כמובן שאני עד שסוף סוף יש סדרה יומית בהוט שמתעסקת בדברים ריאלים , שאני אפספס אתזה?
Roei152 Well-known member מנהל 15/1/16 #1 כמובן שאני עד שסוף סוף יש סדרה יומית בהוט שמתעסקת בדברים ריאלים , שאני אפספס אתזה?
Roei152 Well-known member מנהל 15/1/16 #1 סוסי פרא-קליפ.... חיכינו וחיכינו ... והנה סוף סוף זה קורה ... הסדרה סוסי פרא תעלה לאוויר... והנה הקליפ הרשמי של הסדרה....
סוסי פרא-קליפ.... חיכינו וחיכינו ... והנה סוף סוף זה קורה ... הסדרה סוסי פרא תעלה לאוויר... והנה הקליפ הרשמי של הסדרה....
י יוסי חייט חדש New member 16/1/16 #1 שני דברים 1) אני אצפה, במיוחד כדי לראות אם כמו בשוברי גלים, אני אחכה עד שאייל שיקרצי יקלל במסגרת הדמות שלו (עושים לו טייפקאסט! הוא אסיר...)   2) שירה נאור נראית קורעת! שמעתי שהיא משחקת פרחה אמריקנית.
שני דברים 1) אני אצפה, במיוחד כדי לראות אם כמו בשוברי גלים, אני אחכה עד שאייל שיקרצי יקלל במסגרת הדמות שלו (עושים לו טייפקאסט! הוא אסיר...)   2) שירה נאור נראית קורעת! שמעתי שהיא משחקת פרחה אמריקנית.
Roei152 Well-known member מנהל 17/1/16 #1 זגורי לא שוברי.... איל לא משתתף בשוברי אלא אם כן התכוונת להילה הרוש...
י יוסי חייט חדש New member 17/1/16 #1 כן, להילה אני מחכה לראות מתי היא תקלל במרוקאית, אותו דבר עם אייל.