סוףסוף....דייט ראשון

אייבורי

New member
אני שמח

שאת מסכימה לדברי

ismeralda100

New member
לדעתי פ"ז שהוקדש לדייט הזה היה

מעל ומעבר..... ניסיתי לרמוז: אמרתי שאני עייפה שאני מתחילה מחר נורא מוקדם לעבוד שיש לי עוד נסיעה ארוכה הבייתה שלא ישנתי כבר יומיים שאני חייבת ללכת כלום לא עזר בסוף הייתי צריכה להזמין חשבון כאב לי הלב עליו אבל מה לעשות לפעמים זה קורה כך ולפעמים הפוך אין מה לעשות.

ye44

New member
את יודעת

לפעמים האהבה נמצאת מתחת לאף שלנו אולי תנסי את bobroni ארבע שנים הוא לא מוצא אז אולי יש מצב ?
זהו החלטתי לקחת אותך בתור פרוייקט

ismeralda100

New member
סליחה על הבּוּרות

אבל מי זה בדיוק bobroni? אולי אני לא מעודכנת......

ye44

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא בטעות נכנס לצ'אטים של ערוץ הופ
והוא מקבל דחיות בטענה שהוא גרוש
פוסלים אותו אז הוא נכנס לדיכאון וזה מאד מסוכן את יודעת
ובסופו של תהליך אפשר להגיע לאישפוז אז חשבתי אולי יש אופציה שתצאו לדייט יש לו תמונה בניק נראה חמוד על גבול הלפלפון ואת מחפשת רציניים אז אולי.... הוא גם ישנה את הניק לבובספוג את יודעת משנה ניק משנה מזל
תצאו תנסו אולי יצא משהו, חסרים לי שני שידוכים להגיע לגן עדן

אתה ?

בגן עדן...? למה עולה לי תמונה של פיל בחנות חרסינה אחרי שירד על בוף והוא שמח וטוב לבב ....? יום אחד ותראה מלאכים וצדיקים תולשים לעצמם ת'שערות שעוד נשארו להם,תופסים ת'ראש ובורחים בצרחות אימה....

Prince315

New member
הוא היה

חנון משעמם... ואת היית מפלצת... שרצתה לעשות "ויברח"!!!

אייבורי

New member
אני יודע, אהבה בסוף הקיץ

הוא הזמין אותה למסטיק היא ביקשה קפה הפוך הוא לקח אותה הצידה בחיוך, חיוך בחולצת טריקו הצידה, עם הג'ינסים הכחולים, את ריסיה היא הרעידה בלי מילים, מילים

ismeralda100

New member
חחח....הוא ישב לידי בקפה!!!

שנייה אחרי שברחתי מהדייט, הלכתי להצטרף לי לבנות שישבו בקפה. קיבלתי SMS בדרך: "הוא פה!! מחכה לך!" רק איך אתה ידעת שהוא היה שם????

למעלה