סוף הדרך

Boran

New member
סוף הדרך

מופתע שעוד לא פתחו שירשור חצב ואריאל השולטים מסתמנים כזוכים. אם הם יזכו זה יהיה עוד סיבוב צפוי מאוד. אבל לא אכפת לי כי זו סידרה שולטת. סוף סוף הזוג הכי מסריח בעולם הריאליטי עף. וטוב שכך. יא אללה איזה סתומה הרינת הזו. והבנזוג שלה סתם מתעצבן עליה כל הזמן. "בוא לפה, נבלה!"
מטומטמת. היה אחלה פרק סוף הדרך רולז מקווה שחצב ואריאל יזכו, ואז הם יתחרו מול נעמה וחיים השולטים ויהיה מאוד מאוד מעניין. עכשיו אני רואה את זה כיתרון ענק בשיטת הבתים- זה ממש ממש מעניין בצורה הזו. מעניין מה יהיה בסיבוב 3.

SHTRUDIDI

New member
מהמעט שראיתי,חצב ואריאל

זוג נחמד ובאמת מסתמנים כחזקים,מקווה שיקחו את הסיבוב הבא ויעלו לגמר. זה מתחיל להיות מעניין עכשיו...

Sole Survivor

New member
הם באמת זוג טוב

ואם הם יהיו בגמר...אז אני הם יהיו הפייבוריטים שלי ולא חיים ונעמה

Sole Survivor

New member
אהה ונצלש

היום אני הולכת למסיבה של טלעד אז בטח אני אראה את כל משתתפי הרצים לדירה עלק.. כאילו שהם מעניינים אותי

maya567

New member
הם גם הפייבוריטים שלי

הם הרבה יותר טובים מנעמה וחיים. ובכלל אני מתה על הומואים וחצב משגע
סוף הדרך בהחלט רולז.

Boran

New member
חבל שאת מתה על הומואים

הסיכוי שהם ימותו עלייך לא גדול

niminam

New member
באתי קצת באיחור, אבל שיהיה

יהיו כאלה שודאי לא יסכימו איתי, אבל נורא חבל לי שרינת והבנזוג שלה (מישהו זוכר איך קוראים לו? השם שלו פשוט לא נתפס!) עפו. הם הזוג שבגללו השתעשעתי הכי הרבה מהבית הנוכחי. נכון שרינת קצת מאותגרת שכלית, נכון שהבן זוג שלה מעוצבן תמידית אבל הם שילוב מצחיק. לדעתי, אבל תירו בי אם אני מגזימה, עוד יום אחד בתחרות ורינת הייתה מוצאת את מקומה. יש בה משהו ...

Sole Survivor

New member
נראה לי שקוראים לו

יובל.....והוא מתנהג מה זה כמו הומו....הוא וחצב היו מסתדרים טוב

niminam

New member
מה פתאום...!

אחרת בן הזוג (משעשע...) של חצב היה נשאר בודד עם רינת, והתוצאות לא היו יפות. חוץ מזה, חצב לאט לאט משפיע על הבן זוג שלו. אולי בסופו של דבר ייצא לו משו ממנו

למעלה