סוףסוף נושא עמוק

מיטללל

New member
סוףסוף נושא עמוק

מה סגנון הליבוש שלך?
כמה פעם ביום (ממוצע) אתה מחליף בגדים?
כמה פעמים בחודש (ממוצע) אתה קונה בגדים?
כמה כסף בחודש (ממוצע) אתה מבזבז על בגדים?
כמה ג'ינסים יש לך?
כמה חולצות שחורות? לבנות? ירוקות? כחולות?
כמה זוגות נעליים יש לך?
מה הבגד הכי יקר שקנית?
מה הבגד הכי זול שקנית?
באיזו חנות אתה הכי אוהב לקנות?
איזו אופנה, מאז ומעולם, נראית לך הכי שולטת?
איזו אופנה, מאז ומעולם, אתה לא מצליח להבין?
מה סגנון הליבוש שמעודף אצל המין השני?
תצליח להיות עם מישהי, בעלת סגנון אחר? לשנות אותו?
עד כמה אתה מאמין שהבגדים מעידים על הבן אדם? או רק על כספו?
מה אתה לובש עכשיו?
מה אתה לובש בלילה?

Lir האחת

New member
כה עמוק.

מה סגנון הליבוש שלך?ספורט אלגנט כמה פעם ביום (ממוצע) אתה מחליף בגדים?תלוי כמה פעמים יצאתי ולאן
כמה פעמים בחודש (ממוצע) אתה קונה בגדים? יש תקופות ויש.. כמה כסף בחודש (ממוצע) אתה מבזבז על בגדים?תלוי מה אני קונה.. אם אני נכנסת ללי קופר זה לא טוב
כמה ג'ינסים יש לך?פפף! ... 5,6 שאני אוהבת, כל השאר סתם יושבים בארון. כמה חולצות שחורות? לבנות? ירוקות? כחולות?אני ארשום אחרי שאני אערוך ספירת מלאי
כמה זוגות נעליים יש לך? 4,5 שאני אוהבת. מה הבגד הכי יקר שקנית?שמלה לאיזה אירוע, שלבשתי פעם אחת
מה הבגד הכי זול שקנית?גופיה בשוק ראשון, עלתה לי 10 ש"ח
באיזו חנות אתה הכי אוהב לקנות?לי קופר, לוצ'י, בוניטה, TNT, גולף... כל מיני איזו אופנה, מאז ומעולם, נראית לך הכי שולטת?ג'ינס שולט!
איזו אופנה, מאז ומעולם, אתה לא מצליח להבין?פסים
עכשיו זהנקודות..לא?
מה סגנון הליבוש שמעודף אצל המין השני?ספורט אלגנט, הכי יפה. תצליח להיות עם מישהי, בעלת סגנון אחר? לשנות אותו?נאא.. אין סיכוי
עד כמה אתה מאמין שהבגדים מעידים על הבן אדם? או רק על כספו?לא מעידים
מה אתה לובש עכשיו?טרנינג וגופיה מה אתה לובש בלילה?...
... הודגש באמצעות מדגישומטיק

Shining Dark

New member
פסים?! מה למה?

זה הכי מותק שיש! חולצות חמודות עם פסים בצבעים יפים (כמו סגול בהיר וכהה) עם ג'ינס כיפי זה הכי מיוחד שיש ;) (ממ....מנסיון של מחמאות....)

Zoharrr

New member
מעו...

מה סגנון הליבוש שלך?הממממ...רגיל לרוב,לפעמים אלטרנטיבי כמה פעם ביום (ממוצע) אתה מחליף בגדים?פעמים כמה פעמים בחודש (ממוצע) אתה קונה בגדים? ממש לא פעם בחודש כמה כסף בחודש (ממוצע) אתה מבזבז על בגדים?... כמה ג'ינסים יש לך?2 כמה חולצות שחורות?מיליון...אין צבעים אחרים... לבנות? ירוקות? כחולות? כמה זוגות נעליים יש לך?9 מה הבגד הכי יקר שקנית?מחוך 400 מה הבגד הכי זול שקנית?גופיה 20 באיזו חנות אתה הכי אוהב לקנות?נוקס,ציפי,קסטרו,וסתם באזרים איזו אופנה, מאז ומעולם, נראית לך הכי שולטת?גותית איזו אופנה, מאז ומעולם, אתה לא מצליח להבין?פרחות מה סגנון הליבוש שמעודף אצל המין השני?אין,פשוט שיהיה נורמלי,שהכל יתחבר טוב תצליח להיות עם מישהי, בעלת סגנון אחר? לשנות אותו? עד כמה אתה מאמין שהבגדים מעידים על הבן אדם? או רק על כספו?יש משהו בזה שהם מעידים על האדם ובהחלט מעידים על כסף מה אתה לובש עכשיו?כלום מה אתה לובש בלילה?בחורף טרינינג בקיץ כלום

Zoharrr

New member
../images/Emo6.gif

האמת שפשוט זה היה אתמול בבוקר,הייתי אצל אלכס והוא רצה עוד לישון ואני קמתי אז ישבתי על המחשב ככה שאני עדו במיטה ועניתי אז......

pain is MY love

New member
סוף סוף נושא כלבבי...

מה סגנון הליבוש שלך?- פשוט אבל אופנתי. אני לובשת כל מה שנוח לי אבל שלא יהיה מוזר מדיי... כמה פעם ביום (ממוצע) אתה מחליף בגדים?- בדרך כלל זה מהמדים לפיג'מה חחחח כמה פעמים בחודש (ממוצע) אתה קונה בגדים?- לפחות פעמיים-שלוש כמה כסף בחודש (ממוצע) אתה מבזבז על בגדים?- יותר מדיי.. הרבה יותר מדיי כמה ג'ינסים יש לך?- יותר מדיי.. כמה חולצות שחורות? לבנות? ירוקות? כחולות?- כמעט ואין לי חולצות צבעוניות כי כל הארון שלי מלא בחולצות שחורות. כמה זוגות נעליים יש לך?- כרגע משהו כמו 9 אני לא פריקית של נעליים מה הבגד הכי יקר שקנית?- שמלה ב500 שקל שלבשתי פעם אחת מה הבגד הכי זול שקנית?- חולצה בלוצ'י ב20 שקל. אל דאגה גם אותה לבשתי אולי איזה פעמיים חחחח באיזו חנות אתה הכי אוהב לקנות?- זארה!!
איזו אופנה, מאז ומעולם, נראית לך הכי שולטת?- אופנת הג'ינס כמובן איזו אופנה, מאז ומעולם, אתה לא מצליח להבין?- אופנת המידות הקטנות שמשום מה כל דבה מחליטה שהיא מתאימה לה... מה סגנון הליבוש שמעודף אצל המין השני?- ג'ינס וחולצה למוד (בייחוד אם זה עם שרירים גרררר) תצליח להיות עם מישהי, בעלת סגנון אחר? לשנות אותו?- שיהיה סגנון אחר. כל עוד הוא לטעמי שיהיה לו בכיף עד כמה אתה מאמין שהבגדים מעידים על הבן אדם? או רק על כספו?- לא על הכסף אלא על הרצון של הבן אדם להשקיע בעצמו. מה אתה לובש עכשיו?- טרנינג כחול וגופיה ורודה. אבל אני חולה אז מותר לי! מה אתה לובש בלילה?- טרנינג וגופיה או טי שרט

../images/Emo99.gif

מה סגנון הליבוש שלך? אופנתי. הקולקציות החדשות תמיד.. אני מכורה קשה לשופינג. כמה פעם ביום (ממוצע) אתה מחליף בגדים? 2 כמה פעמים בחודש (ממוצע) אתה קונה בגדים? 3 כמה כסף בחודש (ממוצע) אתה מבזבז על בגדים? 2000 כמה ג'ינסים יש לך? קרוב ל20 כמה חולצות שחורות? לבנות? ירוקות? כחולות? נו מה אני אלך לספור.. כמה זוגות נעליים יש לך? הרבה!! מה הבגד הכי יקר שקנית? שמלה ב5000 לבשתי פעם אחת מה הבגד הכי זול שקנית? לא זוכרת באיזו חנות אתה הכי אוהב לקנות? לי קופר, קסטרו, הוניגמן איזו אופנה, מאז ומעולם, נראית לך הכי שולטת? לא יודעת.. מתחלף איזו אופנה, מאז ומעולם, אתה לא מצליח להבין? המכנסי שק האלה שהיו באופנה בערך חודש ונראו כאילו אנשים לובשים חיתול. מזעזע ברמות על. מה סגנון הליבוש שמעודף אצל המין השני? קז'ואל אופנתי.. תצליח להיות עם מישהי, בעלת סגנון אחר? לשנות אותו? לא אנסה.. זה לא התפקיד שלי. עד כמה אתה מאמין שהבגדים מעידים על הבן אדם? או רק על כספו? הם מעידים על הצורך להשקיע בעצמך ועל איך שאנשים תופסים אותך.. סגנון הלבוש מאפיין את מה שרוצים לשדר מן הסתם. מה אתה לובש עכשיו? חח שבת אני עם מה שישנתי.. מכנסי טרנינג ורודות וחולצה סגולה.. מה אתה לובש בלילה? בד"כ גופיה וסתם מכנס.. תלוי במזג האויר. לפעמים אני כל כך עייפה שאני צונחת במיטה כמו שאני חח כבר נגמר?

Shining Dark

New member
על הצורך להשקיע בעצמך?

מה קשור? :) אם אני מתלבשת כמו פרימדונה זה אומר שאני משקיעה בעצמי? אני לא רואה את זה כלל כהשקעה, זה אולי מה שאני משדרת כלפי חוץ, אולי זה משהו שמקרין על האופי שלי, אולי איך שתופסים אותי (כמו שכתבת).. אבל לא נראה לי שזה קשור להשקעה.. אולי כנסיון להשקעה ;)

shannyqua25

New member
מה זה עמוק...

מה סגנון הליבוש שלך? גינס וטי כמה פעם ביום (ממוצע) אתה מחליף בגדים? בהתחשב בעובדה שאני יוצאת ברבע לשבע וחוזרת בעשר וחצי בלילה פעם אחת כמה פעמים בחודש (ממוצע) אתה קונה בגדים? 4 כמה כסף בחודש (ממוצע) אתה מבזבז על בגדים?100 דולר כמה ג'ינסים יש לך? 20 כמה חולצות שחורות? לבנות? ירוקות? כחולות? מממ יש הכל מהכל כמה זוגות נעליים יש לך? הפסקתי לספור מה הבגד הכי יקר שקנית?הדיזלים שלי הם הפריט הכי יקר שיש לי בארון מה הבגד הכי זול שקנית?תחתונים אני מניחה זה סוג של בגד לא?!
באיזו חנות אתה הכי אוהב לקנות? ויקטוריה סיקרט, דיזל וגס איזו אופנה, מאז ומעולם, נראית לך הכי שולטת?אופנת הגינס וטי איזו אופנה, מאז ומעולם, אתה לא מצליח להבין?העירבוב הערבי הזה של הצבעים מה סגנון הליבוש שמעודף אצל המין השני?כמוני תצליח להיות עם מישהי, בעלת סגנון אחר? לשנות אותו?הייתי ושיניתי עד כמה אתה מאמין שהבגדים מעידים על הבן אדם? או רק על כספו?מעיד במידה מסוימתאבל תמיד יש הפתעות מה אתה לובש עכשיו? טרנינג אדום של הנס וטי לבנה מה אתה לובש בלילה?שורט וגופיה לבנה סחתיין על העומק של השאלון

אני די חוזר על עצמי, אבל נו, מילא ../images/Emo9.gif

מה סגנון הליבוש שלך? ממממ... מחליף בין מדים לפיג'מה בד"כ
כמה פעם ביום (ממוצע) אתה מחליף בגדים? אמממ... מדים, פעם בשבוע, חולצה ו... אמממ.. המתחת, פעם ביום כמה פעמים בחודש (ממוצע) אתה קונה בגדים? קניתי שתי חולצות יפות ושני ג'ינסים ביום חמישי האחרון! אחרי איזה שלוש שנים שלא קניתי כלום, אהמ... כמה זה יוצא בממוצע לחודש?
כמה כסף בחודש (ממוצע) אתה מבזבז על בגדים? וזה עלה לי 735 ש"ח (חברים אמרו שזה זול
) כמה ג'ינסים יש לך? שניים! (צריך להיות קל למי שעוקב פה...) כמה חולצות שחורות? לבנות? ירוקות? כחולות? שחורות - אחת (אבל לא הולך איתה), לבנות - איזה 6 (מה לעשות, בח"א אי אפשר ללבוש ירוק מתחת
) וכחולות - איזה 4 - זה ה-צבע
כמה זוגות נעליים יש לך? חמש! שניים שחורות רגילות (אחד מהזוגות במידה קטנה יותר, אבל שומר לטיולים וכאלה
) זוג נעלי כדורגל, זוג נעלי קטרגל, וזוג נעליים צבאיות מה הבגד הכי יקר שקנית? ממממ... מישהו רוצה לצטט מלמעלה? מה הבגד הכי זול שקנית? ללא ספק - הגרביים הצבאיות שקיבלתי חינם! הכי שימושי
באיזו חנות אתה הכי אוהב לקנות? המתפרה של הקיבוץ, זה נחשב?
איזו אופנה, מאז ומעולם, נראית לך הכי שולטת? מלכת אנגליה? איזו אופנה, מאז ומעולם, אתה לא מצליח להבין? השומרים של מלכת אנגליה? מה סגנון הליבוש שמעודף אצל המין השני? בלי לבוש! סתם, אמממ, פשוט כזה (טי-שירט וג'ינס)
תצליח להיות עם מישהי, בעלת סגנון אחר? לשנות אותו? אם הייתי מבין בסגנונות, הייתי יודע באיזה סגנון היא מתלבשת
עד כמה אתה מאמין שהבגדים מעידים על הבן אדם? או רק על כספו? מעידים די טוב, על כסף פחות (בסין הכל זול) מה אתה לובש עכשיו? מי מנחש?
(זה כולל נעליים שחורות, מכנסי בז' ומעיל כחול) מה אתה לובש בלילה? הייתם מתים (מתות) לדעת, לא?

טלי2006

New member
אני

מה סגנון הליבוש שלך? ספורטי לא-מושקע.. כמה פעם ביום (ממוצע) אתה מחליף בגדים?פעמיים-שלוש כמה פעמים בחודש (ממוצע) אתה קונה בגדים? פעמיים כמה כסף בחודש (ממוצע) אתה מבזבז על בגדים? 150+- כמה ג'ינסים יש לך? 3 כמה חולצות שחורות? לבנות? ירוקות? כחולות? שחורות הרבה\ לבנות 0\ ירוקות 1 \כחולות 2 כמה זוגות נעליים יש לך? עשר + מה הבגד הכי יקר שקנית? נעליים 1,250 ש"ח מארי שוז מה הבגד הכי זול שקנית? 10 ש"ח גופייה באיזו חנות אתה הכי אוהב לקנות? זרה פולנביר איזו אופנה, מאז ומעולם, נראית לך הכי שולטת? מיני איזו אופנה, מאז ומעולם, אתה לא מצליח להבין? חגורות מותן מה סגנון הליבוש שמעודף אצל המין השני? זרוק אך נקי תצליח להיות עם מישהי, בעלת סגנון אחר? לשנות אותו? תלוי עד כמה אתה מאמין שהבגדים מעידים על הבן אדם? או רק על כספו? מעידים מה אתה לובש עכשיו? פיז'מה מה אתה לובש בלילה? חח פיז'מה

אקסיומה

New member
../images/Emo6.gif

|V | מה סגנון הליבוש שלך? קז'ואל(?) |V | כמה פעם ביום (ממוצע) אתה מחליף בגדים? פעמיים- שלוש. |V | כמה פעמים בחודש (ממוצע) אתה קונה בגדים? פעמיים. |V | כמה כסף בחודש (ממוצע) אתה מבזבז על בגדים? בסביבות ה-500-600 ש"ח. |V | כמה ג'ינסים יש לך? 11, אאל"ט. |V | כמה חולצות שחורות? לבנות? ירוקות? כחולות? לא ספרתי. אני מניחה שכ-15 מכל צבע (וגוון). |V | כמה זוגות נעליים יש לך? כ-40 זוגות. |V | מה הבגד הכי יקר שקנית? מחוך שהזמנתי מאיביי, שעלה (עם המשלוח) קרוב ל-1000 ש"ח. |V | מה הבגד הכי זול שקנית? לא זוכרת. בטח איזו טישירט מהשוק. |V | באיזו חנות אתה הכי אוהב לקנות? פול אנד בר. |V | איזו אופנה, מאז ומעולם, נראית לך הכי שולטת? אופנת רחוב יפנית. |V | איזו אופנה, מאז ומעולם, אתה לא מצליח להבין? כל אופנת שנות ה-80 הממוחזרת- סקיני ג'ינס, מגפונים וחגורות מותן.
|V | מה סגנון הליבוש שמעודף אצל המין השני? אממ אין סגנון מועדף. רק רצוי שלא יתלבש כמו ערס. |V | תצליח להיות עם מישהי, בעלת סגנון אחר? לשנות אותו? אולי. |V | עד כמה אתה מאמין שהבגדים מעידים על הבן אדם? או רק על כספו? על האישיות של הבן אדם. |V | מה אתה לובש עכשיו? מכנס טרנינג של פוקס בצבע חום וחולצה קצרה לבנה. |V | מה אתה לובש בלילה? פיג'מה.

עונהה

מה סגנון הליבוש שלך? פשוט ואופנתי... מה שאני אוהבת.. כמה פעם ביום (ממוצע) אתה מחליף בגדים? 2-3 בערך כמה פעמים בחודש (ממוצע) אתה קונה בגדים? כמה שיוצא...(זה בעיר אחרת.) כמה כסף בחודש (ממוצע) אתה מבזבז על בגדים? תלוי... כמה ג'ינסים יש לך? 8-9 נראה לי או יותר.. כמה חולצות שחורות? לבנות? ירוקות? כחולות? שחורות ולבנות יותר... כמה זוגות נעליים יש לך? מעל 40 !!! (חולת נעליים..) מה הבגד הכי יקר שקנית? 1,500 שקל שמלה לחתונה של אחי. מה הבגד הכי זול שקנית? גופית סבא ב10 שקל באיזו חנות אתה הכי אוהב לקנות? אין מועדפת כי זה תלוי בקולקציה.. איזו אופנה, מאז ומעולם, נראית לך הכי שולטת? ג'ינס איזו אופנה, מאז ומעולם, אתה לא מצליח להבין? הסקיני ג'ינס שגם דבות הולכות עם זה... מה סגנון הליבוש שמעודף אצל המין השני? ג'ינס וטי שירט אופנתי תצליח להיות עם מישהי, בעלת סגנון אחר? לשנות אותו? תלוי.. עד כמה אתה מאמין שהבגדים מעידים על הבן אדם? או רק על כספו? מעידים על הבן אדם יכול להיות... על כספו- לא. מה אתה לובש עכשיו? מכנס שחור וקפוצ'ון מה אתה לובש בלילה? תלוי בלילה.....

למעלה