"סוף הדרך"

Uri04

New member
אני היחידי שחושב...

שהשטוחה הזאת ממש מעצבנת?? חוצמזה, מה ז"א "חיכוי עלוב" של מישהי מהגרסא האמריקאית, כמו שמישהו ציין פה? זה האופי של הבחורה, אני לא חושב שהיא מנסה לחקות פה מישהי..

Sole Survivor

New member
אולי...

חיכוי עלוב זה קצת נוקשה...אבל התכוונתי שכשראיתי את הפרק עלו לי זכרונות מהמרוץ למליון ושנעמה היא בדיוק באופי כמו פלו מעונה 3 ודרך אגב ההתנהגות של המשתתפים אולי של חלקם היא טבעית אבל יש כאלה שעושים את זה בשביל הטלויזיה לתפוס יותר תשומת לב מהמשתתפים האחרים

Sole Survivor

New member
רשת הפתיעו../images/Emo13.gif

אז נכון שזה לא המרוץ למליון ונכון שנעמה היא חיכוי עלוב לפלו מעונה 3 של המרוץ למליון אבל עדין זאת סדרה חמודה והיו כמה רעיונות מעניינים למשימות כמו לחפש את דולב אדרי
ויפה שהם שינו קצת את הפורמט של 4 בתים ואז לעשות פיינל פור ברור שכל התוכנית השוותי אותה למרוץ למליון ו"פס"="קיצור" פחות או יותר אבל כל הכבוד....ורק שטלעד לא יאכזבו ב"רצים לדירה" כי שמעתי שזה יהיה ממש שווה....

דובישה

New member
לא משהו..

העריכה מהירה מידי, קשה לעקוב אחר האירועים וזה שמסבירים לנו כל הזמן איפה כל אחד נמצא ממש לא נחוץ, אפשר לכתוב למטה באיזה מקום הם (כן כמו במירוץ למליון). גם לא חייבים להכריז שתיכף יוצאים לפרסומות ומה מחכה לנו זה הורס את הרצף. חיכיתי לפאוזה בפיט סטופ (כמו שפיל עושה) אבל בעברית זה נשמע דיי דפוק. אני מקווה שהמירוץ לדירה יהיה יותר שווה.

Boran

New member
מאוד אהבתי.

למרות שזה מצד אחד די דפוק לחלק את ה-12 זוגות לשלושה מירוצים נפרדים של 4 זוגות בכל אחד, לפחות עכשיו היה יותר קל להכיר את כל הזוגות. אהבתי את ה"פרטי טריויה" על המתחרים שמציצים מדי פעם. מת על נעמה
וחיים ומקום שני נדב ולופו הכלים נראה משו שווה.

Boran

New member
אה, ועוד משהו

מה לעזאזל חשבו כשלקחו את אלי אילדיס כמנחה?? הבנאדם לא יודע לעשות קול סמכותי בשיט. הריאליטי הישראלית היחידה שלקחו מנחה מתאים ב-110% זה איתי אנגל ל"החפרפרת". אבי קושניר? פיני גרשון? אה?

Guy24Gold

New member
בקשר לאלי אידיס

הוא היה אמור להיות המנחה של המרוץ לדירה של טלעד, ונחשו מה- בסוף הם החליטו שהוא גרוע והעיפו אותו, ואז רשת לקחה את השאריות של טלעד והביאה אותו לתוכנית שלהם. ולדעתי המרוץ לדירה יהיה הרבה יותר טוב. וגם אחר כך יש החיים זה לא הכל שזו גם תוכנית מעולה.

Boran

New member
משום מה הוא מאוד מזכיר לי את אסי

מהצמד לשעבר אסי וגורי. תמיד בכל מה שהוא עושה, כשהוא מדבר או זז, הוא מזכיר לי את "פרוספר" של אסי.

yes REAL

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif אתה צוחק, נכון?

איתי אנגל? פרופסור סנייפ? מתאים? הא?

Boran

New member
My point exactly

להנחיה של כל תכנית מציאות אחרת, הייתי אומר- איתי אנגל? האנורקסי מסרייבו? עזבו אתכם. אבל דוקא המראה החפרפרתי שלו מאוד מאוד התאים ל"חפרפרת" במיוחד. אבל אין על אנדרסון קופר anderson's fun house- טייני באבלס... אין דה ווין... איזו עונה גדולה

g.o

New member
לובו מלך

אבל לדעתי משו חסר בגירסה הזו, נראה שזה המוזיקה שממש לא מתאימה למירוץ וגם זוויות הצילום. קיצר נחמד אבל לא כמו המקורי כמובן.

בּני

New member
יתרון וחסרון

היתרון של חלוקה לשלושה מקצים הוא ברור - גם כלכלית (4 צוותים במקום) וגם מאפשר להכיר יותר טוב את המתמודדים. החסרון - שלושה צוותים עפים אחרי יום אחד בלבד! בלי שהייתה להם הזדמנות להתחבר ולהוכיח את עצמם... בנוסף יש ככה הרבה פחות ימי מרוץ לכל מתחרה.

בוביץ

New member
אחרי שלושה ימים

הם3 הקבוצות עפים אחרי שלושה ימים כל יום עף קבוצה שהגיעה אחרונה.

s2900

New member
כל הכבוד לסוף הדרך

למה לא לפרגן בעיני תוכנית מעניינת מאוד ולהיפך בניגוד למירוץ למיליון שהיה לוקח כמה ימים להתחיל להכיר את כולם כי אי אפשר להתחבר בפרק אחד ל12 קבוצות פה אתה מכיר לעומק מה עוד שכל תוכנית ריאליטי שתהיה בארץ מבורכת

למעלה