סוף דבר.

noaya

New member
סוף דבר.

כפי שכבר הבנתם, אני נהנית לנהל דיונים לגבי הפרקים הכי טובים וכאלה. תישאל השאלה - מה הפרק עם הסוף שהכי הצחיק אתכם בסימפסונז? לי יש שניים: הראשון הוא הסוף של הפרק The Joy of Sect, שמעבר לזה שהפרק חביב עליי במיוחד, הוא מאוד משעשע עם הקטע של We are watching FOX. השני הוא הסוף של הפרק עם המונורייל, עם המדרגות הנעות לשומקום. יצויין גם סופו של עוד פרק (כרגע שכחתי איזה, אבל דומני שהוא מהעונה ה-14), שבסוף שלו כולם משתעשעים בחצר עם הצינור. Perhaps I should use my EYE to see what the problem is וכהנה וכהנה. ועוד שאלה אחת לסיום - באיזה פרק ראו לראשונה את מגדל הצמיגים הבוערים של ספרינגפילד? ואת חביבנו גיל?

GK_FF

New member
וואי...

הפרק עם המדרגות לשום מקום, אני בחיים שלי לא צחקתי כל כך כשראיתי את זה בפעם הראשונה.... פשוט נקרעתי!! בהחלט אחד הסופים הטובים.

NYMets Man

New member
הקטע הכי מצחיק לטעמי

היה בהלוואין לעונה 15 שבארט ומילהאוס מקבלים את שעון העצר והייתה סצינה שהם מפשיטים את הומר ואת נלסון ולוקחים את הדונאטס... כל הרבה לא צחקתי בחיים שלי היו עוד כמה... אבל את זה אני זוכר הכי הרבה

הפרק שליסה צמחונית

אז יש את הקטע בסוף בכתוביות שרואים את החזיר ממשיך לעוף... לא נקרעתי ככה כבר שנים... אבל מה, איפה שהוא מהעונות החדשות הסדרה נהייתה כבר לא כל כך מצחיקה, איבדה מהקסם שלה, ונוצר מצב שאני רואה אותה רק בגלל שאני מגדיר את עצמי כצופה סימפסונס. אין דבר שאני יותר אוהב מלחזור ולצפות בכל העונות הישנות ובפרקים האגדיים והגדולים, אבל אני בכלל לא אוהב לצפות בכל ההקלטות של העונות האחרונות... ואני מדבר רק על מה שהקרינו בארץ, ואני בטוח שיש עוד בארה"ב. מה שאני אומר הוא, שזה די איבד מהטאץ' שלו, וחוץ מהפרק שסקינר וקראבאפל מתארסים אני לא ראיתי פרק שהוא באמת טוב בעונות האחרונות. ואולי כי העונות הישנות זה כל הילדות שלי... למרות שלא, כי עכשיו קניתי את העונות הרביעית חמישית וראשונה לדיוידי וזה פשוט פשוט מצחיק במלוא מובן המילה...

LrZt1986

New member
המממ...

קטע אחד שאני זוכר שממש הצחיק אותי היה בפרק שליסה רצה לראשות מועצת התלמידים ועשו פרק סטייל אוויטה (שכמובן כל קשר בינו לסרט\מחזמר הוא מקרי לחלוטין), והומר מייעץ לליסה להפיץ שמועה שנלסון שנגדו היא רצה הוא הומו... והוא פתאום לובש חצאית בלט ומתחיל לפזז מסביב לבית ולפזר פרחים... זה פשוט קטע גדול, ואני נקרעתי... אבל יש המון כאלה... פשוט תוכנית גדולה! אגב, אני חדש בפורום... :)

למעלה