סוס מעץ

romla

New member
סוס מעץ

הי לכולם, היות ולא מצאתי שום דבר מיוחד הקשור לגיל שישים פלוס אלא החלפת מצגות, אז הינה נסיון, אולי יעבוד אולי לא. אם לא ננסה שנית. סוס עץ

romla

New member
התנצלות??

אין לי מושג מהיכן המצגת, יכול להיות שאפילו מכאן, אז סליחה ואחזור לאלמוניות.

yaely2

New member
מנהל
ברוכה הבאה רומלה ../images/Emo24.gif מה../images/Emo82.gif

רומלה יקרה,
שמחה שהצטרפת אלינו בני השישים פלוס. בפרטייך לא מצויין בת כמה את ובעצם זה אינו חשוב. חשובה ההבנה והכימיה. נשמח לקרוא לשמוע ולראות כל חומר שתביאי לכאן, משלך וגם ממה שמצא חן בנינייך, אנו מצדנו גם נשתדל להביא דברים מעניינים. לגיל אין כל השפעה בנושאים המעניינים, כי גם הגיל השלישי אוהב את כל מה שאוהב כל גיל אחר. אוכל רק לסכם שאת נשמעת ונקראת נהדר ונשמח לצרפך לחברתנו. מצרפת זר ברכה לרגל הצטרפותך. ממולצ ללחוץ על התמונה

רומלה האלמונית,המצגת שהבאת יפה,

ואת כותבת ומתנצלת כאילו את במבחני בגרות,אז התוצאה 10, יום טוב עם כיופים

אדזה

New member
צהריים טובים

כמו כולם כך גם אני חוששת ומתפללת לשלום חיילינו ושבויינו.אומרים שתפילות עוזרות,אני מקווה שככל שירבו התפילות כך ירבו גם הסיכויים לחזרתם של כל יקירינו הביתה בשלום.בשעה כזו כולנו עם אחד עם נכונות,בטחון ואומץ והמון תקווה בלב שיום יבוא ויונת השלום תבקר גם אותנו.מי יתן במהרה בימינו.אמן.

אדזה

New member
רומלה

תודה רומלה,זה עבר והסוס הוא משהו,המשיכי להיות כאן כדי שכולנו נוכל להנות האחד מן השני.

erika6

New member
רומלה את בשבילנו כבר לא

אלמונית. ברוכה הבאה לביתנו, תמשכיי לכתוב לצרף מכל מה שבא לך המצגת יפה ולא חשוב מאיפה נלקח. המאמץ להביא לפורום כבר מגיע לך
אז תהיי אתנו. את עצמנו לא צריכים להציג כי הפורום מציג את עצמו עם אנשים מופלאים.

erika6

New member
שלום לחברי הפורום

לא הייתי מספר ימים כאן אתכם בין יתר הסיבות, המחשב שלי החליט לשבות, סתם ככה, אולי המחשב הבין שלא יהיה לי זמן, ואז החליט לכעוס?. על כל פנים רק אתמול תוקן. אני רוצה להודות למר.... טכנאי שתיקן את המחשב, ניקה, שאב אבק, עם שואב אבק, ניקה מאוורים שיהיה להם יותר קל לתפקד ומצב החומרה היה במצב חמור אז גם אותו ניקה והנה כי פלא המחשב עובד. אני מודה לו מאוד.על הנקיון היסודי. גם הסביר כל כך יפה שבהחלט יכול להיות מורה למחשבים, רק מה, מי יכול לזכור כל כך הרבה דברים בראש הלא צעיר במיוחד. מקסימים אבלבל לו במוח בטלפון. ואודות לו עכשיו אני אתכם. אשתדל לקרוא ולהדביק את הפיגור. הבנתי יעלי שגם לך הייתה בעיה עם העכבר ולא הספקתי לקרוא מה כתבת.

עמליה3

New member
שלום למחשב

השתעבדנו למחשב. כנראה שכל חשב צריך ניקוי מפעם לפעם. המחשב שלי עובד לאט. בתי(המומחית) שעובדת עם המחשב נתנה את המחשב לפירמות ועכשיו הוא עובד לה מהיר. היא טוענת שגם המחשב שלי זקוק לפירמות אבל בעלי טוען שאנחנו פנסיונרים ולנו יש זמן. אז עד שיעצור באדום נמשיך. רומלה הת\צלחת עם הסוס.

erika6

New member
מיומנו של גמלאי......

קבלתי באיימל מחברה בפורום וכדי לרומם מצב רוח הנה לפניכם אנשים עובדים שואלים לעתים קרובות את הגמלאים איך הם מבלים את הימים שלהם ומכניסים בהם עניין. לדוגמה: יום אחד הגעתי למרכז העיר ונכנסתי לחנות. הייתי שם בערך 5 דקות, וכשיצאתי היה שם שוטר שרשם דו"ח חנייה. ניגשתי אליו ואמרתי לו, "בחייך, אולי תקל קצת על פנסיונר?" הוא התעלם והמשיך לרשום את הדו"ח. קראתי לו "חרא פשיסטי". הוא הסתכל עליי והתחיל לרשום דו"ח נוסף על צמיגים שחוקים. אז קראתי לו "בן זונה". הוא סיים את הדו"ח השני ושם אותו מתחת למגב יחד עם הראשון. אח"כ הוא התחיל לרשום דו"ח שלישי. כך זה נמשך בערך 20 דקות. ככל שקיללתי אותו, כך הוא רשם יותר דו"חות. אישית, זה לא ממש היה אכפת לי. אני נוסע באוטובוס. אני מנסה לעשות קצת כיף בכל יום מאז שיצאתי לגמלאות. זה מאוד חשוב בגילי.

erika6

New member
ועוד משהו נחמד שקבלתי

אם נצמצם את כל אוכלוסיית העולם לכפר של 100 איש ונשמור על כל הפרופורציות, ככה תראה אוכלוסיית הכפר: 57 אסיאתים, 21 אירופיים, 14 אמריקאים (מצפון ומדרום), 8 אפריקאיים 52 נשים, 48 גברים 70 לא לבנים, 30 לבנים 89 הטרוסקסואלים, 11 הומוסקסואלים 6 אנשים יהיו בעלי 59% מהעושר העולמי וכולם יהיו מארה"ב אצל 80 איש רמת מחיה תהיה ירודה 70 איש לא יידעו קרוא וכתוב 50 יהו רעבים 1 ימות 2 ייוולדו ל-1 יהיה מחשב 1 (רק אחד) יהיה בעל השכלה גבוהה אם נסתכל על העולם מתוך נקודת מבט זו, יהיה ברור שהעולם זקוק לסולידריות, הבנה, סבלנות וסובלנות. אם הבוקר התעוררת בריא - אתה מאושר יותר ממליון איש, שלא יעברו את השבוע הקרוב אם אף פעם לא חיית במלחמה, לא היית בכלא, ולא עברת רעב - אתה מאושר יותר מ-500 מליון אנשים בעולם אם יש לך אוכל במקרר, אתה לבוש, יש לך גג מעל הראש ומיטה - אתה עשיר יותר מ-75% אוכלוסיית העולם אם יש לך חשבון בנק, וכסף בארנק - אתה שייך ל-8% האנשים האמידים בעולם אם אתה קורא את הטקסט הזה אתה מבורך פעמיים, כי: 1. מישהו חשב עליך 2. אתה שייך ל-2 מיליארד אנשים שיודעים לקרוא ו... יש לך מחשב מישהו אמר פעם: "... תעבוד, כאילו אתה לא זקוק לכסף, אהוב, כאילו אף אחד לא הכאיב לך אף פעם, תרקוד, כאילו אף אחד לא מסתכל, תשיר, כאילו אף אחד לא שומע, תחייה, כאילו גן העדן כבר כאן." תשלח את העמוד הזה לכל מי שאתה קורא לו חבר. אם לא תשלח את זה הלאה... לא יקרה לך כלום
אם תשלח... מישהו יחייך

מלכה 5

New member
בוקר טוב, המתח הביטחוני הסיר שינה

מעיני. הלואי היום ישקטו הרעמים. תקופה קשה מאד בפתחינו.

מלכה 5

New member
רומלה, ברוכה הבאה. מקובל לספר מעט

על עצמנו. הקשר ביננו הוא יותר מוירטואלי. הידידות והחברות הם אמיתיים, גם נפגשים, כך שלא נשארים באלמוניות. יום טוב לכולם.

romla

New member
תודה עבור הברכות

השלום והברכה לכווווולם, א. בקשר אלי, ----------- 1. מבחינת הגיל, הפורום הזה קטן עלי. 2. מבחינת המין, מצויין, אחרי 45 שנות נשואים - אין עם מי 3. מבחינת השם, הרי בדיוק בשביל זה קיים האינטרנט והקסם של האלמוניות. 4. מבחינת הבעיות של הגיל השלישי, הרי רובנו סובלים מרמה זו או אחרת של בעיות זכרון (איך מסתדרים), בעיות כלליות של משקל יתר, תזונה בריאה ועוד. יהיה מענין לקרוא על מתכונים, תפריטים ומוצרים בריאים. 5. ידוע שמצב רוח טוב לעולם אינו מזיק אך לא מספיק!!! אז הינה משהו עליז

למעלה