סוף הדרךך

Boran

New member
סוף הדרךך

פרק נהדר ניסים ושרון כבר היו פעם בגמר מול חצב ואריאל. בקשר לזה אני די חצוי בדעתי: מצד אחד, הפרק ההוא היה בין הטובים ביותר בסוף הדרך, פשוט תענוג. שני הצוותים חזקים מאוד, ולשניהם מגיע להיות בגמר. מצד שני, כבר ראינו סיבוב גמר של חצב ואריאל מול ניסים ושרון, ויהיה נחמד לראות סיבוב גמר של חצב ואריאל מול זוג אחר. לפי הפרומו אני כבר ממש לא יודע מה יהיה, אבל לפי דעתי לחצב ואריאל ממש ממש מגיע לזכות, הם צוות ממש ממש חזק, וחבל שהם יפלו על שטויות של היום האחרון.

maya567

New member
לא ראיתי. הייתי עסוקה בלהיות כוכבת

נולדת
אבל מגניב גמר של ניסים/שרון אריאל/חצב. את שני הצוותים אני אוהבת ואני אשמח, לא משנה מי יזכה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
היה פרק טוב מאוד

לא ראיתי אף פרק במהלך העונה. השיבוץ לפני שעבר לשבת לא התאים לי ושזה כבר עבר לשבת לא מצאתי לנכון לעקוב אחרי זה מהאמצע. אבל את הפרק היום ראיתי והיה ממש ממש טוב. שלושת הצמדים היו מעולים ואהבתי את המשימות.

Boran

New member
רואים שלא ראית

ניסים ושרון הם אלו שעפו הגמר יהיה רננה ואורית מול חצב ואריאל

ice 007

New member
אתה הטעית אותה

בגלל זה מה שהיא חשבה אם תשים לב כתבת בהודעה הראשונה שניסים ושרון אלו לגמר מה שלא נכון

Boran

New member
לא נכון בכלל

אני אמרתי שחצב ואריאל היו בעבר בגמר נגד ניסים ושרון. וזה היה הגמר של הסיבוב השני.

14מתן

New member
כוכבת נולדת ../images/Emo35.gif וכנראה לא הבנת נכון

ניסים ושרון עפו חצב ואריאל עלו יחד עם רננה ואורית ניסים ושרון הגיעו עוד שרננה ואורית דיברו עם המנחה (שכחתי איך קוראים לו
)

Boran

New member
אלי אילדיס

זה היה פשוט מדהים ניסים ושרון הגיעו פחות מ-2 דקות אחרי רננה ואורית

למעלה