סוסיתא בבארבי

BoazP

New member
סוסיתא בבארבי

היה פשוט תענוג. באתי במיוחד מחיפה על גפי ולא התאכזבתי. המקום לא היה ממש מפוצץ אך היה מלא במידה משביעה בהחלט בהתחשב בגודל הענקי של הבארבי. המוזיקה של סוסיתא תמיד מרגשת אותי, וההופעות שלהם מהוות בשבילי ארוע חדש ומרענן כל פעם מחדש. מלודיות סוחפות, מלל נוגה, ולא מעט מורכבות גם כדי לאתגר את השכל ולהפעיל את המוח. את הדיסק שלהם סוף סוף קניתי אתמול, וכמה שאני נהנה מכל רגע וחיכיתי לזה למעשה כבר שנים מאז שמעתי אותם פעם ראשונה כשהופעתי על אותה במה ואותו ערב בהרכב קודם שלי - ראוי לציין שהדיסק לא יכול להעביר את ההומור, הספונטניות וכיפיות האדירה שיש בהופעות לעומת הדיסק. אני גם חושב שזה מאוד יפה שעל אף מידת השכלתנות מעל הממוצע שקיימת במוזיקה שלהם שישנה בכל הופעה קבוצה של אנשים שרואים לנכון לפזז ולרקוד בקטעים היותר מקפיצים שלהם. תופעה מבורכת, ומראה שאפשר לרקוד גם דברים שהם לא במקצבים בנאליים ומבנים צפויים וזה אפילו שינוי מרענן ויותר כיפי לדעתי מאשר לרקוד כל אודץ אודץ שישמיעו במועדון ריקודים... אני מאוד מעריך את האירוניה במורכבות הקצבית של "המדריך לריקודי עם". בדרך כלל אני מצטרף לקבוצות הנ"ל אך אתמול נהגתי באיפוק יחסי... הייתי בלא מעט הופעות של להקה נפלאה זו, ואמנם עבר זמן רב מאז ההופעה אתמול וההופעה האחרונה שראיתי - די הרבה זמן לפני שהם הוציאו את הדיסק שלהם שאני שומע בעודי כותב מילים אלו בפעם הראשונה ומתענג על כל רגע. ההופעה כאמור הייתה מצויינת, אבל אם להיות כנים לחלוטין אני זוכר הופעות שבו הם היו קצת יותר טובים מבחינת אנרגיה. אתמול הם נראו לי קצת עייפים מהרגיל בחצי הראשון של ההופעה, אבל בחצי השני הם כבר ניגנו יותר כמו הסוסיתא שלמדתי לאהוב. הערב לא היה חף מבעיות סאונד. מאוד הצטערתי שלא יכלתי לשמוע באופן ברור את השירה של דן קרפמן בשיר "עלי גבעה". גם הטריד אותי לפעמים שהחליל לא היה ממש ברור וקצת נבלע. הקטע של נדב שהוא ניגן לבד לגבי כלבו שמת לאחרונה, יהי זכרו ברוך (ויק היה שמו אם אינני טועה) היה בשבילי חידוש נוסף מאוד יפה. בסך-הכל להקה נפלאה שצריך לראות לייב כדי לתפוס את הגדולה שלה במלוא הדרה. כן ירבו! בהצלחה בהמשך הדרך ואני כבר מתחיל לחכות לדיסק הבא... :)

BoazP

New member
תיקון ותוספת

תיקון, השיר שבו דן קרפמן שר מוביל ולא נשמע ברור מספיק היה "לוט". תוספת - סוסיתא, האתר הרשמי.

Rudess

New member
וואו

למעלה