סוללה לסלולארי

ronen60

New member
סוללה לסלולארי

איזה רשת היא צורכת אנרגיה מהסוללה הכי מהר? אני חושב שברשת פלאפון הצריכה מוגברת יותר בגלל שיטת השידור שלה. או שזה קשור ליצרני המכשירים הסלולארים?

אלכס נ

New member
התשובה היא חד משמעית

וזה לא חייב להיות חסרון. באורנג´ רמת השידור היא יותר גבוהה מרשתות אחרות מכיוון שהחברה היא יחסית חדשה ויש לה מעט אנטנות, ולכן המכשיר נאלץ לשדר חזק יותר ולכן הסוללה...

Big N

New member
אם כבר יחסית חדשה אז מירס

אני לא יודע לגבי פלאפון ומירס אבל בין אורנג´ לסלקום אני יודע שעצמת השידור המקסימלית של מכשירי TDMA היא רבע מעצמת השידור המקסימלית של מכשיר GSM ברשת אורנג´ (900MHZ) אני מניח שזה משפיע על צריכת הסוללה לטובת ה-TDMA.

אלכס נ

New member
התכוונת לעוצמה המינימלית?

כן, אבל מירס נוצרה מאוד מהר ועקפה במספר האנטנות את סכום שאר הרשתות. אבל זה לא קשור, הוא שאל לגבי המקסימום.

Big N

New member
לא התכונתי לעצמה המקסימלית

TDMA זה 0.6 וואט ו GSM בתחום 900MHZ זה 2 וואט.

אלכס נ

New member
בדרך כלל אנחנו רואים קליטה מקסימלית

בסלקום ובאורנג´, ולכן צריך לדבר על הקרינה המינימלית. מה ההבדל בין שתי הרשתות.

Big N

New member
זה בעיתי

אני מניח שאין הרבה הבדל בעצמת השידור המינמלית בכל מקרה בד"כ עצמת השידור היא איפה שהוא שם באמצע כך שדי קשה לאמר מה חסכוני יותר כי זה מאוד תלוי במיקום ביחס לאנטנה.

Big N

New member
אני לא יודע מי עקף ובכמה

אבל לחבר שלי יש מירס ובהרבה מקומות גם במרכז הארץ הקליטה גרועה

מוזר../images/Emo4.gif

לאבא שלי יש מירס ולו יש קליטה מעולה בכול מקום בארץ (בדוק כי הוא עובד בחברת הסעות)

Big N

New member
לא יודע מה לגבי אבא שלך

אבל אני מדבר די הרבה עם החבר שיש לו מירס ובד"כ מבזק כל הזמן יש קיטועים ושיחות נופלות החליפו לו פעמיים מכשיר והבעיה נשארה.

אלכס נ

New member
זה שקר מוחלט!

אני מסתובב די הרבה בארץ ועוד לא דיברתי אף פעם עם קליטה פחות מ 90% (4 קווים מלאים!!!

oleg_kh

New member
תרגע בבקשה...

לא לפזר פה הצהרות בנוסח "שקר מוחלט"

אלכס נ

New member
סליחה, אני מצטער.

אבל המשפט ההוא ממש גרם לי לרתוח : "למירס יש קליטה גרועה במרכז הארץ" אפילו הרשתות המתחרות לא יעזו להגיד זאת.

אלכס נ

New member
תראה. ישנם מקומות מעטים שבהם

הקליטה יורדת ל 3 קווים (80%). אבל כשאתה מתחיל לדבר, שולף את האנטנה, הקליטה חוזרת למלאה. רק במקלטים יש קליטה של 20% ומטה, אבל בכל זאת ניתן לדבר. אני אישית עוד לא מצאתי אזור בארץ שבו ירדה לי הקליטה מתחת ל 90%.

Big N

New member
זה מאוד יומרני לכתוב שמירס עקפה את

כולם במספר האנטנות וזאת משתי סיבות: א. מאיפה לך כמה אנטנות יש למירס? ב. מאיפה לך כמה אנטנות יש לחברות אחרות?

אלכס נ

New member
תשובה:

אני לוקח לדוגמא את העיר שלי. היו נתונים מדויקים בעיתון מקומי. (מה שאמרתי נכון לגבי העיר שלי) אני עושה הכללה. נכון, יכול להיות שאני טועה. אז המספר לפחות מתקרב לסכום שלושת הרשתות האחרות.

Big N

New member
רגע רגע תלחץ על הברקס תנשום עמוק

ותרגע!! מאיפה הבאת את זה מסכום כל הרשתות האחרות יענו משהוא כמו 5000 אנטנות וואו כנראה הם פורסים אנטנות גם בלבנון ירדן ומצריים . תקשיב לעצמך זה שבעיר שלך יש לך איזה מידע שהיה כתוב בעיתון (והרי כולנו יודעים שהעיתונות היא מקור מדוייק מאוד
) זה לא אומר שזה נכון לגבי שאר הארץ.

אלכס נ

New member
דווקא אני מאוד סומך על העיתון ההוא

הנתונים היו מובטחים כנכונים והם נתנו מספרים מדוייקים. נכון, אז אני אומר שהמצב יכול להיות קצת שונה משאר הארץ, אבל בכל זאת הוא דומה.

Big N

New member
קצת שונה זה מאוד יומרני תהיה

קצת יותר הגיוני

למעלה