סוני NW-HD5 מול IPod פוטו 30

המפיסטה

New member
סוני NW-HD5 מול IPod פוטו 30

ראשית תודה לכם על כל האינפורמציה שקיבלתי כאן בעבר. תיכננתי להביא את האיפוד פוטו 30 ,אבל אני שוקל ללכת על הסוני הזה ht tag=dir.thdmp tp://reviews.cnet.com/Music/4521-6532_7-5021434-3.html? ממה שאני מבין הסוני קטן יותר (בנפח ובגודל) אבל בעיני נראה הרבה יותר טוב --והדבר החשוב מכל בביקורות כל הזמן מדברים על סאונד מעולה,וממשק ידידותי לשימוש. מישהו מכיר ויודע?? חוץ מזה מה קורה לגביי אחריות בארץ ,במקרה שקונים בחו"ל? זה כמו האחריות הבינלאומית של האייפוד?

יאיר B

New member
כמה דברים

1. מהיכרותי עם אחיו הבוגר, HD3: למכשיר אכן יש סאונד טוב ואולי ל-5 יש סאונד אף יותר טוב (לא התנסיתי ב-5). המשק של ה-3 בסדר וממה שראיתי בסרטון, הוא דומה מאוד לממשק של ה-5. הוא מכשיר חביב ואכן אחד הקטנים ביותר שקיימים כיום. תוכל לראות תמונות וסיקור של ה-HD3 במאמרים (נכתב ע"י "הילד מארץ לעולם לא"). 2. בנוגע לשירות בארץ: א. יבואנית סוני בישראל היא ישפאר הום טק (אאל"ט בבעלות לוני הרציקוביץ). ב. ממה שאני יודע - ישפאר לא מכבדת אחריות בינלאומית של סוני. היא מקבלת לאחריות ק מה שנקנה ממנה / דרכה. אני עוד זוכר סיפור של רון מברג ממעריב שקנה משב של סוני (VAIO) בחו"ל, המחשב התקלקל וישפאר לא הסכימה לתקן אותו (למרות שיש לו אחריות בינלאומית). אתה יכול להתקשר לשירות הלקוחות ולשאול. ג. ה-HD5 בכלל לא נמכר בישראל - מה שאומר בעיה אמיתית עם חלפים (אם תהיה בעיה ועוד סיבה של ישפאר לנפנף אותך). ד. לאיפוד יש אחריות בינלאומית (ואאל"ט הוא היחיד שיש לו אחריות בינלאומית).

weird dust

New member
גם ארקדיה מקבלת בין לאומי

רק שהם נחמדים אומרים שלום גובים מחיר עבוד טיסה ואז שם יתקנו לך את זה. בקיצור - זה יותר זול מיתיקון שלם אבל עדיין לא מלא.

המפיסטה

New member
אבל ארקדיה לא מביאה את הסוני??

ןחוץ מזה כמה הם גובים על שליחת המוצר באחריות דרכם?

weird dust

New member
הם לא מיבאים

אבל יאיר כתב שרק לאייפוד אחרית בין לאומית. ואני לא יודע כמה הם גובים.

יאיר B

New member
ארקדיה מיבאת את IRIVER

לישראל (גם מותג מצויין) ומטפלת רק בו. סוני זה רק דרך ישפאר. רשמתי את האתר שלהם בהודעה הראשונה שלי (בשעה זו יש קצת בעיות איתו, בטח יתקנו בקרוב). באתר תוכל לראות שרק ה-HD3 מיובא לארץ. בנוגע לIPOD - אם תוכל להוכיח קניה של המכשיר (באמצעות קבלה או נייר קביל אחר של החנות שממנה קנית) - "ידע", נציגות אפל בישראל תתקן לך את המכשיר בחינם.

TheRealDeal

New member
זה לא נקרא אחריות בינלאומית...

לאייריבר אין אחריות בינלאומית, ומה שארקדיה עושה הוא רק לשלוח את המכשיר לחו"ל במקומך.. התיקונים לא מתבצעים במעבדות שלהם והתהליך הזה של השילוח לחו"ל והחזרה הוא יקר ולוקח המון זמן..

למעלה