סולמות אולי כל אחד יגיד מה הסולם האהוב עליו? הסולם שאני הכי אוהב זה רה מינור (D Minor).
M mr. man New member 18/4/01 #1 סולמות אולי כל אחד יגיד מה הסולם האהוב עליו? הסולם שאני הכי אוהב זה רה מינור (D Minor).
ס סנופקין New member 19/4/01 #3 אני דווקא מעדיף Am זה גם יפה אבל גם הרבה אקורדים וסולמות תלויים אחד בשני כדי שיהיה יפים...
M mr. man New member 22/4/01 #8 אבל הוא כזה סטנדרטי כזה... מאוד קל לנגן אותו (על קלידים, לא יודע איך אתם עם הגיטרות שלכם), וסבבה לאלתר עליו דברים אבל הוא לא משהו.
אבל הוא כזה סטנדרטי כזה... מאוד קל לנגן אותו (על קלידים, לא יודע איך אתם עם הגיטרות שלכם), וסבבה לאלתר עליו דברים אבל הוא לא משהו.
H Hell is beige New member 19/4/01 #5 הרמוני מינורי או טאבולארי חמישי לא בא לי לפרט גבהים כי כל פעם יש לי חשק אחר
E erlich New member 24/4/01 #9 אני אולי בגלל ההבנה המעטה שיש לי בנושא, מאוד אוהב את E. ואם רוצים אז אפשר לעשות מזה גם אחלה משפט בלוז כשמחברים את זה עם A ועוברים בקטע מסוים ל B. ארז.
אני אולי בגלל ההבנה המעטה שיש לי בנושא, מאוד אוהב את E. ואם רוצים אז אפשר לעשות מזה גם אחלה משפט בלוז כשמחברים את זה עם A ועוברים בקטע מסוים ל B. ארז.