סוףסוף....דייט ראשון

ismeralda100

New member
סוףסוף....דייט ראשון

מאתר ההיכרויות! רוצים לדעת איך היה?
?

b e c k y

New member
דביק ושטנצי, מעודד רישעות?

מנסה לנחש לפי האימוטיקונים.

THE KID A

New member
לפי האימוטיקונים

היא עשתה בלון עם המסטיק, אז החנון החליט לנשוך והמסטיק פגע לו בעין.

תני לי לנחש

לפי האייקונים: לבשת שמלה בצבע ורוד בזוקה, הוא הרכיב את משקפיו הטובים, המלצרית החווירה כשראתה אתכם יחד, כי הוא כל הזמן חיטט באף. אני קרובה?

ismeralda100

New member
../images/Emo8.gif

חחחח.... שום דבר מהנ"ל לא קרה במציאות. בעצם שום דבר בכלל לא קרה שם בדייט הזה. מסקנה לאיזמרלדה: לא יוצאים לדייט לפני שמדברים בטלפון שיחה קצרה. לפחות פעם 1....

ismeralda100

New member
../images/Emo13.gif

כשאני לא מקשיבה לעצמי.... חחחח לא יודעת למה כמעט כל הגברים שמתכתבים איתי באתר הזה מבקשים להיפגש. לי זה כאילו ברור שהרצון הטבעי הוא קודם כל לדבר טלפונית ורק אז להיפגש אבל כנראה לא אצל כולם זה עובד כך.....

סגלגלה 1

New member
לא הבנתי

יצאת לדייט ראשון בלי לדבר בטלפון? למה? את חוסכת בשיחות טלפון, יש לך זמן מיותר בחיים? משעמם לך?

ismeralda100

New member
גם אני שאלתי למה....

הוא התקשר בבוקר ואיכשהו יצא שהוא היה במקום בלי קליטה (-כל היום...). אחרי זה כבר לא יצא ואז הגיעה שעת הדייט
בד"כ אני כמובן מדברת בטלפון לפני זה לפחות פעם אחת, הפעם הוא מראש ביקש להיפגש איתי, לא ביקש לדבר קודם או את הטלפון שלי ואני כתבתי לו בחזרה שנדבר לפני שנפגש. אז הוא פנה אליי בצ'ט....יופי. שמתי לב שזה מוטיב שחוזר על עצמו (שמבקשים ישר להיפגש, בלי לדבר קודם אפילו פעם אחת, או שהם מבקשים את הטלפון שלי הם מתכוונים בשביל לשלוח הודעות, לא בשביל לדבר) אבל מעכשיו אני אדע כמובן לא לוותר על זה.

היא היתה די פריחה

הוא היה חנון ואח"כ באוטו התהפך וניסה לנשוך לה את הצוואר כל הסיטואציה די הצחיקה אותה.

eyebrrr

New member
אם זה היה משהו טוב

היית נעלמת מפה לאיזה פרק זמן........ אז די ברור מה היה.!

Prince315

New member
אתה חושב

שזו האינדיקציה? יש כאן לא מעט זוגות....או בזוגיות. כולל אותך, לא?

Prince315

New member
כתיבה

זה משהו שמתחברים, או שהיא שם או שלא. לא תמיד המניעים הם הכרות כזו או אחרת, לדעתי... לעיתים דווקא מהמקום הטוב שלך, אתה יכול לבשר תקווה.

אייבורי

New member
זה נכון לחלק מהאנשים

יש אנשים שיכתבו ללא קשר למצבם הזוגי. אבל צריך לדעת שהרוב לא כזה. אין בזה טוב או רע, פשוט מציאות.

יערית

New member
פעם

כתבתי במעריב לנוער שנים...מאז הרגל מגונה כזה בלי שום קשר[ לקשר כזה או אחר ולא מעיד על כלום, תמיד בתנועה :))

אייבורי

New member
נהפוכו

את מאילו שכותבת הכי במרץ כשיש לך בן זוג. מדגמנת את הזוגיות במילים בלי הפסקה.

למעלה