סולר ריטרן 2014

um1111

New member
סולר ריטרן 2014

שלום לחברי הפורום,

בימים אלה אני עובר על הסולר ריטרן שלי ל 2014. במבט ראשוני אני רואה שזו לא הולכת להיות שנה משעממת (grand cross קרדינאלי, וגם kite). אבל מה שבולט הוא שבתאי בבית 1, ממה שאני קראתי, המיקום הזה יכול להצביע על כל מני עיכובים וכד'.

אבל, האם זה יכול להצביע גם על דברים חיובים (כיוון שהוא מקבל רק זויות טובות, מיופיטר, פלוטו, נפטון והירח) ?

תודה מראש
UM

שבתאי בבית הראשון

הוא אחד המממשים הגדולים שיש. תחשוב כמה הוא עיכב אותך בבית ה 12 - ועכשיו הוא עובר לבית הראשון ומאפשר לך לפגוש עין בעין לא רק את הפחדים שלך, אלא גם את הדרכים להתגבר עליהם. אחרי השנתיים וחצי שהוא יהיה בבית הראשון שלך אתה לא תאמין לאן הגעת, ואפילו לטובה, אם כי בלא מעט קשיים...

um1111

New member
יאיר, תודה, אך כוונתי הייתה מיקומו של שבתאי

בסולר ריטורן, ולא במפת טרנזיט. אני לא חושב שהמשמעות כאן זהה.

תודה
UM

ובכן.. השפעת שבתאי

כולל בטרנזיט וגם במפת הלידה תהיה תמיד בעלת מרכיבים בסיסיים זהים. נכון שלרגע טעיתי ותיארתי את שבתאי בבית הראשון בטרנזיט, וברור שהזמנים כאן שונים מאשר בטרנזיט, אבל.. זה עדיין שבתאי והתסמונות שלו דומות מבחינת המודל הרגשי שהוא ייצג בחייך בבית הראשון..

um1111

New member
אני מבין, זאת אומרת שהשנה הקרובה תביא

איתה התבגרות מסוימת.

תוד
UM

um1111

New member
את הקשיים של סאטורן לצערי אני חווה שנים

הוא נמצא אצלי בבית החמישי נאטלית, בריבוע לירח שלי, בזוית מתח לMC שלי, וגם היה שליט האופק המקודם שלי במשך 30 שנה.

כשאני בא לבחון את ההשפעה התקופתית שלו, אני בודק איך הוא גם בטרנזיט ובמפת קידומים. כאן, אני חושב שהשפעה תהיה חיובית:
במפת ב SR (לעיל) הוא מקבל זויות טובות מהכוכבים האחרים
במפת הקידומים הוא כבר לא שליט האופק.
בטרנזיט (מפה מצורפת) סאטורן מתרחק מהריבוע לירח שלי (שעבד עליו במשך השנה האחרונה), ונע ב60 מעלות לסטאליום שלי בבית 9 (אולי סוף סוף אני אבין מה הסטאליום הזה אומר
).

אבל אני עדיין מתכוון להתכונן לכל התרחישים

UM

המשפט האחרון שלך הוא משפט של אנשים סטורניים..

כשיש לך סטורן חזק במפה - אתה לומד תמיד להיות מוכן ?.. ללא ספק. אגב, באופן מסויים את חווית הריבוע לירח תמיד תסחוב אותך, ואולי טוב שכך: היא מלמדת פרופורציות בגילאים מאוחרים, ואז גם להעריך את מה שאתה מקבל ומה שיש לך. בתור אחד שיש לו צמידות שמש סטורן אני יכול לומר לך שבגילאים מאוחרים הוא מבטא את החלקים הטובים שלו, אם אתה מוכן להעז ולא לפחד ממנו או לאפשר לו לעצור אותך קודם לכן..

Y. Welis

New member
ולמשקיעים שבינינו - ממליץ גם להיזהר

תקופתו הקודמת של סאטורן בקשת, בשנים 86'-88' התאפיינה במיתון באמריקה ובאינפלציה דוהרת כאן (אם כי קצת פחות משהיתה לפני).

למי שחושש מהתיקון של השווקים - דצמבר 14' זה הזמן להוריד חשיפה.

ציפורת12

New member
Y. Welis בפ' הכלכלי יש כמה וכמה שמשתוקקים

להנות ממה שנקרא קניה בחסר, וכבר כעת הם נלהבים מאוד ממה שקורה
בימים אלה.

אם ארהב מזל סרטן אז קשת הוא בית 8 שלה ואתה כנראה צודק.
מה האופק שלה?

למעלה