סוס עם כבש...

סוס עם כבש...

חבר טוב רוצה לשים אצלי את הכבשים שלו ,מדובר על חמישה כבשים יש לי מקום ליד הסוס שלי (המקום גדול) השאלה היא האם הדבר רצויי?ואם לא מה הסיבות שזה לא רצוי?

כל עוד כולם מחוסנים

אני לא רואה בזה בעיה,אולי תיהייה אגרסיביות של הסוס אבל לא נראה לי. כבר ראיתי סוסים בפינות ליטוף שחלקו את המכלאה עם עוד חיות.

אפשר

אם זה סוס אחד לא תהיה לו ממש בעיה עם זה. בזמנו כתבו בפורום שעז יכולה להיות חברה לסוס אז למה לא כבשה.אם הכבשים מחוסנות אז לא תהיה בעיה, בהתחלה יש מצב שהסוס לא יהיה כל-כך נחמד בהתחלה אבל אחרי שהוא יתרגל יהיה בסדר.יש סוסים עם חמורים, יש עם פרות (אני ראיתי סוסים בעדר פרות), יש סוסים עם עזים, אז בטוח שיש גם סוסים עם כבשים. לא אני צילמתי את התמונה, היא מאתר סוסים

תםטםOHIO

New member
לא

תברר קודם עם וטרינר לגבי מספר נגיפים שקיימים אצל עזים ואולי גם בכבשים. אינם מפריעים לכבשים אך פוגעים בסוסים.

ג

אני ישים אותם ביחד עוד לא חשבתי איך אני יאכיל אותם. באמת שאני חושש מיזה ולא מתלהב

stary1

New member
אני לא מתכוונת לזה..

אני מתכוונת אם הם יאכלו מאותו מרעה(אם בכלל)..

הורסמאן

New member
גם סוסים מעבירים

מחלות לסוסים אחרים, ולכמה חוות בארץ יש תא בידוד לסוסים חדשים? כדאי לוודא שהכבשים לא חולות, ואם אפשר לא נושאות מחלות (אני לא מבין בכבשים) אך סוסים וכבשים מסתדרים מצויין.

שירלי317

New member
../images/Emo45.gif

ולא כל הסוסים מסתדרים מצויין עם כבשים.. קים כל פעם מחדש מנסה לרצוח אותן ואותי בדרך

nizanl

New member
ריסוסים

זה אחלה פתח לצרות. במקום לדאוג שלבע"ח אחד לא יהיו פרעושים וזבובים אתה צריך לדאוג לשש! קח בחשבון שדיר לא מנקים כל יוום כמו אורווה...

למעלה