שירלוש אני איתך!! בת כמה את? מאיפה? ויש לך אי סי?
S sHiReLuSh New member 17/8/04 #56 היי וקוראים לי שיראל ! אני ביום ראשון אהיה בת 16 אם את רוצה תביאי לי את האיי סייי שלך ונדבר.
L liana2004 New member 17/8/04 #58 היי נעים מאוד ליאנה! האי סי שלי הוא: 315092492 ואני בת 14 וכמה חודשים מפרדס חנה (חננה)
ש שירנוששש המקורית New member 17/8/04 #64 הנה מי שפנוי+2 שחקנים חדשים אורן גדליה דן מיקי יסמין צבי יובל נוגה בן איתי דויד מורדי זוהר האחים כהן החדשים: קשת ענן
הנה מי שפנוי+2 שחקנים חדשים אורן גדליה דן מיקי יסמין צבי יובל נוגה בן איתי דויד מורדי זוהר האחים כהן החדשים: קשת ענן
ד ד ו ר י נ י New member 17/8/04 #68 כנסו דחוף ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif איזה משחקים שווים אתם עושים פה בפורום אבל..... נהיה לי כבר פיצול אישיות מזה!!!! סתם אל תתיחסו אלי......
כנסו דחוף ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif איזה משחקים שווים אתם עושים פה בפורום אבל..... נהיה לי כבר פיצול אישיות מזה!!!! סתם אל תתיחסו אלי......
ש שירנוששש המקורית New member 17/8/04 #69 טוב... הנה התפוסות שוב+3 דמויות חדשות: אורן גדליה דן מיקי יסמין צבי בן איתי דויד מורדי זוהר האחים כהן הדמויות החדשות: קשת ענן אביחי
טוב... הנה התפוסות שוב+3 דמויות חדשות: אורן גדליה דן מיקי יסמין צבי בן איתי דויד מורדי זוהר האחים כהן הדמויות החדשות: קשת ענן אביחי
L liana2004 New member 17/8/04 #74 דמויות להוספה: הנה עוד דמוות להוספה אם אתם רוצים: ד"ר אריאל אלפונסו בלולו יגאל עורך הדין
ב בילבי ע ל ספידים New member 17/8/04 #75 יש גם את זוהר יגאל העוכר הדין החתיך אדם מ"ליטיגו" אבי מהניו יורקי