סוסים מחוות שונות...

סוסים מחוות שונות...

רציתם לכתוב על סוסים מן החווה שלכם! פה זה המקום!!! שרשרו לפה!

shaililo

New member
הפורום בזמן האחרון...

לא משעמם לרגע!! טוב כפיר הוא מדהים!!!!! וזיהו! סתם נו אולי אחר כך אני אפרט.... אני צריכה לצלם אותו... זה ישן

איקס - x

שם: איקס חווה: עמק זוהר תיאור מפורט: מדהים!!! הוא חום בהיר כזה חום יפה... פס דקיק לבן על פרצופו. הוא שובב ומתוק והוא שייך במקור לאפיקים. הוא לא נושך אלא מלקק הוא מאד אוהב גזרים וסוכריות ובכלל... הוא רזה אבל בינתיים אין לי תמונה שלו אני ישים כאשר תיהיה לי...מבטיחה! (סתכלו בחתימה שלי- איקס ה-

../images/Emo6.gif

שם: מיסי (מסטולה, מיסטי, מיסטי ביס, ביסי, לולי וכול שאר שמות החיבה) מיסי היא סוסה מקומית לא קטנה היא אפורה די מצ´וקמקת אבל מזה פשושה דרך אגב היום באתי לחווה והיא הייתה משוחררת בחצר ואיך שקראתי לה היא באה
קיצור אז ביופי היא לא משהו אבל באופי היא מזה חמודה!! מתה עליה היא כזאת טובה רק תגידו לה משהו והיא תנסה לעשות אותו בכל דרך אפשרית כדי לרצות אותך!!! חחוץ מזה היא בת 12 בערך והיא אוהבת נורא נורא לעשות קאנטר לא יודעת למה היא מתה על קאנטר!! והיום שטפתי אותה היא לא אוהבת את זה ממש אני צריכה לשים פה תמונות שלה טוב אין לי כל כך מה להגיד עליה אתם תראו אותה בתחרויות הקרובות ב80 ו70!!!

shaililo

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

שם:בייליס גיל:4 צבע:חום טוב היא הסוסה הכי יפה שאני ראיתי, אולי לא רואים כל כך בתמונה כי היא קצת מעוותת אבל היא סוסה ענקית ורק אם מישהו יראה את עצמו בסביבות התא שלה היא תתחיל לאכול אותו... זה לא כואב אב אם מתקרבים אליה היא מביאה את הראש ומתפנקת והיא מדהימה! היא כל כך יפה!יש לה פרצוף מקסים! היא מתה על בסקוויטים/עוגיות. היא לא סוסת בית ספר, היא פרטית, של אשתו של המדריך שלי ורק לפני חצי שנה התחילו לרכב עליה והיא כזאת פשושה.
טוב זיהו.

../images/Emo6.gif טוב נעשה לכול מי שאני יודעת

שם- טאורה גיל- 8-9 צבע- BAY (חום עם רעמה וזנב שחורים) סימנים מזהים- יהלום וסניף בפרצוץ, 2 רגלים ימנים לבנות ו2 רגלים שמאליות שחורות קצת עליו- מתוק, מדהים חמוד חולה עליו! שם- אלמוג(גילי, גלעד, גילברט, מיצי, מוגימוג) גיל-11-12 צבע- אפור, עם השנים יותר לבן סימנים מזהים- אמממם... אין... קצת עליו- הפוני הכי מתוק שקיים! רכבתי עליו היום, צעד שובב ויפה, עם האופי הכי טוב בעולם! שובב, חצוף, מתחנף, מעולה עם ילדים, קופץ ממש טוב! קיצור פשושי! שם- בלייד גיל-7-8 חודשים צבע- חום סימנים מזהים- סימן בצורת יוד על המצח קצת עליו- הוא חדש, הוא מהמם הוא ענק הוא מדהים! וכמו כל סייח על כשרון לפצעים
שם- דיזל DIESEL גיל- 4-5 צבע- באי סימנים מזהים- נקודה לבנה קטנה במצח(מלמעלה) ורגל אחורית נראה לי שמאלית לבנה קצת עליו- הוא ג´מפר מעולה!! יש לו מין בעית מבנה שעושה לו צעד מוזר אבל לפי המון ספרי דרסז´ ומדריכים-" הבעיה הכי מכוערת אבל הכי לא מזיקה" הוא ממש ממש פשוש, מאוד אוהב תשומת לב, קל לטיפול, די גבוה, ממש יפה שם- נפו גיל- 4( נולד ב26.6.98) הבן של נופר וזפלין צבע- באי סימנים מזהים- נקודה לבנה ומין הילה מסביבה, רגל ימין אחורית לבנה קצת עליו- נפו הוא סוס מעולה! צעיר ומאוד מבטיח, גם קפיצות וגם דרסז´ הוא גבוה ומאוד מאוד מאוד מאוד יפה! כרגע, גאוות האורוה שלנו. שם- קלייר( נקראה פעם אנטגה) גיל- כנראה 27-30 לא ידוע בדיוק צבע- לבן מלוכלך בחום סימנים מזהים- האנוברית(H על התחת) קצת עליה- היא די מכוערת, סוסה שנראת רעה אבל ברגע שהיא אוהבת אותך היא נשמה!! סוסת דרסז´ מעולה, התחרתה ד´ בעברה, היתה בבצרה בשם אנטגה, יש לה קפיצה מעולה! והיא יכולה להגיע מאוד מאוד גבוה, כרגע היא די בחצי פנסי, עובדים איצה אבל מאוד קל, קופצת רק עם הילדים הקטנים(אלו בלא עושים איקס) ועובדת דרסז´ איתנו, בעיקר איתי ועם אורן. שם-נופר גיל- 17 צבע- חומה סימנים מזהים- סימן בצורה מוזרה על הפנים וסימן קר על הצוואר בצורה של עץ דקל קצת עליה- נופר היא סוסת עבר, כיום היא סוסת בית ספר, היא חצי טורובריידית, מהממת! יש לה צעד מוזר וגם קפיצה אבל זה בגלל שהיא כבר די זקנה, בעברה התחרתה 110-120 שם-קאיה גיל- 6-7 צבע- באי סימנים מזהים- פס לבן על כל הפנים ועל חצי אף קצת עליה- חצי שיירית, סוסה ממש חמודה! מאוד מרשימה, קופצת טוב מאוד עובדת עבודת קרקע טובה, אני לא אוהבת אותה אבל אני היחידה אצלנו שלא אוהבת אותה.

תיקון תיקון תיקון!

קלייר נקראה פעם אנטלה ( או משהו כזה)ולא אנטגה. פשוט זה היה דומה מדי לאנטנה אז שינינו והיא האנוברית גזעים עם תעודות!

zohark

New member
ה-3 סוסים הכי שווים!!!

אוקי אז לפי הסדר.. ארל גרי- הגיע אלי מרשפון ושם קראו לו- ז´יטנו, עכשיו בן 22 ככה.. יש לו צעד מדהים וקפיצה עוד יותר מדהימה, הוא לבן-אפור ובגובה די גבוה והיה שלי עד לפני חצי שנה ככה (עכשיו הוא עבר לבצפר לקפיצות..קופץ עד מטר)... עשיתי איתו את המסלול הראשון שלי בגובה 140, ועזבתי אותו כי התחילו לו קוליקים אחד אחרי השני (וזה די בגלל הזקנה)... פופה- הגיע מתל-מונד, הסוס הכי גדול שראיתי בחיים שלי (ואני חי עם סוסים מגיל 0) בן 12, צבע חום בהיר, קפיצה חזקה לאללה , התחרתי איתו רק איזה 4 תחרויות (ב100 ו105) ואז הוא חלה באיזה מחלה שהוא יבריא ממנה רק עוד כמה חודשים ואז אני סוףסוף יחזור אליו!!! נרט- לפני שהיא הגיעה אלי היא הייתה בנצר ואולי בתלמי מנשה אני לא בטוח, היא אצלי חודשיים, גובה בינוני, צבע חום כהה, גמישה ועם צעד חמוד וקפיצה מעולה, ואני מתחרה עכשיו איתה... והיא פשוט מדהימה...

zohark

New member
אה כן איך שכחתי... תמונות!

זה ארל גרי, זאת התמונה היחידה שלי עליו והיא לא יצאה משו אבל חפיף...

אנשושים ווקשה תכתבו איזה חווה....

ככה אני לא יצתרך לרדוף אחריכם בשביל תמונות כי אני יוכל לקחת את התמונות שכבר שמתם אבל ככה אני לא יכולה לקחת אותם כי אני לא יודעת אזה סוס מאיזה חוה....

zohark

New member
ניר דויד...הנוף שם יפה לאללה וגם...

המנז' קפיצות..אבל המנז' חימום חרא!

למעלה