מי יודע מה יקרה?
דווקא ניסו פותח? ולא רואים תגובות של אחרי הנשיקה? שום הפתעה? שום חשש מליבי? אגב, אני חייב להגיד שזה מפתיע לראות את דניאל גד, דורי אהרוני, ה"צבר" המוצלח וההגדרה ל"ישראלי יפה" כביכול, עוסק בספורט, מוצלח, ממשפחה עשירה, הופך ל"ישראל השנייה": מזרחי, ערס, עני יותר. סרט הודי זה יותר ניסו. פתיחה יפה.

פרח? זהו, ליבי? הוא לא אביר על סוס, כפי שאמר יורם, וגם הסוס לא לבן.

ליבי ונתי הם ביחסי אהבה-שנאה-אהבה-שנאה-אהבה-גנבת את חברה שלי-יאללה מה אכפת לי. נתי, נדפקת. מעניין אם ניסו גרם לזה.

מיקדב כאלה חמודים... פתאום הם עברו לפלרטוט. מיקה הציעה לנדב את הרעיון הכי נורמלי והכי מתבקש בעולם ולנדב אין מושג. אז למי יש חכמת רחוב?

למה נני לובש את הסרבל רק חצי? אני חושב שאני מבין מי יהיה יואב...

קים יותר עמוקה ממה שנראה. הרבה פגיעות וחולשה. ומי מנצל את החלשים בחווה? רמז: צבע הלבוש שלו זה השם שלו.

נתי בחור טוב.

למיקה יש תדמית של טיפשה בחווה. די רחוק ממנה. לליבי אין שום חוש עסקי.

סיפור מעניין יש הפרק.

אבא? למיקה יש אבא?

"תודה על השתייה". לא שתית אפילו קצת. עמית נחש.

חתואל עורך דין! מה קרה? באת לפתור עוד בעיות בזוגיות של "תורן" ו"שקז"? אני לא יכול, נני מדביק אותי בצחוק... אגב, המרכבה לא מתאימה למערב הפרוע.

נתי לא חשב לעדכן את עלמה על המצלמה?

מה יש לערסים עם עמית? חבר'ה, אני מזכיר לכם שהיא הושוותה לסטייק אנטריקוט שאוכלים כל יום. וגם היא אמרה שאייל גולן הוא ג'אנק פוד ומגיע לה גורמה... ושהיא הימרה על שחור והפסידה. והיא גדולה מאייל בחמש עשרה שנים.

אגב, בסוף (לא מפתיע אבל כן סוף שגורם לך לרצות עוד) אפשר לראות את יון ממלמל "הבן..." לפני הקאט.

נראה לכם שיקרה משהו עם אבא של מיקה?