סוףשבוע שיבי לכולם,

RedShibby

New member
סוףשבוע שיבי לכולם,

הנה שאלון סופ"ש: מה אתם עושים ביום שישי בצהריים? ובערב? אתם לומדים בשישי? אם כן, איך היה בבצפר? אתם חושבים שסיסטם יגיעו מתישהו לארץ? אם כן אז מתי? איך קוראים למורה שאתם הכי שונאים? למה אתם שונאים אותה? (פה אתם אמורים לרדת עליה אחו שילשילינג) אתם אוהבים Fאנק? אם כן איזו להקה? אתם חושבים שאימו זה קללה? אני לא. אתם שיחקתם פעם D&D? אתם אוהבים את Led-Zeppelin? אם כן איזה שיר אתם הכי אוהבים? (חוץ מSTH) אם הייתם יכולים לבחור להקה אחת שהתפרקה ושהיא תחזור את מי הייתם בוחרים? אתם יפים? אם כן, אתם בנויים לקשר רציני? (סתם) אתם מנגנים על משהו? על מה? מה הייתם רוצים ללמוד? אתם חושבים שהשאלון הזה ארוך מדי?

Sweet berries

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifלהלהלה

הי, להבא, אם ישנם שרשורי
באיזור, כדאי לשרשר לשם את השאלון. מה אתם עושים ביום שישי בצהריים? נפגשת איתך?P: ובערב? לא יודעת. אתם לומדים בשישי? לא. אם כן, איך היה בבצפר? אתם חושבים שסיסטם יגיעו מתישהו לארץ? לא ב10 שנים הקרובות אם כן אז מתי? ~ איך קוראים למורה שאתם הכי שונאים? מר.גלית, איכיס צור למה אתם שונאים אותה? (פה אתם אמורים לרדת עליה אחו שילשילינג) איכיס נכנסת לקריזות עקב מרמור ממושך ד/ אתם אוהבים Fאנק? לא ממש אם כן איזו להקה? רק רד הוט אני לא. אתה כן אוהב:| אתם שיחקתם פעם D&D? חחח לא חושבת אתם אוהבים את Led-Zeppelin? כן!! אם כן איזה שיר אתם הכי אוהבים? (חוץ מSTH) אוף, מה, הרבה. D'yer Mak'er, since i've been loving you, When the Levee Breaks.. יש מלא. אם הייתם יכולים לבחור להקה אחת שהתפרקה ושהיא תחזור את מי הייתם בוחרים? סיסטם?
אתם יפים? חח לא אם כן, אתם בנויים לקשר רציני? (סתם) אתם מנגנים על משהו? דא על מה? גיטרה ופסנתר ואני מקווה שתופים מה הייתם רוצים ללמוד? תופים וצ'לו אתם חושבים שהשאלון הזה ארוך מדי? הוא יחסית קצר. סופ"ש נעים לכולם הרבה חיוביות P:

מריאן 3

New member
עונה../images/Emo13.gif

הנה שאלון סופ"ש: מגניב
מה אתם עושים ביום שישי בצהריים? מנקה את הבית. ובערב? בעיקר רואה טלוויזיה ואוכלת ארוחת שבת עם המשפחה. אתם לומדים בשישי? כן. אם כן, איך היה בבצפר? היה מבחן בהיסטוריה, ו... זהו. אח"כ אפשר להגיד שלא למדנו. אתם חושבים שסיסטם יגיעו מתישהו לארץ? לא
אם כן אז מתי? איך קוראים למורה שאתם הכי שונאים? רחל גמזו! למה אתם שונאים אותה? (פה אתם אמורים לרדת עליה אחו שילשילינג) כי היא בת *זונה, מ*דיינת, עם פלולה על הלחי. בקיצור כלבה! ובגללה אני שונאת את שיעורי ספורט. אתם אוהבים Fאנק? כן אם כן איזו להקה? רד הוט צ'ילי פפרס, ג'ימס בראון, פנקדליק, ג'ורג' קלינטון וכל ההפקות שהוא עשה וכו'. אתם חושבים שאימו זה קללה? המ, כן
אני לא. מגניב לך
אתם שיחקתם פעם D&D? לא. מה זה?
אתם אוהבים את Led-Zeppelin? כן
, התאהבתי בהם. אם כן איזה שיר אתם הכי אוהבים? (חוץ מSTH) Whole Lotta Love, All of My Love, Rock And Roll, Black Dog, Misty Mountain Hop וכו'. אם הייתם יכולים לבחור להקה אחת שהתפרקה ושהיא תחזור את מי הייתם בוחרים? רק אחת?
טוב, אני אבחר בסיסטם. אתם יפים?
אם כן, אתם בנויים לקשר רציני? (סתם) אתם מנגנים על משהו? כן על מה? גיטרה, התחלתי לא מזמן. מה הייתם רוצים ללמוד? פסנתר ומפוחית אתם חושבים שהשאלון הזה ארוך מדי? לא. קצר ולעניין
הודגש באמצעות מדגישומטיק

pluplup

New member
!

מה אתם עושים ביום שישי בצהריים? שום דבר מיוחד. ובערב? גם. אתם לומדים בשישי? נופ :) אם כן, איך היה בבצפר? אתם חושבים שסיסטם יגיעו מתישהו לארץ? נופ. אם כן אז מתי? איך קוראים למורה שאתם הכי שונאים? דנה. למה אתם שונאים אותה? (פה אתם אמורים לרדת עליה אחו שילשילינג) כי היא מפגרת. אתם אוהבים Fאנק? לא ממש. אם כן איזו להקה? אתם חושבים שאימו זה קללה? נופ. אני לא. מגניב לך. אתם שיחקתם פעם D&D? כן! המשחק הכי טוב בעולם!
אתם אוהבים את Led-Zeppelin? אהא
אם כן איזה שיר אתם הכי אוהבים? (חוץ מSTH) הארטברייקר. אם הייתם יכולים לבחור להקה אחת שהתפרקה ושהיא תחזור את מי הייתם בוחרים? וואי. אמ... לא יודע עכשיו
אתם יפים? לא. אם כן, אתם בנויים לקשר רציני? (סתם) אתם מנגנים על משהו? אהא. על מה? גיטרה. מה הייתם רוצים ללמוד? באס,פיתוח קול,תופים. אתם חושבים שהשאלון הזה ארוך מדי? נופ.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif"אולי תשרוף את המכונית...?"

מה אתם עושים ביום שישי בצהריים? רואה סקראבס ואח"כ ללמוד לאחד המבחנים (אל דאגה! לא חסר! יש לי בשפע!) ובערב? כנראה אפגש עם חברים =] אתם לומדים בשישי? לא אם כן, איך היה בבצפר? - אתם חושבים שסיסטם יגיעו מתישהו לארץ? לא
אם כן אז מתי? - איך קוראים למורה שאתם הכי שונאים? ג'ולי
למה אתם שונאים אותה? (פה אתם אמורים לרדת עליה אחו שילשילינג) כי היא סתומה!! והיא נעל!!! לא סתם היא Julie The Shoe
אתם אוהבים Fאנק? אמממ לא אוהבת קיטלוגים אם כן איזו להקה? - אתם חושבים שאימו זה קללה? לא אני לא. על אורגינל
אתם שיחקתם פעם D&D? לא, אבל זה נשמע ממש מגניב
אתם אוהבים את Led-Zeppelin? לא ממש אם כן איזה שיר אתם הכי אוהבים? (חוץ מSTH) אם הייתם יכולים לבחור להקה אחת שהתפרקה ושהיא תחזור את מי הייתם בוחרים? גאנז אנ' רוזס! אתם יפים? אני מהממת ברמות קשקשקשקשקשות!!!!111אחדאחדווחדתנין אם כן, אתם בנויים לקשר רציני? (סתם) רציני רציני!? אתם מנגנים על משהו? בערך.. על מה? על העצבים!!! (סתם גיטרה.. אבל כרגע בהפסקה
) מה הייתם רוצים ללמוד? גרפיקה!! אתם חושבים שהשאלון הזה ארוך מדי? לא
סופ"ש מעולה לכולם

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifאבל יש שאלון לסופשבועXD

מה אתם עושים ביום שישי בצהריים? מחשב,טלוויזיה,אוכל,גיטרה ובערב? נראה כבר אתם לומדים בשישי? יאפ אם כן, איך היה בבצפר? היה לנו 4 שעות הרצאה על סמים, אז מאוד משעמם;; אתם חושבים שסיסטם יגיעו מתישהו לארץ? לא
אם כן אז מתי? - איך קוראים למורה שאתם הכי שונאים? אממ רונית למה אתם שונאים אותה? (פה אתם אמורים לרדת עליה אחו שילשילינג) כי היא זונה מטומטמת שמבקשת מילדים מתכונים של דגים אתם אוהבים Fאנק? לאכפת לי אם כן איזו להקה? - אתם חושבים שאימו זה קללה? לא אני לא. טוב אתם שיחקתם פעם D&D? לא אתם אוהבים את Led-Zeppelin? לא מכירה הרבה שירים שלהם אם כן איזה שיר אתם הכי אוהבים? (חוץ מSTH) - אם הייתם יכולים לבחור להקה אחת שהתפרקה ושהיא תחזור את מי הייתם בוחרים? סיסטם,אליס,גאנז אתם יפים? לא אם כן, אתם בנויים לקשר רציני? (סתם) לא הבנתי מה הקשר אתם מנגנים על משהו? גיטרה על מה? ^ מה הייתם רוצים ללמוד? תופים אתם חושבים שהשאלון הזה ארוך מדי? לא אחלה סופ"ש אנשים

יאדה יאדה..

מה אתם עושים ביום שישי בצהריים? רוב הסיכויים שקוראת עיתון ובערב?מה שבא בא [מה שבא סבבה] אתם לומדים בשישי? לא אם כן, איך היה בבצפר? אתם חושבים שסיסטם יגיעו מתישהו לארץ? לא אם כן אז מתי?... איך קוראים למורה שאתם הכי שונאים? וואו רשימה יותר מידי ארוכה למה אתם שונאים אותה? (פה אתם אמורים לרדת עליה אחו שילשילינג) חחחחחחחח אתם אוהבים Fאנק? יא מאן! אם כן איזו להקה? פאנקנשטיין, פאנקדליק, פרלמנט, ג'ורג' קלינטון.. ג'ימס בראון.. אתם חושבים שאימו זה קללה? לפעמים אני לא. אתם שיחקתם פעם D&D? מה זה? אתם אוהבים את Led-Zeppelin? לא ממש מכירה אם כן איזה שיר אתם הכי אוהבים? (חוץ מSTH) אם הייתם יכולים לבחור להקה אחת שהתפרקה ושהיא תחזור את מי הייתם בוחרים?כוורת..
אתם יפים? אני לא מתכוונת לענות על זה.. אם כן, אתם בנויים לקשר רציני? (סתם) מה סתם?? אני רוצה!! אתם מנגנים על משהו? הלוואי על מה? מה הייתם רוצים ללמוד? בס.. פסנתר.. אתם חושבים שהשאלון הזה ארוך מדי? קצר מידי

Pumpkin Pie

New member
אני[=../images/Emo141.gif

מה אתם עושים ביום שישי בצהריים?לפעמיים עם חברות, לפעמיים בבית. ובערב?במחשב אתם לומדים בשישי?כן אם כן, איך היה בבצפר?משעמם ~,~" אתם חושבים שסיסטם יגיעו מתישהו לארץ?אולי אם כן אז מתי?שהם יוציאו אלבום חדש איך קוראים למורה שאתם הכי שונאים?ציפי למה אתם שונאים אותה? כי היא מכוערת ושמנה ויש לה מעיל סגול מעור ארוך ומטריד X__X והיא נותנת שיעורי בית סתומים והיא אומרת שאם ניהייה נחמדים היא יכולה להיות קוסמת ואם לא אז היא תיהיה מכשפה, אתם אוהבים Fאנק?לא אם כן איזו להקה? אתם חושבים שאימו זה קללה?ממש לא! אני לא. אתם שיחקתם פעם D&D?לא אתם אוהבים את Led-Zeppelin?לא כל כך אם כן איזה שיר אתם הכי אוהבים? (חוץ מSTH) אם הייתם יכולים לבחור להקה אחת שהתפרקה ושהיא תחזור את מי הייתם בוחרים? נירוונה [הם לא התפרקו אבל הסולן מת....זה התפרקות טכנית] אתם יפים?לא אם כן, אתם בנויים לקשר רציני? (סתם) XD אתם מנגנים על משהו?לא על מה? מה הייתם רוצים ללמוד? עיצוב [בגדים] אתם חושבים שהשאלון הזה ארוך מדי?לא

MoriXx

New member
../images/Emo80.gif מוווו.

מה אתם עושים ביום שישי בצהריים? עושים? כבר גיליתם על הפיצול שלי?! O: מנקים Oo ובערב? הולכים לשירותים ^,^ אתם לומדים בשישי? דה /;; אם כן, איך היה בבצפר? משעמם, אבל זה כיף לקום ולצפות כל יום שיקרה משו עם מי שאתה אוהב D: אתם חושבים שסיסטם יגיעו מתישהו לארץ? לא =/ אם כן אז מתי? -- איך קוראים למורה שאתם הכי שונאים? אוסנת רקיע הבתבתבתזונהמשתרללת למה אתם שונאים אותה? כי יש לה שיניים של סוס, והיא כמו ממטרה בשיעורים -.- אתם אוהבים Fאנק? נממ כן.. אם כן איזו להקה? יש כל מיני אתם חושבים שאימו זה קללה? ממ לא, זה תיאור. אני לא. דיי, באמאשך :) אתם שיחקתם פעם D&D? לא. זה יהיה מוזר אם אני אשאל מהזה? :| אתם אוהבים את Led-Zeppelin? כןןןן [: אם כן איזה שיר אתם הכי אוהבים? (חוץ מSTH) חח יש כלמיני.. אם הייתם יכולים לבחור להקה אחת שהתפרקה ושהיא תחזור את מי הייתם בוחרים? סיסטם :'( אתם יפים? ברור כאילו שיואו אני מושי מושלמת לייק דה. אם כן, אתם בנויים לקשר רציני? (סתם) אפשר לנסות DD;;; אתם מנגנים על משהו? כן. על מה? אני רק מתחילה, על תופים ^__^ מה הייתם רוצים ללמוד? איייף, כלום. אתם חושבים שהשאלון הזה ארוך מדי? עברתי יותר ארוכים בחיים שלי. [פאק זה לא נשמע טוב.XD] שבת שלום לכולם3>

RedShibby

New member
עונה על השאלון של עצמי:

מה אתם עושים ביום שישי בצהריים? נפגשים עם שיבר ובערב? ממשיכים להפגש עם שיבר אתם לומדים בשישי?לא
אם כן, איך היה בבצפר? היה מאוד נחמד (לא הייתי לקשי תפיסה ומטומטמים במיוחד, סתם) אתם חושבים שסיסטם יגיעו מתישהו לארץ? כן (למרות שהם לבנונים ברובם) אם כן אז מתי? אחרי צאת האלבום החדש כש תהיה צאת האלבום החדש אם ותהיה צאת האלבום החדש... טוב אני מדוכא (אני הולך לחתוך וורידים, לא) איך קוראים למורה שאתם הכי שונאים? דנה בן (זונה) חיים למה אתם שונאים אותה? (פה אתם אמורים לרדת עליה אחו שילשילינג) כי היא כלבה מטומטמת, שתשרף בשבעה מדורי גיהנום פרה אני רוצה להעיף ה את החיוך שתקוע לה על הפים בסטירה מצלצלת וקולנית כמוהה (לא סתם) אתם אוהבים Fאנק? כן אם כן איזו להקה? שוטי הנבואה, קצת רד הוט והדג נחש אתם חושבים שאימו זה קללה? כתוב למטה אני לא. אתם שיחקתם פעם D&D? כן אתם אוהבים את Led-Zeppelin? מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!! ושימותו כל מי שלא (סתם) אם כן איזה שיר אתם הכי אוהבים? When leveebrakes אם הייתם יכולים לבחור להקה אחת שהתפרקה ושהיא תחזור את מי הייתם בוחרים? ביטלס אתם יפים? מאוד מאוד אם כן, אתם בנויים לקשר רציני? (סתם) אתם מנגנים על משהו? nope על מה? מה הייתם רוצים ללמוד? גיטרה באס, קונטרה באס, כינור ועוד אתם חושבים שהשאלון הזה ארוך מדי? לא הוא מושלם ומי שכתב אותו גאון

Evil Pig

New member
עונה

מה אתם עושים ביום שישי בצהריים? מתכוננים למבחן בביולוגיה ובערב? משתכרים כמו שצריך < ד"א עכשין אני אחרי ההשתכרות ואני שיכור מת... > אתם לומדים בשישי? כן אם כן, איך היה בבצפר? סביר אתם חושבים שסיסטם יגיעו מתישהו לארץ? לא אם כן אז מתי? הם לא איך קוראים למורה שאתם הכי שונאים? שמעון למה אתם שונאים אותה? (פה אתם אמורים לרדת עליה אחו שילשילינג) כי הוא הומו וחרא של מחנך וחרא של בנאדם אתם אוהבים Fאנק? כןןן אם כן איזו להקה? לא להקה, אדם מסויים- הארבי האנקוק אתם חושבים שאימו זה קללה? סוג שך אני לא. אתם שיחקתם פעם D&D? כן אתם אוהבים את Led-Zeppelin? כןןןןן אם כן איזה שיר אתם הכי אוהבים? (חוץ מSTH) אין לי שיר אחר מועדף = כולם מעולים!! אם הייתם יכולים לבחור להקה אחת שהתפרקה ושהיא תחזור את מי הייתם בוחרים? זפלין אתם יפים? לא יודע אבל השמוע אומרת שכן אם כן, אתם בנויים לקשר רציני? (סתם) כן אתם מנגנים על משהו?כן גיטרה!!!!! על מה?גיטרה!! מה הייתם רוצים ללמוד? צ'לו! אתם חושבים שהשאלון הזה ארוך מדי? דווקא לא.. למרות שאני שיכור ועייף

ssdd12345

New member
אני נגררת..ועונה גם.

מה אתם עושים ביום שישי בצהריים? מקבלים שיחות טלפון מאוד לא צפויות...ודיי מרגיזות ובערב? ישנים אתם לומדים בשישי? לא אם כן, איך היה בבצפר?... אתם חושבים שסיסטם יגיעו מתישהו לארץ? לא..רגע..לא! אם כן אז מתי? לא איך קוראים למורה שאתם הכי שונאים? מי, לא סמדר, לא לא נורית..טוב מגי! למה אתם שונאים אותה? (פה אתם אמורים לרדת עליה אחו שילשילינג) אתם אוהבים Fאנק? לא כול כך אם כן איזו להקה? לא אתם חושבים שאימו זה קללה? זה טיפשי אני לא. אתם שיחקתם פעם D&D? ? אתם אוהבים את Led-Zeppelin? כמובן אם כן איזה שיר אתם הכי אוהבים? (חוץ מSTH) אין שיר הכי אהוב אם הייתם יכולים לבחור להקה אחת שהתפרקה ושהיא תחזור את מי הייתם בוחרים? קווין אתם יפים? לא אם כן, אתם בנויים לקשר רציני? (סתם) ? אתם מנגנים על משהו? כן על מה? באס..אבל לא תמיד מה הייתם רוצים ללמוד? אומנות אתם חושבים שהשאלון הזה ארוך מדי? לא משו

Sweet berries

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gif../images/Emo6.gifמצטערת

ולא היינו שיכורים. [אבל היינו נורא קרובים לזה.]

RedShibby

New member
כן...

היה מאוד מצחיק... נ.ב. הטכנאי קרמר שולטטטט!!!!!!!11 כל פעם שמשהו משתבש צלצלו אליו (הוא מתפוז) והוא יגיד לכם לשים כוסות הפוכות כדי שתמצאו דברים...

למעלה