סוף דבר - מארזים:סיכום

בס"ד לטלי ונועית היקרות

ברצוני לחזור ולהודות לכם שוב מקרב לב על תרומתכם הנדיבה לארגון מארזי המזון למשפחות לקראת חג הפסח,עזרתכם איפשרה לנו להביא שמחת חג למשפחות רבות שתוכלנה לחגוג את החג בצורה מכובדת " מי יתן ונראה יחד את העושר והאושר בכל בית ובית בישראל" תזכו למצוות

נועית10

New member
../images/Emo26.gifחלוקת מארזים היום ומחר../images/Emo36.gif

בגבעתיים
יחולקו המארזים היום בשעה 18-20 ברחוב הכנסת 6 ליד ביה"ס גורדון בגבעתיים אחראית חלוקה- סיגלי 5 בשעה 20 אנחנו סוגרים שם את החלוקה אנא מכם הקפידו להגיע בין השעות 18 עד 20
בראשון לציון
יחולקו המארזים היום ומחר משעה 17 עד 20 רחוב משה בקר 30 אזור התעשיה הישן מול מוסך U.M.I היום אני אהיה שם בחלוקה . אנא הקפידו להגיע בזמן ומי שלא יכול היום יגיע מחר. מעבר לכך אין לנו אפשרות בימים אחרים או שעות אחרות.
בחיפה
אזור צפון - אחראית חלוקה נירה 63 נעדכן כאן בהמשך שעה ויום חלוקה. תודה על שיתוף הפעולה.

אילנית03

New member
אפשר להזמין אתכם לקרוא משהו../images/Emo35.gif

תודה המילה תודה נותנת המון כוח גם לאדם שאומר אותה וגם לאדם ששומע. לפעמים אנחנו נמצאים במקום בו אנחנו זקוקים למילה טובה, ליטוף , חיבוק ותמיכה. לפעמים במקום בו אנחנו זקוקים לאוזן קשבת , לפעמים לחומריות מכל הסוגים אוכל, רהיטים, בגדים וכו'. לצורך הדברים להם אנחנו נזקקים להם נרתמים עבורנו אנשים שונים מכל מיני מקומות ועוזרים בדרכם לעודד רוחנו , להעלות את המורל, ולתת לנו איפה שחסר. לכן חשוב לזכור ורצוי להתכוון ולהשתמש במילה שלה המון כוח ת ו ד ה
תודה לכל האנשים הנפלאים כאן בפורום. חג שמח אילנית

לכל האנשים טובי הלב

שהיום עוסקים בחלוקת המארזים, לדניאלה,לנועית,לסיגלי,לארומהרוני,לטליw ולכל מי שמרוב התלהבות שכחתי, שאלוהים יברך את כולכם על כל העשייה המבורכת שלכם, תבורכו על כל הדאגה שלכם למען כולנו ולמען קיום החג הזה בשובע-בזכותכם!!! פשוט אין מלים לתאר את ההתרגשות שגרמתם לי עם המעשים האצילים אני מורידה את הכובע בפניכם שרית,אימא של יהונתן.

SATERMENDOS

New member
קיבלתי מארז לפסח מאמא של נירה

היו שם 2 קובסות גדולות 1 עם ירוקות ו2 עם כול מינה אוכל לחג וגם קובסה מצות וגם ביצים. נירה יקירה המון המון תודה רבה רבה ואמא שלך מאוד דומה לך ה' יברך אותכם . תודה תודה רבה רבה לכם אנשים יקרים. טטיאנה מחיפה .

../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif לטלי ונועית שדאגו וטרחו

שלכולם יהיה איך לעשות את החג תיזכו למיצוות חיזקו ואימצו אישר כוחחחחחחח המון תודות ורוצה להגיד תודה גדולה גם לידיד של אמא שלי העזר לי בשינוע החבילה מרשל"צ עד אלי . חג שמח וכשר לכולם אילנית

שוקולתה

New member
../images/Emo124.gif צריכה שינוע מארז ממני

לאור יהודה .מי פנוי מיצווה ניתקעתי מי יכול

שקדיה10

New member
הערב קיבלתי מארז לחג

בגבעתיים .אני רוצה להודות לכל הנוטלים חלק בעשייה מבורכת זו ולחברת "לוטוס" שתרמה את המארזים.שיהיה חג שמח לכולנו ושוב...... תודה.

שוקולתה

New member
רוצה להודות לכל המשנעים מארזים תודה

מודה לכם מאוד מאוד רוצה להודות לכל המשנעים אמא מעורבת תודה לך מכל הלב
לטלי ונועית שדאגו לי לקבל למשפחות .
שהמשפחות חלק קיבלו .ומאוד מאוד שמחו .איזה אושר . .אני רוצה להודות לכל הנוטלים חלק בעשייה מבורכת זו ולחברת "לוטוס" שתרמה את המארזים.שיהיה חג שמח לכולנו ושוב...... תודה. אתם עשיתם לי מצוות ושימחתם משפחות ואני גם שימחתי בעזרתכם משפחות

סאג 1

New member
תודה רבה. איזה מארזים לתפארת ארגנתן

בני חזר כעת עם החבילות, לא האמנתי שסיפר מהדרך עד כמה המכונית מפוצצת!!!! אני כבר מעבירה למשפחות ומתארת את השמחה שלהן. תודה בשם המשפחות. טלי, נועית שדאגתן לתרומות ולכל הארגון המסובך.. סיגלי וצריפינה שעומדות עדין בנקודת החלוקה.
אתן ענקיות. ועוד יותר הלב הרחב שלכן.

תודות לארומהרוני היקר

ולבנו היקר שהביאו אלינו את המארז תודה לטלי היקרה שדאגה לנו תודה לחברת לוטוס על תרומת המארזים תודה לכל העוסקים בנתינה מכל הלב תבורכו משמיים אין כמוכם. חג שמייח לכולכם ושוב תודה ענקית מכל הלב.

Springing

New member
דאגה לנזקקים לפסח

רוצה להודות לנירה63 על המאמצים שהיא עושה על מנת שהמארז יגיע אלי, אני רוצה לציין שעפ"י מה שאני רואה פה בפורום הזה באמת אתן עושות עבודת קודש מכל הלב. נמס ליבי לראות שעדיין יש אנשים טובים בכל התוהו ווהו במדינה הזאת. אני מאחלת לעצמי שהייתי בצד שלכן של הנותנים ולא בצד של הנזקקים. נועית10 לא שכחתי אותך תודה גם לך. מאחלת לכולכם חג שמח והעיקר שיהיה שקט.

מאמאסאן

New member
המשפחה שלי שקיבלה מארז

התרגשה עד דמעות, אין להם מילים לתאר את התודה וההערכה שהם חשים כלפי כל מי שקשור לזה, אני מעבירה אליכם תודות, ובירכת חג שמח. מהמשפחה שהחג הזה לא יפסח עליה פסח נעים לכולנו מאמאסאן

trasie

New member
תודה רבה מכל הלב לטלי ונועית ... -

המקסימות על כל הטרחה והדאגה. כמעט כל המארזים חולקו היום - וקבלת הפנים של המשפחות אומרות הכל. יישר כח על כל העשייה. תודה.

berry23

New member
לכל חברי הפורום המקסימים

ותודה מיוחדת ל-BUBIKY המקסים שהעביר אלי את המארז לפסח שקיבלתי ממכם וזה עשה לי ולבן זוגי טוב טוב על הנשמה, (וגם לפיצית שהפכה את הארגז למגרש המשחקים שלה- משהו בסגנון "הבית של יעל") תודה ענקית וחמה מאיתנו מכל הלב ובברכת חג שמח וכשר לכולם...

וואווווווווווו איזה מארז!

מארז מכובד מאוד, מלא בכל מה שצריך, ניכר לעין שכל מוצר בהחלט הוכנס אל הקרטון מכל הלב והנשמה ועם חיוך. ואתם, חברי הפורום היקרים, שידכם נגעה בדבר, אתם נפלאים, מדהימים, מקסימים ואין לי עוד מה לומר. ולמשנע היקר שעזר לי מאוד והביא את הכל עד אלי, איש מקסים שנפלה זכות בחלקי להכירו בחיי. אני מודה מכל הלב לכל מי שעשה, טרח, עמל וגרם לחיוך על פניהם של אנשים שלא ידעו מה יעבור עליהם בחג הזה. בעז"ה, שיהיה חג שמח וכשר לכל בית ישראל, שיהיה לכם רק אור, אושר,בריאות, שפע וטוב בבית. תודה רבה!

טליW

New member
סיום חלוקת מארזים-היום רשל"צ

אני שם - מי מגיע? אנא תהיו איתי בקשר (הטלפון שלי בחתימה למטה).

../images/Emo36.gifתודות עמוקות לכל מי שלקח חלק

בעשייה המבורכת הזואת תודה לטלי W לנועית המקסימה על העברת המארז לחד הורית באשדוד לסיגלי 5 על כל הדאגה המרובה והאיכפתיות ותודה מכל הלב למאיה וי על העברה גם למשפחות בטיפולי בבאר שבע תודה לכם יקירי

תודה תודה תודה ../images/Emo24.gif

ראשית רוצה להודות מכל הלב לנועית10 ולטליW המדהימות, שלא נחות לרגע ודואגות יום ולילה שלאנשים יהיה מה לאכול בסדר. כמובן שלחברת לוטוס ולקובי ויזל על התרומה היפה שמשמחת כעת הרבה משפחות בישראל. הקשיש בטיפולי מרמת גן שמח מאוד לקבל את המארז עם ארגז הירקות, בשבילו זו היתה ממש הצלה. תודה ל- simad1 המקסימה, על שינוע התרומה ישירות לקשיש, הוא מאוד שמח ורק מחמאות הרעיף עליך (תודה גם על ההצעה לבשל לו, הוא מאוד שמח). כל הכבוד שהבאת איתך את הילדה הקטנה, להראות נתינה מהי. חג שמח לכולם, מקוה שבליל הסדר אני כבר אבריא (שפעת).

למעלה