זו גם דרך הסתכלות
אתן לך תשובה על זה:
שמתי לינק לאתר שלי, נכון. מותר!
אבל לא שלחתי אנשים לראות את הסרטים שלי!
הסרטים שלי נמצאים באתר שלי, ואני לא שם אותם פה!
הסרטים ששלחתי אחרים לראות הם לא שלי ואין לי שום רווח מהם (וגם לא לאף אחד אחר - זה ביו טיוב או דומיו שללא הרשמות וכל מני שאר ירקות אחרים).
שלחתי אותם לראות את הסרטים האלו, כי הם רלוונטיים למקרה שלהם, זה יעזור להם,
והם שווים יותר ממה שאכתוב פה כי הם מדברים על אותו דבר ספציפי ששלחתי את אותם 2 אנשים בדיוק והם מקיפים ביותר.
בעניין פתיחת החזית - לא פתחתי חזית... אני רושם פה בזמני החופשי, בין לבין מה שאני עושה, כדי לעזור לאחרים...
ולדעתי האישית, חלק מהתשובות שחלק מבעלי המקצוע פה נותנים לאנשים קצת קיצוניות לפה או לשם ומשקפות את הדעות של הממליץ מהראיה שלו, בלי להבין את התמונה הכוללת שלא ניתנת להבנה מלאה מפורום שכזה.
לכן לדעתי על התשובות (לפחות מבעלי המקצוע פה) להיות יותר פתוחות ומעוררות חשיבה אצל השואל, מאשר להוות גזר דין של: תשארו ביחד או לא...
לא מתפקידנו להחליט, מתפקידנו לעורר אצלהם שאלות בשביל לעזור להם להחליט בעצמם...
והדבר האחרון - לא רואה באף אחד מתחרה, ואני לא מתחרה באף אחד... זה שרשמת את זה, מראה מה את באת לעשות פה בפורום.
ואם את קוראת לזה שאני נותן תשובות לעניין לאנשים, כדי לעזור להם, ואני כותב לעומק "העמסה אובססיבית ואגרסיבית"... ובכן ממליץ לך על טיפול גם...

אולי את במקצוע הלא נכון.
מה לעשות שאנשים באו לפה בשביל לשאול שאלות כדי לקבל עזרה, ולא בשביל שיסטלבטו על המצב שלהם כמו שהרוב עושים פה... חבל.
אני פה בשביל לתת עזרה לאנשים ללא תמורה...
כמובן שמי שירצה יכנס ללינק ויוכל ליצור קשר... אבל זו לא המטרה.... לפחות לא שלי...
יש לי מספיק עבודה ומה שאני עושה פה זה כי בא לי לתרום מזמני לעזרה למצוקה של אחרים.
מקווה שהעניין הובהר!
אה, והשיטה שאני עובד בה גם לא שלי... אבל אני בהחלט ממליץ לאנשים לראות סרטונים של טוני רובינס ביוטיוב (וואלה - גם זה בחינם), כי הם מלמדים המון...
אבל אולי את בכלל לא באה לפה בשביל לעזור לאנשים... אולי את פה רק בשביל "לדוג" לעצמך ולעשות צחוק מאחרים....
כמו שמישהו כבר אמר לך פה... כנראה שהשם שלך נבחר בקפידה רבה... רק במקום "או" אולי שווה לך לשים "ו"?