סוללה לנייד hp dv6000

interleukin

New member
סוללה לנייד hp dv6000

אנשים טובים שלום, לא התיחסתי יפה למחשב שלי (כמה פעמים עבדתי איתו ללא חיבור לחשמל עד שהסוללה נגמרה) עד שיום אחד בעודו בן שנה וחודשיים הוא מת שלחתי אותו לHP משם נמסר שכל מה שצריך זה להחליף סוללה הם גובים מחיר מופקע ונראה לי יותר פשוט לקנות סוללה מקורית במקום אחר אבל........אני לא יודעת איזה סוללה במקומות שונים אומרים לי דברים שונים לא הצלחתי לברר דרך האתר של HP איזה סוללה (והפקידות הלא נחמדות של HP אומרות ש"אי אפשר לדעת איזו סוללה בדיוק") האם הבנתי נכון וזה ex941aa -של HP??????????? האם לא כדאי להסתבך וכן לקנות מהחברה??? (650 שח לעומת 1100שח בHP) תודה מראש על כל עזרה

יאיר B

New member
בבאג מוכרים סוללות של HP מקוריות.

אאל"ט סביב 650 ש"ח. אפשר גם לחדש תאים בעלות יותר זולה (לגגל).

interleukin

New member
תודה רבה ושאלה נוספת

הי עכשיו מצאתי סוללה מקורית ב 350 ש"ח ב-batteries.co.il נשמע הגיוני?? איך אדע שזו באמת מקורית??

interleukin

New member
כי בבאג מוכרים ב800 ש"ח

זה מה שמופיע בבאג : סוללה למחשבים ניידים EX941AA SERIES 6CELL HP PAVILION מתאימה לסדרת ה-6XXX וה-2XXX היתכן כזה הפרש במחיר לאותו מוצר????

RoyBO

New member
יכול להיות שהם מוכרים סוללה מחודשת

שהחליפו לה את התאים. בכלל אני מציע לך לחדש את הסוללה שיש כרגע ברשותך. חפשי בגוגל, "חידוש תאי סוללה".

interleukin

New member
דווקא שם הם עושים חידוש אבל הם אמרו

שלסוללה מהסוג זה לא עושים חידוש, ובכל מקרה מוכרים אותה במחיר של 350 ש"ח שזה כמעט כמו חידוש מחיר מאוד מפתה מצד אח, מצד שני יתכן שזה באמת סוללה חדשה מקורית במחיר כזה?

interleukin

New member
אני באמת לא מבינה

באתר של HP לא הצלחתי למצוא אבל בEBEY זה עולה בערך 30$ אז למה למען השם ב"מוסך המורשה" של HP רצו ממני 1200 ש"ח????????????? אני באמת מסתכלת על מה שאני אמורה להסתכל? כי שוב ושוב ני מבינה שאני צריכה ex941aa אולי פה הטעות שלי???

יאיר B

New member
יבואן תמיד יגבה יותר כסף - זה מן חוק של

יבואנים (וגם במכוניות זה כך אגב). באג בוודאות מוכרים סוללות מקוריות. האתר שציינת - אני לא יודע איזה סוללה הם מוכרים. אי ביי מוכרים מקורית ב-30$?! אם כן והיא מקורית (ולמוכר יש פידבק חיובי טוב והוא מוכן לשלוח לישראל), תקני באיביי.

interleukin

New member
דבר ראשון תודה

בנתיים דברתי עם HP והם אישרו שמה שמוכרים ב-batteries.co.il זה ככל הידוע להם המקורי הזמנתי, מקווה שזה נכון ואם אכן כך, כאי לדעת עליהם כי המחירים שלהם משמעותית נמוכים ממקומות אחרים בכל הקשור לסוללות וספקים ושוב תודה

למעלה