סוס שלא עבד הרבה זמן

n o a m g

New member
סוס שלא עבד הרבה זמן

הסוס שלי בן 14 הוא סוס מאוד חזק ומהיר הוא סוס שניצח סוסי מרוצים בגיל 10-9 אחים שלי היו רוכבים עליו ואני לא יכולתי בגלל שהוא היה חזק מדי בשבילי עכשיו אני רוכב עליו (לאחר שנתיים בערך שלא עבדו איתו) במנ’ג כבר חודשיים שלוש כל יום אבל ניסתי ללכת איתו לשטח והוא לא רוצה להתרחק מהבית כל יום זה יותר מחמיר וזה לא קשור לפחד או משהו הוא פשוט לא אוהב להתרחק מהבית אשמח אם למישהו יש עצה חוץ מעצת הדורבנות הציעו לי להביא עוד סוסה אבל עד שאני יביא מה לעשות? תודה נעם

fliperit

New member
תביא מאמן.

אי אפשר ללמוד לאמן דרך האינטרנט. זה נשמע שהמצב הולך ונעשה מסוכן. המלצתי: תזמין מאמן לכמה רכיבות לפחות! אל תנסה להתמודד עם זה לבד- זה עלול להיות מסוכן מאוד!

jgut

New member
מאוד מסכימה בעניין הדורבנות

לפעמים כמה פגישות בודדות עם מאמן טוב, יכולות לפתור את הבעיה בקלות. בנוסף מאמן טוב יוכל ללמד אותך כמה תרגילים שיעזרו לך במצבים כאלה.

../images/Emo45.gif עדיף לשניכם להביא מאמן../images/Emo70.gif

עדיף לא להתעסק לבד עם הסוס במקרה שאתה לא יודע מה לעשות. זה יכול לסכן אותך ואת הסוס, ולהזיק לשניכם. מאמן יפתור את הבעיה.

go fele

New member
אולי....

אולי בהתחלה תנסה להוביל אותו עם חבל מחוץ לבית וכל פעם תתרחק יותר... ואז תתחיל לרכב עליו שאתה רחוק מהבית... רק בזהירות שלא יתחיל למשוך אותך בחזרה הביתה...

go fele

New member
וגם

כמו שאמרו מקודם בהחלט עדיף שמאמן מקצועי יעשה את העבודה אם אתה לא באמת מנוסה..

ה צ י ף

New member
שמישהו עם סוס\ה מנוסה

יצא לצידך.. סוס שאין מצב שיעשה קונצים עם רוכב מנוסה.. עדיף שהסוסים יהיו מחוברים זה לזה.. זתאמרת "חברים" רד מהדורבנות! אל תלחץ עליו יותר מידי בסוף זה יגמר באסון

n o a m g

New member
הייתה לי סוסה לפני שהיה לי אותו וגם מאמן אחד

מאמן אחד אמר לי שלא כדי להוליך אותו כי זה הורס את האילוף שלו

dixie chick

New member
נחמד שאתה מקשיב לעיצות שנתנו לך פה אנשים

מעניין שמהעיצה הכי רלוונטית מכולן ושאותה אמרו לך כל היושבים בפורום שהיא להביא מאלף, בחרת להתעלם... אבל אפשר אולי להבין מההודעה שלך שאתה באמת מחפש עיצות בשקל או איזה תרופת קסם, אז... בהצלחה!

n o a m g

New member
אני חושב שאני יקח מאמן עם עוד סוסה תודה לכולם

תודה לכלום על העצות

dixie chick

New member
כל הכבוד! ../images/Emo140.gif

נשמח לשמוע איך התפתח ואיך הוא פתר את הבעיה!

למעלה