סונולויקו

danezeq

Member
אגב האם זה נכון שזה המגדל הכי נכשל

בת"א? זה נכון שאין לו שוכרים בכלל? אז יהיה שם גוש זכוכית ענק ריק ונטוש?

danezeq

Member
בכלל, לא אוהב אותו, הוא אליפטי

איכסה אבל, יאללה שיהיה, שובר את המרובעות של לווינשטיין ומגדלי אביב והרובינשטיינים הקטנים

danezeq

Member
נראה לי הוא אפילו לא יהיה מואר

מגדל נטוש יכול להיות מואר?

danezeq

Member
המבנה למטה, רובכם אולי לא מכירים

אבל זהו מבנה בהוהאוס (הוא לא נראה ככה) משוקם ומשופץ לתפראת, ממש בצמוד לסונול

DerBleistift

New member
מה גורם לך לחשוב שלא מכירים את

הבאוהאוס המפורסם לאורך רחוב הרכבת? אחד מהידועים בעיר. שימש כמלון, כמדומני. יש לי עליו גם מידע בספר, אבל למי יש כוח לחפש עכשיו.

danezeq

Member
ידועים בעיר? ידועים למי?

הוא חבוי אי שם בתוך מתחם ריבל החצי נטוש, מחכה לגאולה (ולא! הוא לא ברחוב הרכבת! איך הגעת לרחוב הרכבת?) ועל איזה מידע בספר דיברת? איזה ספר?

DerBleistift

New member
לא

ובכלל, "הכי נכשל" בת"א, אין דבר כזה, אבל אפשר לחשוב על כמה וכמה מגדלים פחות מוצלחים ממנו מבחינת שכירות. קח את מרכז הטכסטיל, חלק רב ממנו נטוש ולא נראה שיימצא מזור לאזור בקרוב. (וכן, אני כותב בחרוזים
) לגבי שגשוגו של מגדל סונול - ייתכן ומצבו אינו נפלא, אבל יכול להיות גרוע יותר, מה גם שאם החליטו להגביהו, סימן שמקימיו רואים צורך בכך, גם אם לא בטווח המידי. יש לזכור כי מיקומו של המגדל מצויין, הוא מוקם על תוואי הקו האדום העתידי של הרכבת התחתית, רמתו וגימורו הם מהגבוהים שיש ולא פחות חשוב, הוא ללא ספק אחד ממגדלי המשרדים היפים בת"א, מתברג לדעתי בשלישיה\חמישיה הפותחת. פשוט מגדל מרהיב!!! מהיפים שנראו בארץ. (לפי האילוסטרציות חשבתי שהוא יהיה בינוני, אבל מסתבר שהמקור פשוט יפה בצורה יוצאת מגדר הרגיל)

danezeq

Member
דיברתי על מגדלים שזה עתה נבנים/נבנו

אין לו שוכרים! איך זה!? ועוד משהו, לא החליטו להגביה את סונול זאת טעות נפוצה, המגדל נבנה בגובהו המקורי 100 מטר בקירוב, אתה יודע, שפעמים רבות מתחילים לבנות מגדל בלי שקיבל את האישור לגובהו המקורי, ואז מגיעים לגובה המקסימלי המותר באישור, ומישהו מתעורר, מאשרים תיקתק וממשיכים לבנות אז זאת לא הייתה הגבהה, אלא "המשכה"
מוזר- הפעם אני ליאור ואתה דניאל

Sephiroth

Member
לדעתי אתה טועה

תסתכל על האילוסטרציה וספור את מספר הקומות. תמיד דיברו על כך שהוא יהיה באיזור ה-18 קומות, ורק לאחרונה החליטו להגביה אותו בעוד 5.

danezeq

Member
עד כמה שידוע לי, העבודות הוקפאו למש

ך כמה ימים, ובנייתו המשיכה לאחר האישור שהגיע אפשר לבדוק עם הקבלן, ולך תדע אולי גם הגובה שלו עובר עכשיו את ה100

DerBleistift

New member
אתה צודק.

גם אני חושב כמובן, והאילוסטרציה המקורית משמשת לי כהוכחה, אבל נמאס לי להתווכח (לפחות עכשיו). אז הוא יכול להשאר בדעתו ואני בדעתי, בכל מקרה, אני איתך. המגדל הוגבה בכ-5 קומות.

oren*

New member
בהחלט מגדל יפהיפה וייחודי, ויוצר

שדרת מגדלי משרדים מכובדת יחד עם אמות הביטוח, לוינשטיין ורובינשטיין. בדרך כלל אילוסטרציות נראות מושלמות לעומת התוצאה בפועל, במקרה של מגדל סונול היא עשתה לו עוול והתוצאה מרשימה בהרבה.

למעלה