סוף הדרך

n l m

New member
סוף הדרך

"הן גדולות הן גדולות הן גדולות" פשוט אי אפשר לומר אחרת כל מי שבז להן, כל מי שאמר שהן לא יכולות לעשות כלום חוץ מלרמות עכשיו אוכל ת'לב שלו אורית הייתה מדהימה בקטע של החסקה, בעוד יהודה נסחף ונסחף היא עשתה את זה בכמה דקות וזהו ורננה שדחפה לאורית את התרנגולת לתוך הפה מעולות פשוט שתייהן וגם הן הקסימו אותי היום ביחס שלהן אחת לשניה כשרננה הייתה בבית חולים ואורית ישבה לידה וכשרננה אמרה לאורית "היית גדולה" אז ענתה לה "לא רק אני גם את" הזוג האהוב עליי ללא ספק ודרך אגב שמתם לב למשפט "נעמה וחיים פעלו כמונו?" "לא מאמי נעמה וחיים פעלו עם חיים" חחחחחחח הרגה אותי

פרק מדהים!! כל הכבוד לרננה ואורית!!

למרות שבכלל לא הייתי במתח כימישהו פה הרס לי את הפרק וגם את הפרק של גלגל ההצלה *שיעול* נועם *שיעול*! אני שמח שהם ניצחו כי הם הפייבוריטיות שלי! באמת הגיע להן! אורית הייתה גדולה עם הקטע של החסקה! ומכל הכבוד לרננה על האומץ בבנג'י וסופסוף היחס שלהן אחת כלפי השנייה השתנה לטובה!! לגבי דורית והשני, הכול בגלל הדורית הזאת!! שום משימה לא רצה לעשות!! הם יכלו לנצח אם הדורית הזאת הייתה עושה את הבנג'י - מטומטמת!

../images/Emo99.gif

אלילות קטנות שלי

14מתן

New member
אני מרוצה ../images/Emo13.gif

אולי 2 רננה ואורית עלו לגמר אבל שבוע הבא עוד פרק עם דורית המלכה
ואולי אפילו יותר

n l m

New member
סתם מתוך סקרנות

מה בדיוק עושה אותה מלכה? היא לא עשתה כלום כל הדרך

14מתן

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

בפרק הראשון שהיה כאילו הכרות איתם היא אמרה אני המלכה וזה נדבק לי אצלה חוץ מזה שבלעדיה אני לא בטוח שהייתי כל כך רואה את זה כמו שאני רואה עכשיו (אפילו הקלטתי שבוע שעבר !!!!) היציאות שלה כאלה מצחיקות
יותר פרקים שהיא נמצאת יותר שמח אה ובלי שום קשר היום הנקודת סיום בגבעת בטיח זה ליד הבית שלי

IDOffryn

New member
גם אני גרתי ליד פעם..

שהן אמרו פארק אדית וולפסון ידעתי שהשם מוכר לי לקח לי זמן להזכר שזו גבעת בטיח.. פרק טוב:) מגיע לרננה ואורית לעלות הן באמת היו טובות, בכל הסבב הזה הן הגיעו ראשונות תמיד. ההיא שהייתה עם יהודה הייתה מצחיקה. באמת מלכה

amitooshacham

New member
אני צחקתי מהיציאה שלה בפרק הראשון

בסוף הפרק כשהיא ראתה את אילדיס היא עושה לו "מה העניינים גבר?".. חחח והוא מסתכל עליה מנסה לא לצחוק.

zulu2000

New member
לגבי מה שהראו שיהיה בפרק הבא..../images/Emo28.gif

הראו שם כרישים? איפה יש כרישים בארץ?? לגבי הפרק.. בהחלט היה מגיע לרננה ואורית לעלות.. אבל הייתי מעדיף שיהודה ואורית יעלו.. היא פשוט קורעת

באילת

היה פרק יפה שתי משימות היו ברמה של אפקט הפחד ( הביוב היה פשות מגיל ) ובבקשה על תאירו על שגיות כתיב

Boran

New member
היה פרק טוב

לא כמו הגמר הקודם (הפרק הכי טוב בסדרה, ללא ספק. "חצב ואריאל, הגעתם ראשונים לנקודת הסיום... חכו- ניסים מחכה לכם מאחורי השלט!
) הילדים על החוף שעזרו ליהודה ודלורית שאלו אותם ישר "זה סוף הדרך, נכון?", אז אני תוהה אם צילמו את זה אחרי שהתחילו לשדר את "סוף הדרך", ואם כן- זה ממש ממש שווה. בכל מקרה דלורית כזו צנונה בכיינית. כזו בכיינית יא אללה. פי 8 יותר מנעמה, ודלורית עוד סבתא זקנה ומטורפת כזו, אז היא פשוט פתטית. איך יש לה את החוצפה לשלוח את יהודה לבנג'י, כשהיא סתם מפחדת, ולו יש טראומה מהצבא בעניין? יהודה חלש אבל הוא יצא גבר בפרק הזה. ושתי הבנות פשוט מלכות, צוות מדהים. מעניין אם היו נותנים להם פיצוי בזמן על הזמן שהן היו בחדר מיון אם הן היו מגיעות אחרונות. כי בגדול, זה לא היה באשמתן אלא באשמת משימה שההפקה תכננה, בגדול זה עיכוב באשמת ההפקה אז צריך היה לפצות אותן בזמן. בכל מקרה, שבוע הבא נדב ולובו המלכים חוזרים, יחד עם ניסים ושרון החזקים מאוד (ביחד עם חצב ואריאל- שני הצוותים הכי חזקים במירוץ בהפרש גדול). עם זאת אני מקווה שנדב ולובו ינצחו. הם פשוט צוות הרבה יותר מעניין.

zulu2000

New member
רננה הייתה בבית חולים..../images/Emo28.gif

היא הרגישה לא טוב אחרי משימה שבה היא הייתה צריכה לקפוץ בנג'י..

למעלה