סוער אותי

סוער אותי

בבואות אור אחרונות מרצדות, כאילו קדות, מתאווה החמה למים שוקעת אפיים לבין ירכי-גלים גופות מתפתלים ומתחת חולות מרטיטים פראות חבויה לפרוץ שואפת עולה על גדותיה, מרב אונים שוצפת, תשוקה מתעצמת אתה נוגע בי, סוער את גופי, מרחפיני למרומים לגבהים עצומים, חופת רקיע לוטפם ותחושת עונג מופלאה חבקה גופם, מעבר להם הים בכחול-ירוק עמום, ואור השמש המועם דמום.

סוערת אותי

בתוך המים של ים לעת שקיעה גופינו מתמזגים, האיפוק לא נשלט ועל החול עת יצאנו מהמים שוב נשכבים, את סוערת אותי בתשוקתך,בנשמתך,באהבתך מגעך,מילותייך,מבטך. את סוערת,סוערת,סוערת,סוערת ולי לא נמאס כלל.

כך סערנו...

כך סערנו בחשיכה מים שחורים אהבה לבנה חולות חומים בגופינו בעירה כך סערנו כשאיש לא ראה התמזגנו עם החולות עם האדמה שקלטה את התשוקה את גופינו הנעים אחד עם השניה וטעם היין על שפתותינו מסחרר את ראשינו אבל איך ראינו בבירור אחד את השני מתוך העלטה.....

סוערת אליך

התרגשות חוזרת סוערת בתוך צמרות תשוקתי במערבולת חושים נטרפת למגע ידיך החופרות בתוך נימי נשיותי משאירות שבילים של חשק פזורים ברחבי ליבי. מבט אחד קטן בטרם תאסוף זרועותיך ממני לחבוק את חומן המלטף של מילים מתוקות המלטפות שפתותי בטעם דבש משאירות טעם של עוד. סוערת אליך לנגן צלילי אהבה בשערותיך בתווים הנפלאים של גופך המשגע להביט בעינייך בזוהר לילי עת כוכבים ינעימו לנו לילה סוער של אהבה .

למעלה