סוסי פרא-המשך שבוע 1

Roei152

Well-known member
מנהל
זה שילוב של כוכב הצפון ושכונה....

Roei152

Well-known member
מנהל
כן אני מסכים איתך לגמרי ....
סדרות נוער אמורות לעסוק ביותר רצייני מזה....
אבל אל תשכח גם שהם כן התחיךלו להשתפר במשהו... גאליס שיפרו קצת דרך זה שמור הורידה חולצה באופן כזה שהיה ברור שמצלמים אותה בצורה לא יפה...

rubmue1234

New member
את האמת...
הסתכלתי יותר על הדיבור והפינוק.
הגעה מאל איי...
כל מה שהיא התרגלה שהיא לא יכולה למצוא במקום החדש....
פחות על האופי..
אם אופי, אז באמת אגם שינפלד.

Roei152

Well-known member
מנהל
מיקה בעיני היא קצת עוף מוזר...
עוד לא ממש היתחתי אותה.... אם היא תהיה יותר מצחיקה בהמשך... אני אגיד שהיא שילוב של אגם ודינה....

Roei152

Well-known member
מנהל
לא שוברים ,שוברי ...
מלשון שוברי גלים ...
ולא זה לא אותם יוצרים פשוט בגלל שזה ברצף אמרתי אחרי הזווועה של שוברי... לצופים לא ליוצרי...

Roei152

Well-known member
מנהל
סוסי פרא-המשך שבוע 1
התגעגעתי לרשום את זה על סדרה חדשה ......
לאחר כוכב הצפון...

Roei152

Well-known member
מנהל
וגם היא נולדה בארץ (איימי )
מיקה ברור שהיא נולדה למשפחה ישראלית... הרי הדיבור שלה ישראלי וכול'...
הסיפור שלה דומה למה שדויד מכר ליכולם .. שהוא ישראלי . שהגיע למסקסקו במסגרת שליחות משפחתית והמשפחה נשארה...
איימי עברה ללאנדן ללמד כמו רונה.....

Roei152

Well-known member
מנהל
עוד פרק של התחלה...
אמרת יוסי אמרת !!! שיהיה מעורב בסיפור של שרון צבע ירוק... אלא אם כן התכוונת לאייגואנה...
מיקה ונדב כבר ששראייתי את הפתיח אמרתיי : הם הולכים להיות אגם ואודי ,1דינה ומתי ,ליעם ויולי של הסוסים... היתה סצינה מתוקה.. רק תגיד לה שהיא מרחה ליפסיק יותר מדי ... הזוי...

דיון סוסי
מהקול של ההוא שמדבר ומפקד על הכל, אני משער שזה אבא של ליבי. בטח יש שם נפט או משהו.
&nbsp
קים חברה בחווה או שהיא על תקן שי-לי? "עלמוקי"? מה יש להם עם הכינויים האלה... אבל היי, עכשיו גם לעלמה יש מניע להצטרף לתחרות.
&nbsp
מאיפה הגיע ה"באפי"? אני לא מאמין שהיא לא רוכבת.
&nbsp
או מיי גוד! מיקה. ב-HD השומה של אילנית בולטת.
&nbsp
כשניב מתאמנת היא אומרת שהיא בתאילנד בבגד ים. אבל אין קשר בין זה לבין רכיבה. חצי שנה בבית חולים מסוס? כריסטופר ריב צוחק בפנים. מעניין מה קרה לסוסה...
&nbsp
ומאחות אחת לאחות אחרת.
&nbsp
כשנדב מדבר עם נשים הוא נוטה להתנהג נורא. בכל הדמויות שלו. נו, גם הוא וגם מיקה סבלו מבעיות בעקבות המפגש הזה.
&nbsp
אני מקווה ששרון ונני יהיו יותר מסתם צחוקים.
&nbsp
אוף, הולנדית.
&nbsp
כובעי הבוקרים כאלה דביליים.
&nbsp
שחורי הזה נראה לי זומם. כשמו כן הוא. נקמה קצת מסוכנת. אגב, נתי הוא "הלוחש לסוסים".
&nbsp
"יא מאובחן".
&nbsp
יורם חכם מדי, הוא יודע הכל או מה?
&nbsp
כנראה שוטר לשעבר. מה שרון ממציא להם שם? ועל מה הוא ונני נמצאים שם? אוי, קורע.
&nbsp
יורם לא גילה לליבי שנתי אכן השתלט על לאוס.
&nbsp
סוסה יפה לילדה יפה.
&nbsp
ליבי יתפוצץ. אגב, כמה זה מצחיק שדווקא יון תומרקין משחק דמות בשם ליבי?
&nbsp
מסכנה עלמה.
&nbsp
אוי, ניסו מתכנן לחזור לפשע.
&nbsp
סדרה טובה עד עכשיו.

Roei152

Well-known member
מנהל
אגב אם כבר דיברת על כפילים...
תדע לך שניב היא היחידה שראיתי בפעוןלה ... ביומני החופש הגדול היא שיחקה את נתי הנשית רק יותר עמוק ... צליל (הדמות של ניב ) היתה דמות שמתחברת לסוסים ורכבה עליהם..
אכן כן מצחיק לחשוב שיש הרבה הקבלה בין האי לסוסי.. בהאי לירון שיחק את אביו המאמץ יון משחק דמות ששמה היא ליבי כשמה של אהובתו באי ואביו הוא אמנון וולף שבאי שיחק את גיי שעשה איתו שטויות

שיר m

Well-known member
זה לגמרי אבא של ליבי...
הסיבה היחידה שאולי זה לא הוא, כי זה כבר היה בכוכב הצפון...

בדיוק.
כאילו, הם רציניים ?!
גם מיד זיהיתי את קולו של אמנון וולף (זה באמת לא קשה), למרות העיוות, וגם כי שמו הופיע בקרדיטים אבל הוא טרם נראה בפניו. אחד לאחד כמו שהיה איתו בכוכב הצפון, כולל הקטע החוזר על עצמו לגבי אוצר כלשהו.
רק ששם הוא הופיע בהתחלה גם על צג המחשב, מטושטש כמובן.
בקיצור, מה נסגר איתם? אנחנו יודעים זאת מהשניה הראשונה. גם אם זה לא יהיה כזה גילוי מבחינתם, כי נניח הם יחשפו זאת בקרוב, זה עדיין מטומטם כל כך.
זה אפילו יותר גרוע מהמקרה של שרון אלכסנדר, שהופיע בכתוביות הסיום כבר בפרק החזרה שלהם מהפגרה, אם את זוכרת. דיברנו על זה בזמנו.

בכל אופן, אני לא התלהבתי מהסדרה כלל וכלל. היא מאוד בינונית. סצנות קצרות מדי ומעברי זמן מוזרים כאלה. באמת שמתי לב גם למשחק הלא משהו בכלל של יון, וזה מפתיע לרעה, כי הוא שחקן טוב. בין אם זה ב"תנוחי" (
), שם ממש אהבתי אותו - הוא היה שובה לב כזה, בחצויה כמובן ועל אורן טונה אין בכלל מה לדבר... שם הוא צריך להפגין יכולות משחק סופר מיוחדות...

היא מזכירה את "כוכב הצפון" רק מהבחינה הזאת של אמנון וולף בסוג של תפקיד שחוזר על עצמו (הוא גם שוב האבא של אחד הבחורים שם), וגם כי יש רוב של סצנות אולפן לעומת סצנות חוץ בחווה.
מעבר לזה, אין על כוכב
ממנה באמת נהניתי, עם כל הקלילות שלה. כייפית מאוד.

שיר m

Well-known member
נכון
יון באמת שחקן טוב אבל פה בסדרה... הרבה פחות. הוא יותר מדי מזכיר לי את אורן טונה

&nbsp
עוד מוקדם להגיד אם הסדרה טובה או לא, בינתיים אני נהנית

&nbsp
אין מה להשוות לכוכב, באמת התכוונתי רק בקטע של האבא...

למעלה