סוללות ניקל מטל?

refael65

New member
סוללות ניקל מטל?

מה לגבי סוללות ניקל מטל? האם אפשר להשתמש בהם לשלט ולמקלט? יש לי סללות כאלה 1600MA, האם אפשר להשתמש בהם? רפאל

לחלוטין כן..

אני משתמש בניקל מטאל גם בשלט שלי (פוטבה 9Z) וגם בסוללות למסוקים שלי , ללא בעיה בכלל , ואני גם משתמש במטען הרגיל המקורי של FUTABA. בהצלחה, ליאור.

גיא1234

New member
מה לגבי סוללות

LITHIUM ION האם משתמשים בכאלה למשדרים ומקלטים? בברכה גיא ארושס

jeblesh

New member
הסוללות העילה

יקרות מעוד קלות מעוד והולתג´ שלהם גבוהה אים אני זוחר נכון 3.5V לאומת 1.2V של סוללה סתנדרתית הבנתי שהם מתעימות לפעולות רציניות כמו ניקל קדמיום אבל לא העמקתי בזה.. באמת אני יסמח אים מישהו יספר ניפלאות על הסוללות העיילה...

tumti69

New member
בדרך כלל לא כי...

הן סוללות יקרות אבל הן טובות מאוד, אם אתה רוצה עוד פרטים תשאל אותי אישית אני כבר אענה לך בטלפון או בicq בברכה יבגני סניף ב"ש

israel ofek

New member
סוללות נטענות

1) קיימים כמה יצרנים אשר ממליצים על מטענים מיוחדים לניקל מטל (וכמובן מתוצרתם)אך מניסיוני עם שימוש נכון אפשר להשתמש גם במטען עם בקרת זרם קבועה חשוב מאוד לא לטעוןבזרם הגדול מעשירית הקיבולת המקסימלית של אותה סוללה (במקרה שלך =1600 מיליאמפר שעה)ז´´א לא לטעון מעל 160 מיליאמפר 2)שימוש בסוללות ניקל מטל מוגבל למכשירים הצורכים זרם עד לפי שלוש מהקיבולת המקסימלית של אותה סוללה ז´´א 1600*3 =3.6 אמפר שעה לכן מומלץ השימוש המקלט ובמשדר ובנוסף לכך אתה מקבל קיבולת סוללה גדולה יותר מניקל קדמיום באותו נפח סוללה. 3)השימוש בסוללות ניקל קדמיום (ברב הדגמים)מוגבל למכשירים הצורכים זרם עד לפי שלושים מהקיבולת המקסימלית. ובנוסף מתאימות לטעינה ופריקה מהירה בהרבה מסוללות ניקל מטל,לכן השימוש הנפוץ בניקל קדמיום הוא במכשירים צורכי זרם גבוהה כגון מנועים חשמליים ומברגות. בכל מקרה הטסה נעימה

למעלה