סוסתא....זוכרים.....

שקדי

New member
בשם הועד ומועצת העובדים.....

אנחנו מבקשים לא לקרוא לחבירה המנהלת גיברת........

גל-עמית

New member
מיידאלע זה 10 רק שאיזה נשיא...

לשעבר - הרג את המונח ועשה לו "צרופה" לקונוטציות לא מתאימות.................

שילה1

New member
האם הכוונה לנשיא שאמר...../images/Emo160.gif

"הטובים לטייס והטובות לטייסים"?.... ועוד הרבה אמרות שפר....

magy

New member
צריך כבר ספר שיכיל את כל

יציאותיו....... או בית כסא מכובד.........
כיאה לנשיא בדימוס........ כל נשיא והיציאות שלו....... כל נשיא והכניסות שלו..........

זוכרת אותו כמפקד חיל האויר

אני הקצינה המארחת אותו בטקס מסדר כנפיים הוא עומד לידי ופתאום מכניס לי מרפק לצלע ואומר "מיידלע..." לא זוכרת מה רצה רק את ההפתעה שלי שנים רבות לאחר מכן אני מבקרת בבת הנשיא עם הבן שלי הבן שלי רוצה לראות נשיא מקרוב אבל לא נותנים להתקרב אליו אני אומרת לבן שלי תבוא איתי ותראה אותו מקרוב נגשת אליו ואומרת לו שהילד רוצה לראותו אמר לי: "מיידלע, אין לי זמן לדבר עם הילדים" (זו היתה קבלת פנים לילדים, שלא תהיה טעות) בזמן הזה (שלא היה לו זמן לילד) הילד ראה אותו מקרוב כך שהמטרה הושגה אבל אני נדהמתי מזה שלמרות ששינה סטטוס שמר על הסגנון הבוטה

טרה10

New member
הועד ומועצת העובדים זה אותו דבר..

וזה מזכיר לי סיפור מהחיים. נסענו לאילת..לנופש וליד נחל צין קצת אחרי צומת הערבה, הבחנתי בערימת זבל של פרות. מיד- באתי עם טנדר והתחלתי להעביר אותה לגינתי בעיר, בכמה נגלות. ולאחר שנה בזמן השביתה במפעל, [וזה מה שמשייך את הסיפור לועד העובדים] ירדתי לערבה לקטוף ירקות אצל מושבניק אחד, והשיחה התגלגלה לאותה ערימת זבל פרות..ומה התברר.? שהמשאית שהובילה את הזבל והתהפכה, היתה מיועדת אליו.! אז תגידו..!

לא יודע מה איתכם, אבל אני בגיל...

...17-21, נסעתי בכרמל דוכס טנדר...סגני אלופים קבלו כרמל דוכס גם...מ"פ קבלו שליש כרמל דוכס... היה אפשר להכניס שנים מקדימה, שישה מאחורה בארגז...היה רשיון לזה... תמיד כשיצאנו לבלות, רצו החבר´ה אותי ואת הכרמל...כי ניכנסים 8 איש... אני הייתי נוהג ומשתעמם, כי כולם חגגו מאחורה בארגז... היה לה מנוע בריטי של טריומף..."אכלה" שמן... אבל איזה זכרונות...ואיזה ריח של הדלק...

magy

New member
דלק???????? היום שמעתי סיפור על

דלק.........סיפור מדליק..............

טרה10

New member
היה בקיבוץ טנדר ויליס..גם תוצרת

הארץ..נסעתי בשבת לרמת הגולן..בדרך לתל עזאזיאת אחד עם ´דה שבו´ לא זז לי ושפשפתי את הצמיגים באבן גדולה שהיתה בצד ימין- שני צגיים הלכו להביא.! מנהג צבאי קבלתי את הגלגל הרזרבי ובקיבוץ דן בגילוי של אחוות קיבוצניקים, הוצאתי את המוסכניק מחדר האוכל- והוא תיקן לי את שני הפנצ´רים וגם נתן פנימית ואולי גם צמיג-זה היה בשנת 68. עליתי לרמה שם החזרתי את הגלגל לצ.ה.ל. אבל בדרך למעלמה המנוע שהיה רק 1100 סמ"ק התחמם כי היה נורא חם באותו יום והעליה עליה למסעדה...פתחתי לתומי את הפקק של הרדיאטור וטראח..שפריץ על הפנים..של מים רותחים..שנבע מחוסר נסיון. הגענו בסוף הביתה ושילמתי מכספי את הצמיג והפנימית..אבל שבועיים לא נכנסתי לחדר האוכל, בגלל העור המתקלף מהפנים.. עם הטרקטור מהשדה הגעתי עד לחדר עבדתי עם סמרטוט על הפנים וכובע..! והמסקנה-אין חכם כבעל נסיון.! פעם אחת ודי..! היום יש לי באוטו מנוע 2000 סמ"ק..ולו רק בגלל זה.

צירוף מקרים או לא?

ראיתי שאלה על הסוסיתא בפורום שאלה קטנה וקיבלתי את התמונה הזו בדואל (דאר אלקטרוני) והיתה לסוסיתא עדנה מי זכר אותה לפני כן?

למעלה