סולם לחקלאי תיישושו...

ההזמנה

המורה של המורה שלי אמר: על הזמנות יש לקפוץ, אף פעם אי אפשר לדעת מתי הן יחזרו. נגד עקיצת עקרבים? אקמול או וויסקי וסבלנות. כמובן שאם קורה במקום ישוב אז יש לקרר בקרח וללכת לבי"ח ולבדוק הפרעות קצב. כללית, לא נורא

הקיבוצניק מדבר שטויות...

וויסקי אולי מומלץ מאוד, תייש, אבל לא לעקיצות עקרבים וכו', הוא מאיץ את מחזור הדם הפריפרי ולכן לא ממש מומלץ. בשבילך תיישושו, הייתי ממליץ על אקמולי ילדים, בקבוק שלם בטעם פטל בשביל המשקל שלך...

שווה: בטירוף שווה !!!

שוקולד משובח ממולא בסינג-מאלט. אורי: מה לא הבנת
?

orii

New member
לא הבנתי את הסימן שאלה, סימן קריאה

או אולי, לא רציתי להבין. אני מתחיל לאלתר שביתת רעב, עד שלא יענו כל דרישותי והI: ביס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחרי 8 מגה של המתנה

מתברר שאי אפשר לצפות בסרטון
אין לכם מדיה פלייר באקבן?

מדיה פלייר לסרטון

אם אתה מכיר ממיר מפורמט mov לפורמט שמדיה פלייר מכיר, רק תגיד. טוני אמר לי שהוא פשוט שם את הסרטון איך שהמצלמה קלטה אותו. נסה קליק ימני על הקישור וsave as, לי זה עבד... חוץ מזה צריך להבין את נסיבות הצילום, זה לא שהצומי עושה כאן תרגילים, סתם חברה שצוחקים קצת אחרי עבודה קשה ולפני הליכה ארוכה

orii

New member
../images/Emo77.gif רגב, איפה רוני סומק?

אי אפשר רק להגיד "רוני סומק" בלי שיר (ואפילו בקישור לר מצאתי שיר). זה הולך להיות הסעיף הבא בתקנון הפורום, והפעם צריכה להיות ענישה תקיפה. אז לפני מוחקים חוסמים אותי לאלתר: רסיס את אומרת שהאהבה דומה לכוס. היא נשברת אם מחזיקים אותה חזק מידי או חלש מידי. על החד שברסיסים משוררים כותבים שירים. אני לא. אני הגאולוג של שכבות הליפסטיק המרוחות על שפת הזכוכית כמטלית אדומה שנצבעה בדם השור. וו האהבה היא וו הנעוץ בקיר שמעל מכונת הכביסה. לפני שידעתי אותה ימי היו חולצה מושלכת על רצפה. על החלון העגול ניתז ריח הסבון ובתוף הפח מתכבסים בגדי גבר ובגדי אישה כמו במכונת גוף הסוחטת את כתם התשוקה. מתוך הספר: המתופף של המהפכה/רוני סומק

Tonjin

New member
קיצור תולדות הוודקה

קיצור תולדות הוודקה/רוני סומק אֲנִי לא זוֹכֵר אֵיךְ קָרְאוּ לְבֵית הַמַּרְזֵחַ, בִּקְצֵה .אוּלַם הַתַּרְבּוּת שֶׁל פּוֹעֲלֵי הַמַּתֶּכֶת בְּצִ'ליאָבִּינְסְק אֲנִי זוֹכֵר רַק אֶת הַנַּעֲרָה שֶׁמִּדֵּי רֶבַע שָׁעָה יָצְאָה מֵאֲחוֹרֵי הַדֶּלְפֶּק כְּדֵי לֶאֱסֹף אֶת הַכּוֹסוֹת לְתוֹךְ .קַעֲרַת פְּלַסְטִיק אֲדֻמָּה הִיא דִּלְּגָה מִשֻּׁלְחָן לְשֻּׁלְחָן נְעָלֶיהָ הַגְּבוֹהוֹת נָקְשׁוּ רֵיחַ שֶׁל עֲרֵמַת שָׁלָל כּוֹבַע פַּרְוָה מָרַח שֶׁלֶג מִלְחָמָה עַל מִצְחָהּ .וְאֵדֵי הָאַלְכּוֹהוֹל טִשְׁטְשׁוּ אֶת הַפָּנִים שֶׁהוּנְפוּ כְּדֶגֶל לָבָן אֵין, אָמַר הָאִישׁ שֶׁיָּשַׁב לְיָדִי, נָשִׁים לֹא יָפוֹת .יֵש פָּחוֹת מִּדַּי ווֹדְקָה

orii

New member
ועכשיו: ערק, וויסקי ג'ין

חלב אריות/רוני סןמק

שי רגב

New member
בלי להבין בעולם השירה...

השיר הזה "עשה לי את זה"! אורי, אתה גדול! תודה!

orii

New member
רוני סומק גדול

וויסקי טוב זה גדול - אני רק השתיין.

orii

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שי רגב

New member
אורי, קח רמז:

אוהד זרק קצה חבל!
(נראה שנידבקתי, וגם אני התחלתי לטפס על עצים...
)

orii

New member
עד שהחבל

לא כרוך על צווארי אני לא מבין דבר.

למעלה