"סוף הדרך"

Teenage Girl

New member
"סוף הדרך" ../images/Emo29.gif

אהבתם
התאכזבתם
לדעתי זה הולך להיות ממש יפה
(ברגע זה אני כותבת את זה בפרסומות אז תגיבו אח"כ..)

danazi

New member
אמ.. אני לא יודעת מה איתכם אבל

זה די מאוד דומה לגירסא גרועה של המירוץ למליון לדעתי ההבדלים הבולטים פה שזה ישראלים דתיים וחילונים ופה לא נוסעים בכל העולם ח אין תקציב ומשומה לא ממש נראה לי שיחלקו בסוף מליון דולר

IDOffryn

New member
אהבתי.

לא ראיתי המירוץ למיליון, אז אין לי מה להשוות. אבל נהנתי מהפרק. היה מעניין :)

Testify

New member
אני דווקא אהבתי....

הנעמה הזאת ממש פצצה... וזאת שהפסידה ממש חמודה (לא זאת שהקיאה אלא השניה) יש לה אופי מדהים - להיתקע עם פרטנרית דפוקה (בעצם להפסיד את המירוץ בגללה) ובכל זאת להמשיך עם גישה חיובית ואפילו לא להאשים אותה... ממש אהבתי את האופי שלה

amitooshacham

New member
נעמה באמת פצצה.

מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך? לא ראיתי את ההתחלה, אבל הבנתי שיש 12 זוגות.. מה קרה ל-8 זוגות האחרים? למה היו רק 4 זוגות?

Testify

New member
בעצם

זה מה שכתוב באתר שלהם: ''במשך שלושת החודשים הקרובים, נצפה באחד המרוצים המותחים, המרגשים, והמשעשעים ביותר שנערכו בארץ. בכל יום חמישי בשעה 20:45, ובכל יום שני בשעה 22:45, ערוץ 2, "רשת".'' אז ביום שני יהיה הפרק הבא (עם שאר המשתתפים)

n l m

New member
אבל

הם הראו פריוויו לפרק הבא והראו את אותם משתתפים

Testify

New member
../images/Emo4.gif

אז אין לי מושג... אולי הכוונה הייתה שבחמישי הבא יהיו שאר הזוגות ובשני הזוגות האלה... לא יודע

Testify

New member
אהה זהו..

הנה ההסבר: ''הסדרה מחולקת לשלושה חלקים, ארבעה זוגות מתחילים מרוץ בן שלושה ימים, ובכל ערב מודח הזוג שהגיע אחרון. לקו הגמר יגיעו שלושת הזוגות שיגיעו למקומות הראשונים בכל מקצה. הזוג שינצח בגמר, יקבל לידיו שני מפתחות לשני רכבי השטח היוקרתיים - הלנד קרוזרים של טויוטה.''

axnholic

New member
כן..

גם אני לא ראיתי את ההתחלה. אני מצטרף לשאלה. זה דפוק אם יש מנוחה לכל קבוצה של זוגות כי כל הקטע זה רצוף 24 שעות ו-7 ימים.

C o s m i C

New member
נכון!

גם אני חשבתי על זה..איזה חמודה היא שהיא לא התעצבנה והיא אפילו לא נראתה כל כך עצובה..היא פשוט המשיכה. מסכנה אבל שהיא קיבלה פרטנרית כזאת.. :(

Sole Survivor

New member
מה הייתם מעדיפים...

להיות בתוכנית שמשדכים לכם פרטנר או שהבן זוג הוא עם מכר... אני הייתי מעדיפה לחוות את החויה הזאת עם מישהו שאני מכירה וסומכת עליו ויש לי קשר איתו...כי זה די מבאס להפסיד בגלל מישהו שהכרת לפני פחות מיום....

axnholic

New member
מצד שני

אם אתה מנצח עם מישהו שאתה לא מכיר החוויה ועצם הזכיה שווה יותר מאשר עם בן זוג שאתה מכיר.

n l m

New member
אני אהבתי

זה מעניין ומשאיר טעם לעוד אני כבר מחכה לשבת לראות ת'מירוץ אני דווקא קיוויתי שהדתיים יצאו הם דפוקים ואלו שיצאו יצאו רק בגלל שאחת מהן לא הייתה בסדר וסחבה ת'שניה אחריה אבל לא נורא

axnholic

New member
סביר

אני ציפיתי להרבה יותר גרוע. הציפיות שלי היו כל כך נמוכות עד שלא הייתי יכול להתאכזב. נכון, זה לא המירוץ למיליון. ההפקה קצת הגזימה בדברים שהם נתנו וזה היה נראה כאילו הם על יתר התהלבות. אני מקווה שהם לא פיצצו בדברים בפרק ה1 ואז ירדו כל פעם קצת. קצת על המתמודדים: הזוג שעף- חבל... אבל כמו שמישהו אמר כאן, סחטיין על הגישה החיובית של זאת שנדפקה (אני די גרוע בשמות). הזוג במקום ה1- הם הראו שלהיות בהתחלה במקום הראשון זה לא אומר שצריך להרים ידיים. הם התאמצו עד קצה היכולת. קשה להגיד מי הזוג האהוב עליי שיש רק 4, אבל אני חושב שהם באמת אחלה ואם הם ישארו ברמה כזאת של התלהבות הם יגיעו רחוק. הזוג במקום ה2- בהתחלה אהבתי אותם אבל הם התעכבו יותר מדי בריקודים ובשירה. אני לא אומר שזה אסור אבל לכל דבר יש זמן ומקום (וזה ממש לא היה הזמן והמקום). הזוג ה3- די מעצבנים... "אני לא יכול! לא יכול!". הוא צריך להירגע קצת. סה"כ גם הם התאמצו הרבה ועשו עבודה לא רעה.

למעלה