סוס על המדף....!

לרכב כחול לבן: ../images/Emo110.gif

מכנסי רכיבה Fullseet,תוצרת החברה הישראלית,דפנה,עשויים מקורדרוי ומשמשים לכיבה בטוחה ונעימה. מחיר המכנס 195 ש"ח וניתן להשיגם בחנות "הרוכב" בגעש (9582138-09).

dearanita

New member
לאניטה יש כזה... ויש לזה טעם מגעיל

ממש ללקק את הידיים....חחחח...

פלפל מאוד משעמם לי.....!

מה את רוצה? כל היום ישבתי בבית..! חפיף זה היה נחמד..! ועכשיו זיבלתי לך את המוח על מה אני צריכה לקנות מחמד ועל מה לא וזה היה עוד יותר נחמד..! ועכשיו הלכת לאכול..! חח ש-מ-נ-ה כל היום את בולסת..!

mottyor

New member
מה לגבי צאפס ?

איפה קונים? כמה זה עולה? מאיזה חומר מומלץ? יש יצרנים בארץ? (כי אני משתדל לקנות כחול לבן למיגור האבטלה) מה זה צאפס ומיני צאפס?

S H I L G I

New member
צ'אפס ומיני צ'אפס../images/Emo29.gif

קודם כל, צ'אפס זה הדבר הזה שהבוקרים שמים על הג'ינס ברכיבה (מצורפת תמונה) ומיני צ'אפס זה במקום מגפיים, רוכבי אינגליש משתמשים בזה,זה מגיע עד הברך.. ועכשיו. צ'אפס יכולים לעלות מ150-800 ש"ח פחות או יותר.. בד"כ הן עשויות מעור, עור דק או עבה, או מעור הפוך (ברח לי השם) אני לא יודעת אם יש יצרנים בארץ.. אפשר לקנות צ'אפס בכל חנות ציוד רכיבה

טוי בוי

New member
יש עור הפוך בארץ!../images/Emo60.gif

ברוכב הבעלים מכין מכזה עור הפוך רק כאלו... יש עור חלק ויש את העור המחוספס הזה אין לי את שמות כרגע...

krin88

New member
הכוונה לזמש...

אגב, יש גם רוכבי אינגליש שמשתמשים בצאפס המלא... אהה ובצאפס יש לרוב שני סוגים: עם ריצ'רץ' או עם סקוץ'... לי אישית יש צאפס עם ריצ'רץ' של חברת ARIAT והם ממש ממש נוחות...

טוי בוי

New member
יש בחווה לפרטיים ופרנקי ועדי

המנהלי רוכבים עם זה בעיקר פרנקי ופרטיים יש לאיזה 3-5 אנשים שמי שרוצה מבקש מהם והם משאילים....

S H I L G I

New member
לי יש סקוץ'...

אבל בעיקרון התכוונתי לקנות ריצ'רץ'..אבל לא היה..

למעלה