סוניה עוקף או נעקף?

KTM620SM

New member
הפעם, בניגוד לרוב המירוץ,

דווקא עוקף. ואיפה התמונות שלך עוקף??? מה, אין??? כמה חבל ......

כRובי

New member
קרה כל כך מהר, שלא הצליחו לתפוס

אותן
לא את זו שביצעתי על 45, ולא את זוג העקיפות על רן סנואו (פעמיים - באוויר!... לא האמנתי שיהיה לי אי פעם את האומץ והביצים לבצע עקיפה במהלך קפיצה באוויר
)

כRובי

New member
זה יופי של קצב!

בקצב כזה אפשר לראות טוב טוב את רוכב מס' 99 נעמד ליד עמדת השיפוט ופורש מהמרוץ בטענת "תקלה ברגלית ההילוכים".... (כן, בטח...
)

45degrees

New member
חחחחחחח....... איזה חידוש../images/Emo70.gif

עוקצים רוכבים איטיים ואני לא מוזכר?
הכיטוב....

KTM620SM

New member
עדיף מפרישה מהמקום השני

כי "נגמר לי הדלק". כמה קמצן אתה יכול להיות? תמלא עוד ליטר - זה רק 6 שקלים......

כRובי

New member
ברח הסמיילי ../images/Emo26.gif ../images/Emo13.gif

ובינתיים - אני מאיים: חכה חכה לעונת 2006... (וכן, אני יודע מה זה אומר מבחינת חוקי הסופרמוטו הישראלי)

כRובי

New member
תיזהר - אני פרשתי בהמלצת שחר שאמר

נכון: "יש לו יותר תחמושת משלך, תפוש עכשיו". יצאתי אומו (אבל אומו זה טוב בסופרמוטו ... תאר לך שהיו אומרים לי "45"?
?) אז תשתמש בהמלצה הזו של שחר, לפני שאתה מתחיל איתי, ותפרוש

t P R

New member
מספיק להשוות את זמן הרכיבה שלי

לשלך... כמה שנים, לעומת 2-3 חודשים...

45degrees

New member
אז היו עושים לך כבוד: קיבלת ממני

פעמיים בשבת בראש.... וזה כשמהמירוץ האחרון למירוץ בשבת היו לי בסה"כ 3 הקפות אימון בשבת במקצה חימום....

כRובי

New member
הטבלה לא משקרת

היו שני מרוצים, באחד מהם סיימתי לפנייך. (אם אתה רוצה להחשיב את מקצהה הדירוג, שהזינוק אליו הוא ע"פ הגרלה, שיבושם לך).

כRובי

New member
מי זינק "יותר"?

כולם. כשהנעתי את האופנוע, כל הרוכבים כולם, (כן, כולל אתה) יצאו מהשיקיין הראשון. ועדיין, אתה מפספס את כל הפונאטה... בינתיים מי שמלא בתירוצים מפה ועד להודעה חדשה, זה אתה - לא אני. אולי תספר לנו איך קרה ש"אופנוע הסופרמוטו המהיר בישראל" (וללא ספק, המושקע בהכי הרבה כסף), לא סיים בחמישייה הראשונה, מעולם, באף מרוץ סופרמוטו רשמי, בשלושת השנים האחרונות? (אתה לא צריך לענות, שאלה רטורית) עכשיו אתה מבין את הפואנטה בדברים שכתבתי ל-tPR?

t P R

New member
ילדים לא לריב... ../images/Emo70.gif

סה"כ ציינתי שכרוב אומו... אבל אני אוהב אותו בכל מקרה...

למעלה