וזה לא חייב להיות חסרון. באורנג´ רמת השידור היא יותר גבוהה מרשתות אחרות מכיוון שהחברה היא יחסית חדשה ויש לה מעט אנטנות, ולכן המכשיר נאלץ לשדר חזק יותר ולכן הסוללה...
אני לא יודע לגבי פלאפון ומירס אבל בין אורנג´ לסלקום אני יודע שעצמת השידור המקסימלית של מכשירי TDMA היא רבע מעצמת השידור המקסימלית של מכשיר GSM ברשת אורנג´ (900MHZ) אני מניח שזה משפיע על צריכת הסוללה לטובת ה-TDMA.
אני מניח שאין הרבה הבדל בעצמת השידור המינמלית בכל מקרה בד"כ עצמת השידור היא איפה שהוא שם באמצע כך שדי קשה לאמר מה חסכוני יותר כי זה מאוד תלוי במיקום ביחס לאנטנה.
הקליטה יורדת ל 3 קווים (80%). אבל כשאתה מתחיל לדבר, שולף את האנטנה, הקליטה חוזרת למלאה. רק במקלטים יש קליטה של 20% ומטה, אבל בכל זאת ניתן לדבר. אני אישית עוד לא מצאתי אזור בארץ שבו ירדה לי הקליטה מתחת ל 90%.
אני לוקח לדוגמא את העיר שלי. היו נתונים מדויקים בעיתון מקומי. (מה שאמרתי נכון לגבי העיר שלי) אני עושה הכללה. נכון, יכול להיות שאני טועה. אז המספר לפחות מתקרב לסכום שלושת הרשתות האחרות.
ותרגע!! מאיפה הבאת את זה מסכום כל הרשתות האחרות יענו משהוא כמו 5000 אנטנות וואו כנראה הם פורסים אנטנות גם בלבנון ירדן ומצריים . תקשיב לעצמך זה שבעיר שלך יש לך איזה מידע שהיה כתוב בעיתון (והרי כולנו יודעים שהעיתונות היא מקור מדוייק מאוד