סוסי פרא-שבוע 3

Roei152

Well-known member
מנהל
סוסי פרא-שבוע 3 צפייה דוהרת ודיון בצהלות

Roei152

Well-known member
מנהל
אהבתי!!!!
הסדרה הזאת זאת שכונה רק בכוכב הצפון... אומנם שכונה לא מתחרה ,אבל הסדרה הזאת באמת מתעסקצ באישיות של כל אחד ואחת מהדמיות בסיפורים האישיים יותר...
שכונה היתה יותר כוללננית ... לא התמקדה באמת בילדים כילדים ... הצרות שלהם הם לא פשע שהם הסתבכו בו סה"כ מצב כלכלי קשה..... ובגלל שזה גיורא ,גם הרפתקאה אפלה...
אני מצפה מגיורא שימשיך עם הכיוון האפל והטוב שלו , אבל מותר להנות גם מכוכב הצפון ויומני החופש בתלבושת כזאת של עניים VS עשירים...
נהנתי מאוד מהפרק היום ... עלמה זקוקה לחיבוק .. השאלה מתי היא ונתי כבר יתחילו לגשש ברצינות ? .

בצהלות, בתופים במחולות...
מעניין אם דניאל הפליל את ניסו כאן... לכו תדעו מה הם יכולים לעשות.
&nbsp
מצלמת אבטחה יכולה לשנות את מצבו של ניסו. חולה על הפלאשבקים האלה, הם די שוברים את הסטריאוטיפ שנתי הוא הילד הטוב וניסו הוא הפושע. מה שמוזר זה ששם דניאל גד מדבר בח' וע'... כאילו לקח את התפקיד של הפושע לרמה הבאה.
&nbsp
חייב להגיד- באולפן סוסי פרא 2 ראו את שירה לוי (קים) והיא גם בפוסטרים, משמע שהיא שחקנית ראשית. מה העניין? שבאולפן היא נראתה כזאת מפוחדת ומופנמת ונחמדה- וכאן היא ממש לא. משום מה, שחורי וקים אף פעם לא קיבלו סצנה ביחד. אולי מישהו יעשה משחורי בן אדם. בהתחלה של הריקוד ראו את קים רוקדת בהתלהבות ולידה עלמה בפרצוף משועמם. קורע.
&nbsp
ליבי ונתי זה כזה מוזר. הם לא יריבים רגילים, לעיתים יש אפילו התקרבות.
&nbsp
ואז... או מיי גוד באמצע של החברות. אני חושב שזה יהיה סצנה קורעת, יותר מהסצנות עם נדב ושרון. "אינף עם התשעה באב".
&nbsp
איזו מערכת מפגרת, הם אפילו לא בודקים מצלמות.
&nbsp
נדב, זה יום האהבה, אתה ומיקה מועמדים לפרס הזוג הכי טוב של זום, בחייאת, אל תהיה כבד. אוף, טמבלים...
&nbsp
לא רע פיתות עם חומוס. מה רע במסיבות של פעם? נראה לי שהקופה הזאת תחזור ומישהו יגנוב שם...
&nbsp
מעניין אם הם ייסעו למונדיאל בסוף...
&nbsp
כן, נינה קוטלר תמיד תהיה פסיכוטית. תמיד. ה"וואו" של עלמה וגילי ביחד קרע אותי. איזו סדרה קורעת.
&nbsp
איזו מתיחות בין האב ובנו.
&nbsp
מעניין מה דניאל יציע לניסו.
&nbsp
אני חושב שאני צופה בזה רק כדי להיקרע מהדמויות...

Roei152

Well-known member
מנהל
לגבי שירה
זו די הסדרה הראשונה שלה בסדר גודל כזה .... היא משחקת לצד שמות כמו דניאל גד ,ניב סולטון ,איל שיקצי ,יון תומרקין שכבר צברו רוזמה ...... וזה היה די הראיון הראשון שלה... טבעי

כן, אבל התכוונתי שבמילא
היא פשוט שונה לגמרי מהדמות שהיא מגלמת.
&nbsp
וגם התכוונתי לאיך שמצד אחד היא על הפוסטרים ונחשבת שחקנית ראשית ובפועל היא מקבלת יחס של דמות משנית.

שיר m

Well-known member
הפלאשבקים, לגמרי

רק אגיד שאני כן ממשיכה לצפות...
פשוט אין לי יותר מדי מה לומר או לנתח. סדרה סבירה עם לא מעט חסרונות מורגשים. בוא נאמר שרואים שזה פרוייקט ראשון של יוצרת, אבל בסדר.

Roei152

Well-known member
מנהל
גם לי...
כפי שכתבתי אני רואה את הסדרה הזאת.. כסדרה מתקתקה בסנון כוכב /יומני בלבוש שכונה ......
כלומר האופי וההבחירה להתמקד בנערים בלי יותר מדי פנטזיה באים מיומני/כוכב המסגרת משכונה ...

לא צפייה בצהלות?
וולף? נחמד. השיחה בינו ובין ניסו הייתה מצחיקה.
&nbsp
אין לגילי חולצות נורמליות? רק כדורסל?
&nbsp
בדיקת פלאפל. בדיקת. פלאפל. תגידו, מישהו יבדוק שם את מצלמות האבטחה?
&nbsp
"עלמה! או מיי... גוד!". קורע. דווקא שמלה לא רעה כל כך. שיחה קורעת.
&nbsp
וממיקה לשרון במריצה. "יד לוחצת, עין קורצת".
&nbsp
אוקיי, מיקה מוכשרת. עלמה קראה לה הרגע "מיק-מיק"? ולמה מארגנת צריכה לקנות כרטיס?
&nbsp
זוג מוזר, קים ושחורי. נדב מאחור רוקד. וכניסה מוגזמת של שחורי.
&nbsp
על האש נראה יותר נחמד.
&nbsp
זה נראה מה זה מוזר לדמיין את קים רוקדת ומצד שני עם מכשיר קשר של השומר...
&nbsp
נתי, נפנוף זה עניין טקסי...
&nbsp
יופי, מיקה, לא מפקירים אחות מסדרה אחרת בצד.
&nbsp
איך קים פתאום דומה לאגם שיינפלד...
&nbsp
שרון, למה אתה מדרבק ולא על המנגל?
&nbsp
עולה השאלה איך התמונה הגיעה לקים... מי החבר המשותף?

זהו.
רשמית - התחיל המשולש, או מה שזה לא יהיה. נראה איך הם יעשו את זה...
לדעתי, גם אם עלמה תהיה עם נתי, ומן הסתם זה יקרה, היא וליבי יחזרו בסוף, אחרי שהוא גם יעלה על אבא שלו וכל המזימה הלא ברורה עדיין, בשלב הזה. עד אז, היא תתנחם קצת בזרועותיו החסונות של נתי.

גם אני תוהה לגבי הזיווג העתידי בין קים לשחורי - היא עם הצעקנות, השטחיות והפומפוזיות שלה, והוא עם ה... , איך אני אגדיר את זה, קריזות והמוזרות הכללית שלו. אבל הם יכולים להיות דווקא חביבים ביחד.

האמת שלא חשבתי על חבר משותף ששלח לקים את התמונה. חשבתי ששרון פשוט העלה את זה באופן הכי ספונטני. אולי באמת יהיה איזה מיני-טוויסט לגבי מישהו שלא ציפינו דווקא לו ?

Roei152

Well-known member
מנהל
נתי הוא זה שכביכול הצופים רוצים...
לכן אני מתפלא עליך... הוא הדמות החיובית במשולש ... וכולם יודעים את זה... אני מתפלא על כך שכתבת את זה בכלל
למרות שגם ליבי וגם נתי הם לא "רעים" בדיוק כמו במשולשי אהבה אחררים... ברור שהצופים יהיו בעד נתי ......

לא לגמרי הבנת את כוונתי בעניין...
כן, כמובן שאני מבינה לגבי נתי והכל, אבל קו המחשבה שלי הוא שליבי עוד ישתנה בהמשך ובגדול (מן הסתם), ויחד עם המעורבות של אבא שלו בסיפור מאחורי הקלעים, זה יתחבר חזרה לקאמבק שלו ושל עלמה. זו התחושה שלי, שנתי יהיה רק זמני והיא לא תסיים את הסדרה כשהיא איתו. בכל מקרה, זה הרבה פחות "קריטי" בסדרה הזאת, אתה יודע.

בלי שום קשר לזה, משגע אותי שבמקרים דומים (בערך) של משולשים רומנטיים, תמיד ממהרים לצדד דווקא בבחור השני ו"החדש" ולא בבן הזוג המקורי. (אהמ אהמ...)
כאילו, אנחנו עוד די בהתחלה, לא? גם ליבי עוד לא כזה רע כלפי עלמה, לדעתי. עוד לא התגלעו ביניהם יותר מדי ויכוחים. עוד אין אמוציות של ממש.
אבל בכל מקרה, שוב, כמו שכתבתי.

אוקיי
מה זה הקטע עם "אירועי הפרק הקודם"? מפסיק בלי התייחסות למסיבה אפילו... אבל גילי מנסה למכור "פסלים" זה ענק. כספת מאחורי תמונה... נדוש.
&nbsp
ניסיון הפיצוח שלהם קורע.
&nbsp
כשאומרים שניסו אמר על יורם "עוד כמה פנינים", אייל דופק את הפרצוף הכי "אביר" שלו.
&nbsp
חייב לשאול: איך קים קיבלה את התמונה? ממי? מי חבר שלה בפייסבוק?
&nbsp
מעניין מה נתי יגנוב בשביל ניסו.
&nbsp
איך קים בכלל מוכנה לדבר עם עלמה אחרי ההברזה? ומאיפה היא הביאה את ליבי?
&nbsp
לאט לאט ליבי ונתי מידרדרים ועפים. שנאה-חיבה.
&nbsp
עלמה מסתבכת לאט לאט. איזה מבט קים דפקה לשחורי. אבל איזו שיחה של שניים שבעניין ומנסים להעצים את עצמם... אני לא חושב שהם צריכים את זה.
&nbsp
עמית כזאת נחשה.
&nbsp
איזו גזענות כלפי הפיילוטים.
&nbsp
איזו שיחה מוזרה בין עלמה ונתי...
&nbsp
"סחה על היפיופה". אוי, שרון, אתה מביך אותך ואת נני... ושיחה קורעת על פריצת כספות.
&nbsp
חבר'ה, אם אני לא טועה, ותקנו אותי אם אני טועה: מיקה ונדב לא הופיעו?! או מיי גוד!
&nbsp
לא. הם בדקו את ההמבורגר ממש טוב. נורא טוב. דבילים.
&nbsp
פרק בלי מיקה ובלי התקדמות. נו, נסלח להם.

למעלה