סוללה 20 ופנס

avivfl2

New member
סוללה 20 ופנס

היי חברים יש לי שתי שאלות.
1. איפה ניתן להשיג סוללה 20 אמפר תיקנית עם תקן מורשה?
2.באופניים שלי נקרעו החוטים של הפנס, חיברתי בחזרה את החוטים, אדום לאדום ושחור לשחור והפנס דולק כל הזמן ולא נכבה כשאני לוחץ על על הכפתור שמכבה אותו, אלה רק מתי שאני מוציא את הסוללה, מישהו יודע למה?, תודה

mudale222

New member
1. תעשה חיפוש בגוגל או סקר טלפוני בחנויות

בשביל למצוא את הסוללה המבוקשת.. יש הרבה שמייצרים היום.
2. כנראה חיברת את החוטים ישירות מהפנס לסוללה בלי לעבור דרך החיבור של הכפתור. תחפש איפה החוטים שיוצאים מהכפתור ותעביר את ה+ או ה- דרכם.

avivfl2

New member
היי

תודה על שאלה 2, אני מעלה פה שאלה אחרי שכמובן כן עשיתי חיפוש בגוגל ו מישהו אמר לי שמוכרים אותם הרבה בלי תקן, השאלה איזה מקום אמין כול למכור לי עם תקן, שמעתי כל מיני שמועות שבלי תקן הסוללה יכולה להתפוצץ לי בבית

mudale222

New member
תראה.. דבר ראשון סוללות לא מתפוצצות.. הם מתלקחות

וזה רק במקרי קיצון מאוד ייחודיים. ב99% מהמקרים מדובר בטעינת יתר. ז"א מטען שלא מתאים לסוללה או סוללה ללא BMS או שניהם.
מה שאתה צריך זה סוללה עם תאים מוכרים למשל סמסונג או פנסוניק ומקום רציני שמייצר את הסוללה.
תקן זה לא אומר יותר מדי. רוב הסוללות שמתלקחות זה סיניות זולות "עם תקן".
אם זה חשוב לך תשאל את המקום האם הסוללה עם תקן או לא.

תקן לסוללה לאופניים חשמליים

אביב שלום,
אני לא ממליץ לשחק עם שום חוט באופניים ובטח לא במקום נפיץ (כן כן ממש כך ) בחוטי הפנס. חיבור לא נכון יכול לגרום לקצר עם פיצוץ חשמלי ישיר לפנים של המתקן.

בעניין הסוללה- עשרות מקרים של שרפות שמקורן במטענים וסוללות של אופניים קרו ברחבי הארץ. יש להבין כי סוללה שעוברת תקן משמע שעברה בדיקות בעומסים שונים ובתנאי קיצון וזאת על מנת להבטיח בטיחות למשתמשים.

גש לחנות הקרובה למגוריך או לרשת חנויות גדולה ואך תיקח סיכון בשריפת דירה וכדומה.
בהצלחה

למעלה