סוף הדרך

Boran

New member
סוף הדרך

טוב, אז עד עכשיו (הפסקת פרסומות ראשונה) עולה בי השאלה: מה הרעיון הדפוק להוציא את כל הזוגות ביחד? ככה לפער שצבר זוג בסיבוב הראשון אין שום משמעות בסיבוב השני! ואם זוג מסויים מגיע ראשון, בעצם אין פער שהזוגות האחרים צריכים להשלים כדי שאותו זוג בדיוק יודח. בקיצור- טמטום, כי כל שלב של המירוץ נפרד לחלוטין מהשלבים האחרים, והזכיה נקבעת ע"י השלב האחרון בלבד. עוד דפוק, בהפרדת 12 הזוגות לשלושה "בתים" של 4, שבמקום שיהיה לך פייבוריט לכל הסדרה, זה כמו ב"כוכב נולד", אף זוג לא מופיע כל הסדרה, אלא רק חלק קטן מהסדרה, כך שאם נקשרת לזוג או שיש לך פייבוריט, הזוג מופיע לכל היותר ב-4 פרקים.

maya567

New member
אני חייבת לומר שזו תוכנית מצויינת!

אמנם קצת מסריחה מנסיון חיקוי של המירוץ (דילוג, צומת T וכד') אבל בסה"כ - ממש לא ציפיתי שיהיה כל כך מהנה.

Boran

New member
בהחלט

בניגוד לכוכב נולד, שזה פורמט דפוק בביצוע דפוק זה פורמט דפוק אבל ביצוע ענק חח הרג אותי מהפרומו לפרק הבא, נעמה צועקת על איזה נהג "אתה נוהג ב-ב.מ.וו ואין לך 5 שקל?!" איזה סיסי היקיר הזה באמא שלי, פשוט סיסי. שמח ששני הצוותים האלה הגיעו לגמר, מקווה שנעמה וחיים ינצחו.

IDOffryn

New member
שמחתי שהיקיר הזה עף

הוא פשוט מעצבן. ואני מקווה שנעמה וחיים ינצחו. מצחיקים כאלה.. וכן זה די חרא שעוד שבוע כבר יהיו משתתפים אחרים אבל חפיף.. אני די נהנה מהסדרה..

n l m

New member
גם אני

וגם השותפה שלו לא משהו "מה חגבים אנחנו פורשים" "לחתור? פורשים" נמאס נעמה קצת עצבנה אותי היום כשנתנה לחיים לעשות את כל העבודה כשהם היו עם הפרות אבל בכל זאת אהבתי את הרוח שלה לנצח ולהגיע ראשונה היא תחרותית ואני אוהב את זה היא וחיים הכי רבים שם מכל הזוגות והכל אבל בתחלס הם הזוג שהכי מתאימים שם ולכן הם גם תמיד מצליחים נדב ולובו נחמדים אבל גם פרק שעבר וגם היום יותר מדיי התמהמהו לא שמו לב למה שהם עושים ולא יודע בהתחלה אהבתי אותם עכשיו כבר לא בקיצור נעמה וחיים אחרונים ואחר כך ראשונים נדב ולובו מתמהמהים ומצליחים להגיע במזל יקיר מנדנד וחני רוצה לעשות הכל לבד היינו בסרט הזה לא? זה נראה בדיוק אותו פרק משבוע שעבר אני דווקא מחכה לזוגות חדשים

Boran

New member
בדיוק, סאקס

לא יצא לי לראות המירוץ לאתמול ריאליטי בעדיפות ראשונה
אפילו שזה ריאליטי ישראלי, אבל סוף הדרך זה באמת משו ממש טוב. ומעצבן אותי שתמיד הזוגות נראים מאוד מרוחקים אחד מהשני. רבאק, חיים ונעמה מגיעים מקום ראשון וזוכים בפרס, שיתחבקו או משו, מה הם עומדים אחד ליד השני כמו שני בולי עץ.

Boran

New member
שמע דוד

ראיתי את כל הפרקים עד הפרק של שבוע שעבר כולל (הקלטתי את סוף הדרך) מעדיף את סוף הדרך, סורי

Boran

New member
שמתם לב?

יקירה התחילה באמצע נהיגה בכביש ישר למחוא כפיים... תוך כדי נהיגה! לפרק זמן לא קצר לדעתי צריך להעמיד אותה לדין על זה.

ThE Fire GiRl

New member
נעמה מעצבנת בטירוף ../images/Emo128.gif

הסיבה היחידה שבגללה אני רואה את התוכנית הזאת זה בשביל לרדת על נעמה.. זה פשוט עצוב... איזה צפוניייייייייייייייייייייייית!!! "כאילו שיו!" בעע

C o s m i C

New member
אני דווקא אוהבת אותה! :)

היא ממש פייטרית..והיא וחיים ביחד..הם חייבים לנצח!!

למעלה