סולר

dvoranet

New member
סולר

האם מישהוא יודע מה מצב מחירי הסולר? הם הם ירדו מעט עם מחירי הדלק? יש קשר בכלל בין סולר לדלק? או אם מישהוא יודע איפה אפשר לחפש... ניסיתי לחפש באתר של גלובס כתבה בענין אך לא מצאתי. הועד בית רוצה להעלות ב-90 ש"ח את דמי ועד בית וזה נראה לי הרבה. בנתיים השכנים לא אמרו לועד הם הם מסכימים להעלאה - כלומר האם הם רוצים חימום או לא. ולכן הועד לא הדליק את החימום ואני קופאת מקור בדירה
ברררררררררררר שבוע טוב לכולם!

ofrika1

New member
מצאתי משהו

אומרים שמעלים את המחיר ב30 אגורות לליטר, ככה שיוצא שקל לליטר סולר. תוך שלוש שנים זה ישתווה למחיר הבנזין... אני לא יודעת כמה סולר הבנין שלכם דורש, אבל 90 שקל הם תוספת התשלום עבור 300 ליטרים סולר רק בשבילך, וזה נראה לי המון המון סולר! זה האתר, צרפתי אותו גם בקישור למטה: http://www.mof.gov.il/taxes/hodaa30-08-2005.htm

dvoranet

New member
תודה רבה! אבל לא כל כך הבנתי...

לא כל כך הבנתי את החישוב ואת האתר עצמו... יש לי פגישה עם הועד בית היום נראה מה הם יגידו על הענין

ofrika1

New member
עלאדבר :)

כל מה שהם אומרים שם זה שעד עכשיו שילמת 70 אגורות לליטר, ומעכשיו תשלם שקל לליטר. כולה 30 אגורות הפרש. סכום של 90 ש"ח לחודש אומר שאתה בלבד צורך 300 ליטרים סולר בחודש. מה שאומר שעד עכשיו עבור אותה כמות סולר שילמת 210 שקל, ומעכשיו תשלם 300. לי אישית נראה שהסכומים מופרכים לגמרי, וה90 שקל הולכים לממן לועד הבית את תקציב המסעדות הפרטי שלהם לחודש הבא. אל תוותר, ושיהיה בהצלחה :)

dvoranet

New member
מסתבר

עכשיו הקישור הרבה יותר מובן
אחרי שדיברתי עם כמה חברים והועד בית, והסתבר שהסולר עלה הרבה מאוד בשנה האחרונה ובנוסף מדליקים את ההסקה להרבה שעות אצלינו בבנין. בנוסף הסתבר שחלק מהעליה של דמי ועד בית זה כתוצאה מתיקון צנרת וביוב שעשו. שיהיה חורף חם לכולנו!

ofrika1

New member
שווה לשלם

כשבאמת דואגים לבנין וצינורות לא מתפוצצים להם סתם כך. שיהיה חורף נעים וחמים :)

למעלה