*סוף הדרך2* פרק 1

THE COLBSTER2

New member
*סוף הדרך2* פרק 1

אני הכי אוהב את השמן. את כל השאר אני לא אוהב כי הם או מזרחים או דוסים.

בוביץ

New member
טוב שאתה לא גזעני.....

אתה קצת מגזים לא< דווקא מידן הוא מעצבן בינתיים היה פרק בסדר. שלושת הזוגות שעברו לשלב הבא היו די מעניינים.

RedDevil16

New member
פושר.

תכנית אחלה, אבל קצת איטית בקצב. לא אהבתי שצוותים צריכים לחכות לצוות הבא כדי להמשיך, ואם הם מפסידים הם עלולים לעבור ממקום ראשון למקום אחרון. המשימות ללא ספק יותר מאתגרות ויותר מעניינות מבמירוץ למיליון, אבל הבעיה היא שהרבה זמן המתמודדים פשוט מחכים שהצוות שלפניהם יגמור.

היה פרק בסדר

המשימות היו טובות, רק חבל שההעפה שלך תלויה בזוג אחר. הצוותים בסדר, רק אני לא מבין למה בכל צוות יש דוס. בכל אופן, הפייבוריטיות שלי הן שתי הבנות.

RedDevil16

New member
גם בעונה הראשונה היה דוס בכל

צוות. זה הרעיון של התכנית, הצו פיוס. אגב, לאוהד וישאל יש פוטנציאל להיות הלובו ונדב הבאים. חוץ מאוהד ולובו.

deadly alliance

New member
היה יפה

המסימות יתר מאתגרות מעונה שעברה הזוג של הבנות הן האובות אלי בסבב הזה אבל גרמים להם לבחור באטגרי (לחפס מפטח ב30 טון של פחם?) אבל הופך ליותר מגנב

בעונה שעברה

זכור לי רק על שני צוותים שהיה בהם דוס. נראה לי ש3 מ4 הזוגות בגמר היו חילוניים(לא בטוח לגבי אורית ורננה).

LOVEtheMcMAHONS

New member
אתה טועה

האבחנה היא לא בין דוס לחילוני. במסגרת השיתוף פעולה של התכנית עם צו פיוס בכל זוג היה חילוני ודתי. לא כל דתי הוא "דוס".

באמת?

הייתי בטוח שחיים ונעמה חילוניים. הייתי גם בטוח שהצוות שזכה במקום השלישי, שניהם היו חילוניים. תודה על ריענון הזיכרון

d@r121

New member
פשש יופי של חיתוך אוכלוסיה עשית

שמן, מזרחים ודוסים. צו פיוס בדרך לספק לך מדליה. בסבב הזה הדמויות פחות מענינות מבסבב הראשון שנה שעברה, טוב אולי חוץ מהבנות. אגב, שמתם לב איך חלק מהבנות הפכו ביצ'יות?

למעלה