סוף דבר הכל נשמע

סנטימנט

New member
סוף דבר הכל נשמע

חברים יקרים, הריני מודיע בזאת על סגירתו הסופית של הבלוג שלי. כתבתי היום בבלוג מאמר פרידה מהקוראים, שליוו אותי כחצי שנה במהלך מסעי ליציאה בשאלה. אשמח אם תבקרו בבלוג ותעיינו במאמר המסכם. שלכם, סנטימנט

תנאית

New member
אז ככה:

קודם כל באמת בהצלחה וכל הכבוד דבר שני: אהבתי את הקטע עם קוהלת דבר שלישי : כדאי לך מאוד לפנות להל"ל שיכולים לעזור לך. ועכשיו אני לא יודעת אם מותר לי להתערב אבל אומר זאת בכל זאת: אמנם לא קראתי את הכל אלא רק את הסוף אבל אולי כדאי לך לחכות קצת עם הקטע של החתונה? מה שאני מתכוונת לומר שלפעמים זה קצת מפלט: עוד לא יצאת לחיים האמיתיים , הם לא כ"כ קלים, ולא בטוח שתראה את זה אח"כ כצעד נכון, כלומר: אתם אוהבים? סומכים אחד על השניה? אז מה בוער? עצתי החצופה היא לחכות קצת. סליחה עם התערבתי לא במקום

על אלה אני בוכיה

כקורא תמידי בבלוג שלך מאוכזב נורא על סגירת היומן, למדתי הרבה ממחשבות-סיפורים שלך, אין חכם בכעל הניסיון, עדיין לא הבנתי הקשר ליציאת מהארון-חתונה הקרוב לכתיבה בבלוג על החיים של יוצאים בשאלה, בכל אופן מברך אותך בברכת הדיוט להצלחה בחיים, ללימודים, וכן הרבה כייף ואושר עם חברתך, גמני לא הבנתי הדחף להתחתן בגיל כל כך צעיר, אבל באמת אין הוכחה מדער משכיל , נפלתי באהבה עם החיים רווקים, עבדא בהפקירא ניחא ליה

למעלה