סומק - התייעצות

סומק - התייעצות

יש לי סומק אחד, ונראה לי שהוא די מתאים לכל סוג איפור שאני מתאפרת. זה הגיוני? כיצד אני מחליטה האם יש לי צורך אמיתי בעוד גוון של סומק? ועוד שאלה - מה היתרונות והחסרונות של סומק במרקם קרמי מול סומק רגיל (דחוס)?

היי :)

את האמת לפני שהתחלתי ללמוד איפור גם אני השתמשתי בסומק אחד ובקוקה (שזה בשביל הצללות) אם יש לך חשק ותקציב את בכיף מוזמנת לקנות עוד גוונים. אם את חושבת שהגוון שיש לך מתאים לכל איפור ומחמיא לאיפור אין סיבה שלא תדבקי בו. לגבי סומק קרם - בעיני, הוא עמיד הרבה יותר ואם שמים אותו בצורה נכונה זה נראה כאילו הסומק הוא ממש חלק מהפנים, מראה טבעי ומתוק אני מקבלת עליו המון מחמאות - הרבה יותר מסומק אבקתי החסרון שצריך לדעת לשים אותו ולשלב אותו טוב, אחרת הוא נראה כמו כתם.

tokit

New member
גם לי תמיד היה רק אחד

והוא באמת התאים להכל.. סומק קרמי נראה לדעתי יותר טבעי על העור, יש לו ברק חי וטבעי.

הילית111

New member
coygirl של מאק

טוקית היי המלצת בעבר על הסומק אבקה שנקרא coygirl אני רוצה לקנות את הסומק הזה אמרת שהוא סומק מעולה שנותן ברק ובריאות כזו ללחיים המלצתך בתוקף ? תודה אני אוסיף שאני אוהבת יותר סומק באבקה עם קרם אני לא מסתדרת

tokit

New member
אני חושבת שמישהי אחרת המליצה עליו

(ואני אפילו יודעת מי..) אבל היא צודקת. זה צבע מאוד יפה וטבעי ויום אחד גם אני אקנה אותו..

הילית111

New member
תודה

מה אין לך אותו? קשה לי להאמיו שיש מוצר של מאק שאין לך................................. אני אקנה אותו פעם ניסיתי אותו בחנות ומאוד אהבתי תודה טוקית

ככה

סומק קרמי- כבר אמרו שמשתלב ונראה כאילו בוקע מתוך העור. יתרון נוסף שלו- אם את לא שמה מייקאפ, הוא עדיין נראה טוב. הסמקים בקרם הכי משובחים לטעמי הפרטי- של גרלן (הוא מדהים ברמות קשות!) של קליניק. האמת שהם יותר במוס מאשר בקרם ולכן המרקם שלהם מאוד קליל ואוורירי. בעיקרון- אם את מתאפרת עם גוונים טבעיים למינהם (סגול, ורוד,כתום,חום- רק לא כחול או ירוק) אני ממליצה ותמיד גם נותנת נגיעה מאוד מאוד עדינה של הצללית עם הסומק. אם אני מתאפרת בכחולים בד"כ אתן נגיעה קלה של צללית אבקה כתומה וא אני מתאפרת בירוקים- נגיעה של ורוד. אם את מחפשת משהו שייתן שידרוג לסומק ומתאים כמעט לכולן ולכל ביגוד- זו צללית אבקה בצבע ורוד-זהב (אם את אוהבת הברקות עדינות). הצבע הזה קיים כמעט בכל חברות האיפור. בגיורא שביט- זו צללית אבקה 107, במייקאפ פור אבר- צללית 916. הגוון הזה קיים גם בג'ייד וגם בלוריאל (בדחוס). חוץ מזה יש לאיל מאקיאג' צללית דחוסה שנקראת אורגנזה- אבל הגימור שלה על העור הרבה יותר מוחש מאשר הגימור של צללית האבקה.

tokit

New member
הסומק מוס של גרלן וקליניק

מדהים ועמיד בטירוף, הרבה יותר מסומק קרם רגיל.. זו בהחלט תהיה הקניה הבאה שלי, עם עדיפות קלה לגרלן.

אלו של גרלן מדהימים

הקדמתי אותך הפעם.... קניתי את האפרסק, מעלף ברמות קשות לתיק איפור שלי ולעצמי וקניתי צבע של גרלן שנקרא BUBBLE GUM ROSE ומתאים כמעט לכולם (קניתי אותו לחמותי במתנה) אה ואת הכדוריות המעלפות שלהם (שיש להם ריח מעולה אגב)

tokit

New member
מחכה לדיוטי פרי..

הבאבל לא נורא בהיר?? עליי הוא ממש בלתי נראה.. וכן, גם אני בניתי על האפרסק..

לא נראה לי שהוא בהיר

אבל אולי אני מדברת על צבע אחר- זה מעין ורוד כהה עדין שמתקבל מאוד מאוד טבעי ויפה. לגבי פידור- אם מפדרים מינימלית אפשר להניח מעל, אבל רצוי שלא, אלא למזג עם המייקאפ ואז אם מרגישים צורך לפדר מעט.

tokit

New member
כנראה צבע אחר..

הנושא ייבדק לעומק, הסמקים האלה פשוט באמת באמת יקרים..

נטליא

New member
הי לפתן...

קודם כל מסכימה איתך עם הכדוריות, אני מכורה להן. וסורי על הבורות אבל סומק קרם במידה וזה על מייקאם שמים על הפידור? זה לא רטוב? ואם זה ללא מייקאפ אז הוא נמרח אחיד ללא כתם? פשוט אף פעם לא ניסיתי...

tokit

New member
רצוי לא לפדר את אזור הסומק

וכדי לקבע, אם רוצים, אפשר להניח גם סומק באבקה מעליו. ממש לא חובה. לפעמים אני גם שמה מעל הפידור וזה ממש בסדר. גם ללא סומק הוא נמרח אחיד, זה מה שיפה בו.

לב אביב

New member
לפתן, רק שתדעי לך שבגללך

(או יותר נכון, בזכותך) גם אני רכשתי את הסומק BUBBLE GUM ROSE ואת הכדוריות פודרה - יצאתי באותו יום בנזק של 1,200 ש"ח. אבל מה, מבסוטית עד הגג... נ.ב.- אם את לא מזהה אותי לפי הכינוי, אז ישבתי לשמאל בשולחן הרישום...

:- לגבי הסומק bubble gum שקניתי..

זה סומק מוס צבע אפרסק אין לי מושג איך להשתמש או להניח אותו זה מרקם שחדש לי...מי שיכולה לעזור אשמח...שנית,הכדוריות של גרלן..המבריקות-לאיזהשימוש נועדו? שאלה אחרונה לגבי המוצר הזה של גרלן-אני חושבת שזה סרום עם גרגרי זהב 24 קארט,מישהי השתמשה או מכירה את המוצר? מה דעתכן עליו? תודה מראש........

צללית אבקה ורוד-זהוב

קיימת גם אצל מדינה מילאנו - אינסטנט פרל מספר 03

הגיוני לגמרי לדעתי...

לי יש שימר ורוד אחד..ואני מפדרת איתו רק את תפוחי הלחיים... זה לא קשור להצללות שאני עושה עם פודרה כהה דחוסה, כן?

טוטס

New member
באופן אישי...

אני מוצאת שאם את אדם חסר סבלנות ויש לך מעט זמן להתאפר בבוקר (או בכלל) - כמוני
- רצוי לוותר על סומק בקרם. הוא דורש, לטעמי, יותר מדי עבודה וסומק דחוס הרבה יותר נוח

למעלה