סוניאריקסון T630

2cookie

New member
סוניאריקסון T630

נכון, זה לא הכי קשור אבל אני בטוח שהמכשיר הזה מעניין רבים מכם. להפתעתי הרבה היה אחד פעיל בדוכן אורנג' בקניון הקרוב בביתי, וזכיתי לכמה רגעי משחק. אז נכון, הוא זול, מעוצב ונוח מאד. המסך לא רע אך זויות הצפייה עלובות והצבעים מעט מימיים. ניסיתי להעביר תמונה באמצעות השן הכחולה, והתרחש דבר שלא ציפיתי לו
(מהSE לX30 הכוונה.) כשהפעלתי את יכולות האלחוט וניסיתי להעביר לX30 תמונה, הT630 לא הצליח לשלוח. הוא כתב תמיד שהשליחה נכשלה. הצלחתי לשלוח תמונה רק לאחר שכיביתי את הWIFI! זו היתה חוויה מוזרה מאד. מעבר לכך, הממשק של הSE לא נוח כמו הממשק הסימביאני מבחינת פשטות והיגיון. בסימביאן, לאחר שמצלמים מיד קיים תפריט שלח שכולל אופציה לשליחה על גבי השן הכחולה, בSE צריך לשמור ולשלוח דרך האלבום. בכל מקרה, למי שמחפש מכשיר שיקנה לפוקט שלו תקשורת GPRS אמינה במחיר זול, הT630 באורנג' הוא בחירה מצויינת.

mikeoreli

New member
אולי זה בגלל שזה BT 1.1

ידוע שיש בעיה עם BT ו WIFI פועלים ביחד. BT 1.2 פותר בעיה זו בין השאר.

2cookie

New member
אבל עם ה7610 זה עבד ללא קושי

גם כשהWIFI פעל. בכל מקרה, אקווה שהשדרוג יהיה זמין גם לX30. (אם הוא יהיה בידי כשיהיה שידרוג... אוף
)

shed

New member
--->

BT 1.2 מכיל מנגנון לימוד וטבלת דילוג דינאמית כך שהוא ימנע מדילוג חוזר על תדרים שבהם הוא הרגיש הפרעות רבות. עדיין, פעולה של BT ו-wifi ביחד, בוודאי על אותו מכשיר היא בעייתית. ההפרדה בתדר אינה מספיקה. בטח לא במרחקים האלה.

mikeoreli

New member
נכון ובשביל זה ה1.2 נוצר

הוא קופץ בין תדרים בגלל שיש הרבה מכשירים הפעילים בתדר זה. כשהוא עובר בין התדרים הוא בודק אילו תפוסים ואילו לא. לגבי אם מספיק טוב או לא, אני לא יודע כי אין לי עדיין מכשיר התומך בכך (מצפה בלחץ ל4700 שלי). אני רק חושב שארגון הBlueTooth לא היה מקבל סתם פתרון וירטואלי על מנת כאילו לפתור את הבעיה של עומס מכשירים על התדר. לקוקי - לא ניתן לשדרג. זה פריט חומרה. או שיש לך או שאין לך.

shed

New member
---> שיעור בסיסי ב-RF

BT עובד על דילוג תדרים. BT 1.2 יודע לא לדלג על כל התדרים אלא לבנות לעצמו טבלה דינאמית. המטרה היא באמת לאפשר עבודה טובה יותר בחדר או איזר שבו יש גם WiFi, טלפון 2.4 או סתם מיקרוגל דולף. הדבר שונה כאשר מדובר על רדיו באותו כרטיס ועל טווחים כאלה קרובים. צריך לזכור ש-rf זה לא קיר. כלומר אם נניח ו-11B משתמש בטווח תדרים 2410-2430 הרי שגם אם ה-BT ידלג על תדרים באיזור 2450-2460 עדיין תהיה הפרעה הדדית אחד לשני. הבידוד במישור התדר הוא בין 80 ל-50 DB. אף אחד עוד לא הצליח לבנות פילטר מרובע. כאשר אנחנו יודעים מה רמת הרעש, נשאלת השאלה מה עוצמת הסיגנל. אף אני נמצא באיזור שבו אני מקבל שירות wifi בעוצמות של -70 או -80 DB הרי שאם אני מפעיל BT על המכשיר שלי - אני חוסם את ה-11B שלי. אם אני באיזור שבו הסיגנל של הוא באיזור -40 -50 הרי שנראה שאני אהיה בסדר. התופעה היא הקטנת רדיוסים. זה הכל.

redbull2002

New member
אביב, לא ראית שלח? אחרי צילום התמונ

ה בעע אליך
צד ימין זה לבטל, אמצע לשמור ושמאל לשלוח

2cookie

New member
נו, ואז הוא שאל לאיזה איש קשר

שום אפשרות לשלוח בBT, הנוקיה דווקא נתן

למעלה