../images/Emo6.gif טוב נעשה לכול מי שאני יודעת
שם- טאורה גיל- 8-9 צבע- BAY (חום עם רעמה וזנב שחורים) סימנים מזהים- יהלום וסניף בפרצוץ, 2 רגלים ימנים לבנות ו2 רגלים שמאליות שחורות קצת עליו- מתוק, מדהים חמוד חולה עליו! שם- אלמוג(גילי, גלעד, גילברט, מיצי, מוגימוג) גיל-11-12 צבע- אפור, עם השנים יותר לבן סימנים מזהים- אמממם... אין... קצת עליו- הפוני הכי מתוק שקיים! רכבתי עליו היום, צעד שובב ויפה, עם האופי הכי טוב בעולם! שובב, חצוף, מתחנף, מעולה עם ילדים, קופץ ממש טוב! קיצור פשושי! שם- בלייד גיל-7-8 חודשים צבע- חום סימנים מזהים- סימן בצורת יוד על המצח קצת עליו- הוא חדש, הוא מהמם הוא ענק הוא מדהים! וכמו כל סייח על כשרון לפצעים
שם- דיזל DIESEL גיל- 4-5 צבע- באי סימנים מזהים- נקודה לבנה קטנה במצח(מלמעלה) ורגל אחורית נראה לי שמאלית לבנה קצת עליו- הוא ג´מפר מעולה!! יש לו מין בעית מבנה שעושה לו צעד מוזר אבל לפי המון ספרי דרסז´ ומדריכים-" הבעיה הכי מכוערת אבל הכי לא מזיקה" הוא ממש ממש פשוש, מאוד אוהב תשומת לב, קל לטיפול, די גבוה, ממש יפה שם- נפו גיל- 4( נולד ב26.6.98) הבן של נופר וזפלין צבע- באי סימנים מזהים- נקודה לבנה ומין הילה מסביבה, רגל ימין אחורית לבנה קצת עליו- נפו הוא סוס מעולה! צעיר ומאוד מבטיח, גם קפיצות וגם דרסז´ הוא גבוה ומאוד מאוד מאוד מאוד יפה! כרגע, גאוות האורוה שלנו. שם- קלייר( נקראה פעם אנטגה) גיל- כנראה 27-30 לא ידוע בדיוק צבע- לבן מלוכלך בחום סימנים מזהים- האנוברית(H על התחת) קצת עליה- היא די מכוערת, סוסה שנראת רעה אבל ברגע שהיא אוהבת אותך היא נשמה!! סוסת דרסז´ מעולה, התחרתה ד´ בעברה, היתה בבצרה בשם אנטגה, יש לה קפיצה מעולה! והיא יכולה להגיע מאוד מאוד גבוה, כרגע היא די בחצי פנסי, עובדים איצה אבל מאוד קל, קופצת רק עם הילדים הקטנים(אלו בלא עושים איקס) ועובדת דרסז´ איתנו, בעיקר איתי ועם אורן. שם-נופר גיל- 17 צבע- חומה סימנים מזהים- סימן בצורה מוזרה על הפנים וסימן קר על הצוואר בצורה של עץ דקל קצת עליה- נופר היא סוסת עבר, כיום היא סוסת בית ספר, היא חצי טורובריידית, מהממת! יש לה צעד מוזר וגם קפיצה אבל זה בגלל שהיא כבר די זקנה, בעברה התחרתה 110-120 שם-קאיה גיל- 6-7 צבע- באי סימנים מזהים- פס לבן על כל הפנים ועל חצי אף קצת עליה- חצי שיירית, סוסה ממש חמודה! מאוד מרשימה, קופצת טוב מאוד עובדת עבודת קרקע טובה, אני לא אוהבת אותה אבל אני היחידה אצלנו שלא אוהבת אותה.