סומו ומדע

הבלונדינית אחייניתי, וחבל שלא רואים

איזה חיוך מתוק יש לה...
לידה האחיין של זוגתי לשעבר, ילד מתוק הידוע בכינוי הסיני: "באלאגאן".
מה הקשר לאמנויות לחימה? ששניהם מכסחים לי את הצורה מתי שבא להם (וזה כל פעם שהם רואים אותי
8), ושום טאי-צ´י לא עוזר לי...*- במקרה הזה, המאמר שפתח את השרשור הזה לא תופס: הם מנצחים אותי 0:10000...

למען הסר ספק:

לא היתה לי שום כוונה לפגוע באלנדיל, ואם הובנתי לא-נכון - אני מתנצל! מכל תלמידי עד היום, הוא הטוב ביותר - מה שרק אומר שאסור לו לבייש את הפירמה! עכשיו, תחזור לאימונים!

onidin

New member
להתנצל?!

שמע דויד זה נכון שמדי פעם יש בעייה של "הבנת הנקרא" בקשר להערותייך למי מהחברים,לי אישית גם הייתה ההפרעה הזו
, אבל באימונדרום עשיתי לעצמי סדר בקופסה אחרי שהכרנו ושוחחנו- גם זה צריך בחיים לפני ש"נכנסים" במישהו -מילולית כמובן, שהרי נסגר כאן שהשוורץ שלך הוא גדול מכולם למעט כמובן סיפו מושיקו שם אני מבין זה גדול גדול ועובד על פס רחב. ולמה כל ההקדמה הזו?- כי אני קורא את הודעתך לגבי אלנדיל מס´ פעמים ולא מבין על מה תרצה להתנצל ובפני מי,שהרי מובן שזה בפני האחרים ולא בפני אלנדיל הוא כבר יודע עם מי יש לו עסק לא?!
. כמובן שזו זכותך והטוב בעינייך תעשה,אך אני מה לעשות
ולא הבנתי מה קפצה עלייך הרגישות פתאום
תיזהר שלא תתקרר

elendil

New member
דוד לוקה ברגישות יתר מדי פעם..../images/Emo3.gif

אבל, כפי שאמרת, כולנו מכירים ואוהבים אותו
ואל תאמינו לו, אני לא טוב ולא בטיח. אני סתם נהנה מזה....
ובנימה רצינית יותר: מי מכם שהתנסה בקשתות, מה דעתכם על האפקט המדיטטבי של הקשתות לעומת אומנויות לחימה אחרות?

זה ידוע שאני ספונטני, רגיש וגזר...

ומי שלא ראה את "זהו-זה", פשוט לא יבין אז אין טעם להסביר. "אה, אפרופו ספונטני, אז, אני ספונטני," ואין לזה אימוטיקון....

onidin

New member
רק למען הדיוק ההיסטורי זה:

..."רגיש וגזר...אני גם המקל וגם הגזר..." וגו´

Kintamayama

New member
קוטונו-וואקה?

מה עשה קוטונו-וואקה,(חוץ מקרבות ארוכים ומשעממים לרוב..) ומה זה "באשו הקיסר"? גביע הקיסר מוענק בכל באשו, אבל אין "באשו הקיסר". אולי הכוונה לקוטונישיקי בנובמבר 1998 או אולי טאקאטוריקי במרץ 2000. שניהם יחסית קטנים,לקחו את גביע הקיסר בשנים האלה ושניהם, אגב , כבר פרשו.. או אולי הכוונה לקרב מבריק מסויים של קוטונו-וואקה? Kintamayama

קצת רצינות

אתה צודק ואני טועה התכוונתי לקוטונישקי. פשוט נשחק לי הזכרון מהאימון 240

למעלה