סוני Xperia Z1

squalus

New member
סוני Xperia Z1

שלום לכם!
קניתי לפני כשבוע את הסוני החדש - Xperia Z1 ורציתי לחלוק איתכם קצת תמונות שצילמתי איתו, שתוכלו להתרשם מאיכות המצלמה.
הטלפון יפה מאוד ובנוי היטב. מאוד מהיר. אני עוד לומד להכיר אותו, עברתי אליו אחרי הרבה שנים עם אייפון.
המצלמה מוציאה יופי של תמונות בד"כ - הוא עם חיישן של 20.7 מגהפיקסל. קצת פחות טוב בתמונות עם קונטרסט גבוה, ובאור נמוך. אמור לצאת בקרוב עדכון לתוכנה של המצלמה, ואני מקווה שזה ישתפר.
אז נתחיל עם קצת תמונות שצולמו indoors. זאת בלי פלאש.

Lanni

New member
דמאט, איפה אתה גר?

ואחלה תמונות

squalus

New member
בארץ

אבל אני כרגע במזרח. את הטלפון קניתי בהונג קונג. קצת בעסה, כמה ימים אח"כ ראיתי אותו בדיוטי פרי בטאיוואן ב-30$ פחות.

trilliane

Well-known member
מנהל
יפה מאוד! אני מתבאסת מהמצלמה של ה-S3מיני

לא קניתי את המכשיר עבור המצלמה, אבל רציתי שתהיה לי גם מצלמה זמינה כשבא לי. אני מרוצה מהמצלמה של ה-S2 וידעתי שזו של המיני חלשה יותר (S2 הוא 8MP וה-S3 מיני רק 5MP) אבל למיטב הבנתי הבעיה היא לאו דווקא בכמות הפיקסלים אלא פשוט בחיישן לא איכותי.
(הוא גם לא כ"כ החלטי לגבי הגוונים של התמונה, איזון הלבן האוטומטי שלו די דפוק בעיניי, והקבועים מראש לא יותר טובים לצערי).

בסה"כ אני מרוצה מהמכשיר והוא לגמרי עונה על ציפיותיי, רק המצלמה מבאסת. לא הייתי קונה מכשיר גדול ויקר עבור מצלמה טובה יותר, אבל התמונות היפות שפרסמת בהחלט מעוררות קנאה... (ורצון לקנות כבר מצלמה איכותית נורמלית, זה על הכוונת שלי אבל עוד לא טרחתי להתעמק בהיצע).

metrocard

New member
תתחדש
איך המסך של המכשיר?

בהשוואה לאיכות המסך המשובחת של האייפון ?

squalus

New member
תודה. המסך מצויין

הוא ענק, ואני צריך להתרגל לזה. הרזולוציה יותר גבוהה מבאייפון. המסך למעשה זה אותו מסך מהדגם הקודם - ה xperia Z. החיסרון שלו הוא שהוא לא IPS, אז זויות הצפיה בו לא משהו. אם מסתכלים בזווית מהצד, הצבעים מתחילים להראות שונה.

למעלה