סולסיטה

שלמונזה

New member
סולסיטה

סתם שתדעי: מחר יש שידור חוזר לש קונאן אובריאן עם ג´וליאנה מרגוליס ב- 23:30...

סולסיטה

New member
תודה, תודה, תודה, תודה!!

איי לאב יו!!!!!!! ממש ממש ממש!!!!! ב-YES+ אמרנו, נכון??
סולסיטה

סולסיטה

New member
ראיתי, איזה כיף לי! :)

שוב תודה רבה מכל ה
ולטובת אלו שעם הכבלים / פספסו את ג´ולי שוב, אז: קונן אובריין (בתכנית אירוח) ראיין את ג´וליאנה מרגוליס לפני שבועיים ככה (28.10- שזה במקרה גם היומולדת שלי :)). היא הופיעה שם עם שיער חלק (אני לא אוהבת!), ולא דיברה שניה על ER (הציגו אותה בתור "קרול מ-ER" אבל לא שאלו ולא כלום). היא מתגלה (לפחות בעיני) כבן-אדם רגיל מאוד, הרבה פחות מרשימה וכובשת מהדמות שלה. היא צחקה במשך כל הראיון, ולי היה נדמה לפעמים שהיא בכלל לא כוכבת זוהרת אלא סתם מישהי... היא סיפרה על המשפחה שלה (היא גדלה באנגליה, הידעת?! ויש לה שתי אחייניות קטנות שמכריחות אותה לבוא מחופשת למסיבת ה"הלווין" שלהן- אז היא אמרה שהיא תקנה איזה מסכה או משהו, כי היא בתפקיד אחת מהדמויות המפחידות... אני הייתי רוצה לבוא למסיבה הזו!!), וקידמה בצורה לא ממש מוצלחת את הסרטים החדשים שלה (קוני: "את אוהבת סרטים כאלה?" ג´וליאנה: "לא." אבל יש המשך... היא לא יצאה אהבלה, היא אח"כ הסבירה שהיא מקבלת סיוטים מסרטי אימה ומוותרת על ה"תענוג", אבל קוני לא הפסיק להסתלבט עליה...), וגם סיפרה בהתרגשות שאיפרו אותה במשך שעה (!) ליד מיק ג´אגר (סולן ה"רולינג סטונס", אם לא ידעתם) ושחררה צווחה לחלל האוויר "פגשתי אגדת רוק!!". היה נחמד לראות (כמו שתמיד נחמד לראות אותה, וגם מעניין קצת לראות את ג´ולי ולא את קרול), ותמצתתי לכם פה את עיקר הראיון, שמזכיר לנו שגם הכוכבים הכי גדולים והכי מדהימים הם לא כאלה זוהרים כמו שנראה לנו - הם סה"כ אנשים ממש רגילים... קצת מבאס, אבל נכון.

~*~gaL

New member
תודה סול ../images/Emo13.gif

תודה שכתבת את זה! אני דווקא חושבת שזה טוב שהיא מתגלה כבן-אדם רגיל. זה הופך אותה לעוד יותר אהובה עלי. זה, וגם היופי שלה, כי לדעתי היא אחת מהנשים היפות ביותר בעולם אם לא ההכי יפה - יש לה מן יופי טבעי מרשים שכזה. כשראיתי אותה בערוץ 8 שבוע שעבר (בזכות רוית :)) היא הייתה מדהימה ורואים עליה בבירור שהיא אשה מקסימה
אגב, זה מתוך ריאיון איתה: Unlike other former cast members, Margulies says that she wasn´t invited to come back last season to attend the funeral of Dr. Mark Greene (Anthony Edwards).

סולסיטה

New member
בבקשה :)

אני האמת מעדיפה לחיות קצת באשליות... :) כי אני פשוט חולה על קרול, היא הבת ה-2 הכי חמודה ב-ER ו... היא באמת יפהפיה (אבל עם התלתלים, היא נתנה לי השראה לרצות להיות מתולתלת, אבל אני עדיין עם שיער חלק ומרגיז...). ו-מה?!?!?!?!?!?!?!?! או מיי גאד! איזו חוצפה!!! הם לא הזמינו את קרול להלוויה?! זה לא פייר... היה מקסים אם היא הייתה באה עם דאג... הם העדיפו את אנספה?! מה נסגר איתם?!!!!

שלמונזה

New member
הבת הכי יפה באי אר..

אני אשער כשאמרת על קרול ה- 2 הכי חמודה התכוונת שהראשונה היא אבי??? כי בקטעים כאלו אני חייבת לפתוח את הפה... אנה היא הרופאה הכי יפה באי אר (למרות שאמרת ויש הבדל) פשוט חייבת להגיד את זה!!!

סולסיטה

New member
התכוונתי...

שקרול הכי חמודה אחרי סוזן, כי את סוזן אני הכי אוהבת... הכי אהבתי אותה כששתיהן שחקו (אח, נוסטלגיה), אבל אחרי שסוזן עזבה ממש התאהבתי בקרול (יותר מקודם) - אז אולי אם אני אראה אותן יחד שוב (זה היה ממש מזמן) אני אחשוב אחרת....... אני דווקא לא מחסידי אבי. היא ממש מותק, אבל היא לא מושכת את תשומת
י יותר מדי... יותר מדברות אלי נשים אחרות - סוזן וקרול, וכמובן- גברים: דאג
, מארק וגם קרטר (אבל פחות משניהם). ולגבי יפה, האמת אף פעם לא ממש התעמקתי בזה, אבל... אני אחשוב עכשיו: לדעתי קרול יפהפיה (ממש ממש ממש), אנה גם יפה, וגם קליאו. אני לא אשווה, למרות שאני הכי התחברתי ליופי של קרול, הן 3 היפות ב-ER בעיני (קינגסטון, סטרינגפילד וטירניי לא מגיעות לקרסוליים שלהן, הן חמודות לאללה, אבל לא יפהפיות כמוהן).

שלמונזה

New member
נו בסדר הבנתי בערך למה התכוונת...

אני פשוט תמיד מכניסה את הבחורה שאני הכי אהבתי באי אר (יעני אנה...) ודווקא לא חשבתי שחשבת על סוזן, היא באמת חמודה! אני המומה מעצמי שפעם לא אהבתי אותה

~*~gaL

New member
יפה לה גם חלק!

----------------> לדעתי הם לא הזמינו אותה כדי שהיא לא תגנוב את ההצגה מאנתוני.. בטח גם את ג´ורג´ לא הזמינו. את יודעת, כדי שלא יזכרו את הפרק האחרון שלו כ"פרק שבו דאג וקרול חוזרים", אלא כפרק שבו מארק מת... למרות שאני בספק אם היו זוכרים אותו כפרק של דאג וקרול.. אבל.. כן, אני מאוכזבת :( הם עדיין החברים הכי טובים שלו... רגע, לא לא, הם כן היו שם! פשוט לא הראו אותם.

סולסיטה

New member
דווקא חשבתי

שתקשרי את התמונה הזו... ולגבי יפה/לא יפה בחלק: אני חושבת שכשהיא בחלק זה לוקח את המראה האקזוטי, המאוד מיוחד שלה. כל הפשטות מועברת בתלתלים המושלמים שלה... יש לה פרצוף יפה, אבל הוא פשוט לא מושלם בלי התלתלים. כמו שמשון, אין אה וואי...
לדעתי כשהיא מחליקה זה הופך אותה לפרחה משהו. לא בדיוק. יותר, אממממ... יותר מינית, אבל לא בצורה יפה. לא יודעת להסביר, מה שכן- זה גונב לה את הרוך והתמימות. את פרצוף הילדה היפה באמצע שומקום. ואני באופן אישי לא אוהבת את זה.

~*~gaL

New member
טוב,

אני עדיין חושבת שיפה לה גם ככה וגם ככה.
היופי שלה מיוחד לא משנה איך השיער שלה נראה. (טוב, למרות שנראה לי ש*צבע* אחר אולי יהרוס.. אני ממש לא רוצה לראות אותה עם שיער שהוא לא כהה.) אני בכלל לא יודעת איך מתלהבים מכל הצפוניות המפורסמות האלו בהוליוד ומכמה שהן יפות, שיש כזאת בחורה מדהימה שם. היא הרבה יותר מדהימה וכובשת מהן. פשוט, תסתכלו עליה! שמשון?

למעלה