סומואים

s h o o s h a

New member
סומואים

במקום העבודה שלי התקיים השבוע סמינר מנהלים שבמסגרתו הוזמנו שני מתאבקי סומו ללהדגים את הקרב ולהלחם נגד מי שייעז. היה נחמד, לא שגרתי ויש אפילו כמה תמונות להמחשה. מוכנים?

באמת לא שיגרתי אצלנו

לא חובבת היאבקויות למיניהן.ולא ואן אריק שהרבה מתמוגגים מהתוכנית. כשהסתכלתי בתמונה היה נדמה לי שתינוק תלוי על הזרוע והצטרף להיאבקות......ככה זה נראה -שתי זרועות של המתאבקים וראש שמציץ מאחור.

סולדת מסוג זה של היאבקות

אמנם זהו סוג האבקות עתיק יומין...אבל זו פשוט התעללות...הסומואים האלה נבחרים בקפידה...נשלחים לבית ספר מיוחד מגיל צעיר מאוד...הכלכלה שלהם בכוונה מועשרת בקלוריות ושומנים...בגיל 15 הם כבר עם ערכי שומנים גבוהים בדם שעלולים ללקות בהתקף לב כבר בגיל 20...תוחלת החיים שלהם קצרה...כשעד אז הם סובלים בגלל הכובד, לא מתחתנים,לא נהנים מהחיים,,,מילדות ההכשרה להיות סומו מרכז חייהם...בקיצור חוץ מההאבקות וההילה שסביבה אין להם איכות חיים בכלל...רחמנות..

ben 911

New member
ערדניקית אל תשכחי שהם מאד מוערכים ביפן.

זוכרת את השיר...? Big in japan כך הם חיים ביפן.
ולא רק מיפן, המון סומו מגיעים מארה"ב, ממונגוליה, היה אחד אפילו מהאיטי. אגב מי אמר ש"לא מתחתנים" שייך לאותה קטגוריה של לא נהנים מהחיים?
נהפוכו..

בוקר טוב בנוש ...

מה שלומך? איך המרגש?צ'מע...להתחתן צריך..לפחות פעם אחת בחיים כדי ללמוד לא לחזור על הטעות הזו שוב...ולעניננו בארץ מסורתית כמו יפן עדיין צריכים להתחתן כדי להמשיך את השושלת...זה שהם מעורכים ...יופי...רוצה שאפתח ברשימה של מוערכים ונערצים אבל החיים שלהם בזבל...וסובלים.?.אתן רמז..דוגמניות על אנורקטיות...שבת שלום יקירי..[.אתה אחרי משמרת לילה?]

ben 911

New member
שושלת מינג? צאנג? איכפת לי מהשוששלות שלהם?../images/Emo13.gif

ערד, את יותר חשובה לי מהכוסומו.
אצלי הכל בסדר...(היום כבר לא מתים מאהבה) אכן בגיל צעיר שווה לחוות את חווית הנישואין..
לבנות בית. להביא ילדים לעולם. להתגרש. לשלם מזונות. לשלם לעו"דים. קוראים לזה..דמי לימוד..(תרתי) כמה שהעולם יכול להיות פשוט נפלא.

ben 911

New member
../images/Emo6.gif שוש, חבל שאין סומואיות..../images/Emo4.gif

מצא חן בעיני החוטיני הלבן...
או שמא זה חיתול..

יש לי שאלה

איך שמנה יכולה ללבוש חוטיני , העגלגלות שלה לא תתן לחוטיני לשבת עליה בשום מצב

ben 911

New member
אז זהו.. בקשר לחוט..../images/Emo4.gif

ישנן בנות, ישנן בנות שמתלבשות כמו בז'ורנל החצאית עולה אל על ובחולצה יש חור על חור שכל אחד יוכל לבחור... יורם טהרלב..

למעלה