סוף דבר

אגו זי

New member
סוף דבר

שקית עם ארוחת ערב משפחתית מונחת על השולחן. המתנה מורטת עצבים לשעת היציאה לשבת עם אהובתי וילדיה. יום שישי 18:00 לפתע..צלצול הודעה נכנסת בסלולרי.. לרגע חשבתי שהגיעה שעת היציאה.. אך משהו בתוכי אמר לי.. לחש לי.. הציק לי.. ואני פותח את ההודעה החדשה.. "אבא..אנו רוצים לבוא אליך.." ואני עונה.."בואו"..ככה בלאקוניות.. שבועיים לאחר המילים הפוגעות של בני"אני שם זין על מה שאתה חושב" ואני בנתק מוחלט מהם..לא טלפון..לא הודעות..כלום..מכונס בפגיעה..המום מהחוצפה.. ופתאום..העשתונות חזרו לו.. הם מגיעים..הגדול מחבק אותי..ואומר לי.."אבא..סליחה.." ושוב פעם "אבא..סליחה.." סליחה שמלווה בחיבוק אמיץ..חם ואוהב.. ואני חנוק..מתרגש..כמעט דומע.. ואז..דיונים טלפוניים עם הבת זוג שלי..ואנו מוזמנים כולנו ל א. ערב משותפת בארמונה.. אוחחח איזה ערב.. איזו ארוחה..שהפליאה יפתי להכין.. זה להם מפגש ראשון יחד..ילדי וילדיה.. מבוכה מסויימת.. אך הספונטניות..הרצון הטוב..והאהבה שהריחפה על השולחן..עשתה את זה.. לא התאחר הרגע.. ולאחר הארוחה..ישבו ילדי וילדיה לשחק..כאילו הם מכירים מזה זמן.. זה היה לי הערב המאושר בחיי

כייף...

לקרוא הודעה כזו. חייכת לי.

n o g a1

New member
במקרה זוכרת את

השרשור הקודם שלך... שמחה לקרוא את מה שכתבת:) לא להרים ידיים ! זוכר? ילדים זקוקים להורים בכל גיל ובכל שלב בחייהם! כיף לקרוא....

מגשימה1

New member
אני כל-כך שמחה בשבילך וגם בשביל

הילדים שלך , תזכור שהילדים שלך הם אלה שהתגעגעו , שהבן שלך ביקש סליחה ושהמקום שלך כאבא במקומו מונח ואף אחד לעולם לא יכול לקחת אותו ולהחליף אותך בלב של הילדים שלך , ילדים לא שוכחים לעולם את היחס הטוב , את האהבה האמיתית ושום דבר ואף אחד לא יצליח לקלקל לאורך זמן , תזכור כמה הם אוהבים אותך . אני באמת מאוד שמחה בשבילכם , מאחלת לך אושר רב מכל הבחינות .

תנחש כמה אני אוהב אותך..סם מקרבטיני

לפעמים, כשאתה אוהב מישהו מאד מאד, אתה רוצה למצוא דרך כדי לתאר עד כמה חזקים רגשותיך. אבל, כמו שמגלים הארנבון אגוזיני הקטן והארנב אגוזיני הגדול, זה בכלל לא פשוט למדוד אהבה! <ניזכרתי בספר ילדים שמידי פעם מקריאה להם בגן.. בקריאת הפוסט שלך..>..

noam weissman

New member
כיף לקרא ../images/Emo140.gif

לא סתם נאמר כגודל ההשקעה גודל ההחזר. חבל שהיה נתק כל כך ארוך ביניכם אבל אני שמח מאוד לקרא שהכל בא על מקומו בשלום. הרבה הצלחה ושבוע טוב.

ורד 3

New member
איזה אבוקדו ?

עם הקליפה החלקה או המחוספסת ? הזן המחוספס ...הכי שווה .....~~~דעתי~~~

למעלה