סולנים

Cheezus

New member
סולנים ../images/Emo124.gif

מי שבה את לבכם?
ואם היו לו "פרוייקטים מהצד"- עדיף או שעדיף שישארו עם מה שהם יודעים לעשות?

blackrasta

New member
אממממ... נראה לי ש...

ליין כמו עוד הרבה אנשים...יש לו נשמה בשירה הוא ממש שר מכל הלב... וקצת קשה לא להיכלא לקול שלו אבל אני נורא אוהב שקשה להשיג חומר או דעת על זמרים ובגלל זה נורא נקשרתי לסולן של בליינד מלון... אני ממש משמ אוהב אותו (מבחינה ווקאלית) כמו שיש כזה דבר פיל בגיטרה ככה זה עם השירה שלו... שחוץ ממנו הלהקה ממש מעולה ויש להם את השיר-soul one בדיסק-nico אני ממש ממליץ...

badphish

New member
קורנל...

וגם יש לו את הכתיבה שאני הכי מתחבר אלייה... למרות שאהבתי את הדיסק סולו שלו ואת "מקדש הכלב" לדעתי הם ממש לא משתווים למה שהוא עושה עשה בסאונדגארדן סטיילי לעומת זאת הוא השני שהכי אהבתי ובמה שהוא עשה במאד סיסן הוא בהחלט מבורך...

PORCUPINE

New member
סולנים...

וודר הכי עמוק, קורנל הכי צרחן. סטיילי הכי מתבכיין, מלנכולי, שובה-לב. לוודר יש את הקול הכי רוקיסטי, קורנל יכול להיות זמר אופרה (תקלטו לאיזה טונים הוא מגיע ב - Reach Down ... ממש לא אנושי... הוא ואחינועם ניני קרובי משפחה), סטיילי מרטיט, חודר, קורע לך את הצורה מבפנים. אני מסכים בקשר לשאנון הוד מבליינד מלון. קול כזה עוד לא היה. סקוט ווילנד מ - STP הכי ג´אזי, קאנטרי. אוף, סיבכתם אותי עם השאלה הזו. לא יודע. וודר, קורנל וסטיילי בראש. ואני חושב שפרוייקים צדדים רק העמיקו את מקומם בז´אנר.

Papito

New member
וודר,קוביין,סטיילי,קורנל לוא דווקא

בסדר הזה

Stillwater

New member
לקוביין יש לפעמיים קול כמו של...

משהו כמו אכלאה של צפרדע עם כבשה? או שזה אביב גפן? טוב, קורט הוא בהחלט צפרדעי לפעמיים

אביב גפן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif

את יכולה להגיד על קוביין הרבה דברים אבל אביב גפן הוא בטח לא! ויש לו קול מקסים לדעתי.

Stillwater

New member
חסה וחליל!

אני לא השוותי בין קוביין לאביב גפן! ודבר שני, אני דווקא כן אוהבת את קוביין נירוונה היא אחת הלהקות המעודפות עלי

DUDE5

New member
לקורט יש קול יפה

תנסו פעם לשיר כמוהו ותראו שקשה לכם. גם לצרוך ולשיר בצרידות יפה כזאת צריך לדעת לעשותץ לקורט היה אחלה קול אבל לסטיילי היה את הקול הכי יפה בעולם

TimBuck2

New member
אדי וודר

ללא ספק וללא עוררין. הוא עושה את ההבדל בין אוסף של תווים אקורדים ותופים למוזיקה אמיתית וסוחפת. ועל אף שאני אוהבת את הקול של קורט מלומדינו (נגיד בפלטו או בלייק אוף פייר) זה פשוט לא אותו דבר. ואנשים, לא לקחת את זה אישית כשיורדים על קורט, יש אנשים שאוהבים אותו, ויש אנשים שלא, ביג פאקינג דיל.

למעלה