סוסים וחיות אחרות

תםטםOHIO

New member
סוסים וחיות אחרות

זברה רכובה ועוד חיות שמלוות אותנו בחווה ומסביב... עם איזה חיות אתם משתפים את חייהם?
אוהבים את "כל החיות"
או רק סוסים
? רק רכיבה?
לוקחים כלבים או חיות אחרות איתכם לחווה
? לטיולים?
איך זה מסתדר? שבוע מקסים לכולם!

לXקי

New member
אני אוהב את רוב החיות

לא משנה באם זה נמלה פצפונת\ עכביש שעיר ואימתני\ כלב מתוק \ או שסוס אנרגטי..אני אוהב ומשתדל לכבד! אני חולק את חיי עם עוד שתי כלבות,האחת ג'סיקה שאימצנו אותה מצער בעלי חייים בתל אביב לפני 11 שנים והיא זאבה מעורבת עם אמסטף מדהימה (זו שבתמונה) והשניה היא ליידי, כלבה כנענית קשישה שקיבלנו מקרוב משפחה לפני 16 שנה, את ג'סי אני לפעמיים עדיין מביא לחווה שאני עובד בה והיא לרוב ניצמדת אליי למרות שהבנות של החווה משוגעות עליה וכשאני יוצא לשיעור טיול אני מבקש מאחד מהצוות שישמור עליה כי לצערי היא לא מה שהיא הייתה פעם מבחינת המפרקים אבל עדיין אני נותן לה את החיים הכי טובים שאפשר לתת . בהמשך אני מעוניין לרכוש סוס אבל רק כאשר שאדע שאני יציב מספיק כלכלי להחזיק בו, וסתם בשביל הכיף מסתבר שרכיבה היא לא רק בשביל סוסים או חמורים
גם לפרות יש פוטנציאל!!! http://www.youtube.com/watch?v=ehA9IXUJIlY

dixie chick

New member
"את כולם ברא אלוהים"

וכולם מדהימים ומקסימים בעיני לצערי אני לא מוצאת דרך לחיות בעולם כפי שהוא היום בהמנעות מפגיעה אבל זה כבר דיון פילוסופי למדי האמת המרה היא שהכנענו את החיות תחת מרותנו והתיקון שלי הוא להתייחס אליהן באהבה וכבוד, למזלי בשבילי זה לא תיקון אלא אהבה ודרך חיים

למעלה