סוער בירושלים
supercellstorm New member 16/12/05 #2 בת"א צפון הגשם פוט לא מפסיק! כבר בערך שעה אם אני לא טועה. תצ"ל יפה או לא??
supercellstorm New member 16/12/05 #5 ?? יורד כבר גשם זמן רב-בין חצי שעה לשעה- לא מדדתי את הזמן. גשם קבוע קל-בינוני .
R royperetz New member 16/12/05 #7 שלום אני צופה בפורום כל יום ועכשיו החלטתי לכתוב רציתי לדעת מי בא לפגשיה בשמ"ט מת"א? דרך אגב גשם קל עד בינוני כבר שעה בת"א
שלום אני צופה בפורום כל יום ועכשיו החלטתי לכתוב רציתי לדעת מי בא לפגשיה בשמ"ט מת"א? דרך אגב גשם קל עד בינוני כבר שעה בת"א
O omer142 New member 16/12/05 #10 רק אצלך מופיע הדגש... בכל הודעה שתכתוב בפורום שמך יהיה מודגש אבל רק במחשב שלך יראו זאת. למשל כשאני כותב הודעה,שמי מופיע כמודגש רק במחשב שלי וכך אצל כל החברים.
רק אצלך מופיע הדגש... בכל הודעה שתכתוב בפורום שמך יהיה מודגש אבל רק במחשב שלך יראו זאת. למשל כשאני כותב הודעה,שמי מופיע כמודגש רק במחשב שלי וכך אצל כל החברים.
צ צפתי בראש New member 16/12/05 #11 אי אפשר. כשאתה מחובר למשתמש זה מדגיש רת המשתמש שלך. אם אתה רוצה שזה לא יהיה מודגש תצא מהמשתמש, אבל כדי לכתוב הודעה אתה צריך להתחבר אליו.
אי אפשר. כשאתה מחובר למשתמש זה מדגיש רת המשתמש שלך. אם אתה רוצה שזה לא יהיה מודגש תצא מהמשתמש, אבל כדי לכתוב הודעה אתה צריך להתחבר אליו.
י יצחק ד New member 16/12/05 #14 לפי שח"ם:מעכו ועד ראש הנקרה כניסת ענני גשם לכיוון הגליל העליון.עוצמות לא גבוהות כמו אלו שבמרכז.