סוסים ומדרגות

yazool

New member
סוסים ומדרגות

אני יודע שזו שאלת תם אבל אני צריך תשובה. אז ככה האם לסוסים יש בעיה עם עליה או ירידה במדרגות האם הם צריכים אילוף מיוחד לכך? אשמח לתשובה מפורטת תודה מראש

cowboy il

New member
בלי קשר לאילוף....

קח בחשבון שמדרגות (ובמיוחד הרבה) זה עסק מסוכן !!! ביותר!!! אומנם לסוסים יש ארבע רגליים והם יכולים לעלות מדרגות בקלות ולרדת קצת יותר מסובך אבל מדרגות לא נועדו לסוסים והמדרך שלהן קצר לכן ישנה סכנה גדולה מאוד להחלקה .... מנסיונך אתה בטח יודע שלהחליק וליפול על מדרגות זה לא דבר נעים וכואב מאוד על אחד כמה וכמה סוס עם המשקל שלו ...עסק מסוכן ביותר אלא אם אתה מדבר על מדרגות עד גובה מטר מינוס ועשויות מבטון ואו חומרים מחוספסים ולא מחליקים אז זה קצת יותר פשוט ...אבל הסיכון עדיין קיים לגבי אילוף מיוחד לכך...זה בהחלט תלוי בסוס וברוכבו

daniel1235

New member
זה מסוכן אל תעשו את זה!!!!!!

אני מכיר מישהי שעשתה את זה אם הסוס שלה והסוס נפל אם הרגליים הקדמיות ונתקע במדרגה על השיניים שלו והשיניים שלו נשברו או משהו

כמו שכבר אמרו../images/Emo140.gif

לעלות ולהוריד סוס במדרגות זה מאוד מסוכן!
לאלף סוס לעשות את זה זה רק עניין של זמן , בהתחלה הוא יפחד מזה ובסוף יתרגל
אם אתה רוצה לעשות את זה ( וזה לא מומלץ
) ככל שהמדרגה נמוכה וארוכה יותר זה יותר בטוח , אבל עדיין מסוכן
אגב, יש פונים קטניםם ( פלבלה ) שעולים מדגות כמו כלבים

yazool

New member
קודם כל תודה לכל העונים

שנית עניין המדרוגות הוא הכרחי מכיון שהאורווה נמצאת אצלי בחצר וכדי להגיע אליה צריך לעלות ולרדת מדרגות כרגע יהיה שם סייח צעיר אבל כמו שאתם מניחים הוא עוד יגדל.......

שירלי317

New member
אם כך

זה תלוי בגובה ורוחב המדרגות, והאם הן מחספסות או חלקות.. אלו גורמים משתנים חשובים.. אולי עדיף לשכול אם כך לשדרג את המדרגות למפלס משופע מתון ומחוספס..?

למעלה